دستگاه‌های اجرایی استان یزد نسبت به بیمه کردن اموال خود اقدام کنند


دستگاه‌های اجرایی استان یزد نسبت به بیمه کردن اموال خود اقدام کنند

استاندار یزد با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی در استان یزد نسبت به بیمه کردن اموال خود اقدام کنند گفت: بحث پیش‌بینی و پیشگیری از حوادث باید در مدیریت بحران مورد توجه ویژه و خاص قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، دقایقی قبل در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان یزد که در سالن حمیدیا استانداری یزد برگزار شد با تاکید بر بحث سامانه سجاد و اهتمام دستگاه و فرمانداری‌ها برای ورود اطلاعات خسارت‌های سیل ابتدای سال به این سامانه اظهار داشت: سیل و بارندگی‌های ابتدای سال درس‌های بزرگی برای ما بود و جدیت و پشتکار بسیار خوبی را از ناحیه دستگاه‌های مختلف شاهد بودیم.

استاندار یزد به تلاش و جدیت همه دستگاه برای رفع نقاط ضعف و تهدید در زمان‌های بحرانی استان اشاره کرد و گفت: در جریان سیل‌های ابتدای سال این همکاری و جدیت را از همه دستگاه‌ها مشاهده کردیم و باید در نظر داشته باشیم که حفظ این مسئله بسیار مهم است و نباید به مرور این مطالب فراموش شود و اگر روزی این بحران‌ها تکرار شد نباید غافلگیر شویم بلکه باید عملکرد بهتری از گذشته داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی در استان یزد نسبت به بیمه کردن اموال خود اقدام کنند خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که باید مدنظر قرار گیرد فرهنگ‌ سازی برای مردم انجام شود که نسبت به بیمه کردن اموالشان اقدامات لازم را انجام دهند زیرا در زمان‌های ایجاد خسارت از دولت متوقع هستند که نسبت به پرداخت خسارتشان اقدام کند در صورتی که می‌توانند آنها را از بیمه دریافت کنند.

طالبی در ادامه به جایگاه مدیریت بحران اشاره کرد و افزود: مدیریت بحران باید یک هوشمندی در برقرار تعامل با دستگاه‌های مختلف داشته باشد و سازوکاری که تا الان فراهم شده بر مبنای همکاری دستگاه‌های مختلف بوده و باید به شکلی کار کنیم که بتوانیم از ظرفیت تمامی دستگاه‌ها در مدیریت بحران استفاده کنیم.

استاندار یزد تصریح کرد: اینکه چگونه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در کنار یکدیگر قرار گیرد نیازمند یک مدیریت مناسب است که در مدیریت بحران باید به آن پرداخت شود و فعال کردن همه دستگاه‌ها در راستای وظایفی که برعهده دارند به یک نظارت احتیاج دارد که اگر ضعفی وجود داشت تذکر داده شود تا این مشکلات رفع و شاهد عملکرد بهتری در این خصوص باشیم.

وی با تاکید بر اینکه پیش‌بینی و پیشگیری از حوادث باید در مدیریت بحران مورد توجه ویژه و خاص قرار گیرد افزود: در خصوص سیل اخیر قبل از اینکه دچار بحران شویم یک بسیجی از دستگاه‌ها شاهد بودیم و این پیش‌بینی باید به یک جریان مستمر و پیشگیری از حوادث نیز به یک وظیفه اصلی در اداره کل مدیریت بحران تبدیل شود.

طالبی با اشاره به اهمیت آموزش و فرهنگی سازی در سطح جامعه در بحث مدیریت بحران خاطرنشان کرد: بسیاری از خسارت‌هایی که متحمل می‌شویم ناشی از عدم از آگاهی است که مردم باید داشته باشند که ندارند و در بسیاری از موارد فکر می‌کنیم که نسبت به خیلی از مطالب آگاهی داریم که در واقع این چنین نیست و این مسئله را در بحث سیل‌های اخیر کشور دیدیم.

استاندار یزد با بیان اینکه کاستی‌هایی و نقاط ضعف و تهدیدی که در استان یزد وجود دارد باید شناسایی و احصا شود عنوان کرد: حتی در جاهایی که برای رفع نقاط تهدید به اعتبارت و منابع مالی نیاز داریم حداقلش این است که شناسایی‌های لازم در این خصوص صورت گیرد تا زمانی که امکان پرداختن به این موضوعات وجود داشت ورود کنیم و اگر به خاطر مسائل مالی نخواهیم به سمت رفع مشکلات و نواقص برویم پذیرفتنی نیست.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران