معاون وزیر راه: طرح ۵۸ متری اراک بعد از بازنگری به شورای عالی شهرسازی کشور عودت میشود
معاون شهرسازی و معماری وزیر و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران گفت: طرح ۵۸ متری بعد از بازنگری به شورای عالی شهرسازی کشور عودت میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزانه صادق مالواجرد ظهر امروز در حاشیه جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح جامع کلانشهر اراک دارای مصوبه شورای برنامهریزی بود و به سبب اینکه باید بررسیهای بسیار دقیقی در روند طرح جامع صورت میپذیرفت تاکنون تعداد هفت جلسه فنی و بازدید جمعی از شهر اراک نیز به انجام رسیده است.
وی افزود: طرح جامع کلانشهر اراک بخشهای مختلفی را در بر داشت که به این سبب مورد بررسیهای مختلفی قرار گرفت و ضوابط و مقررات ساختوساز، جمعیتپذیری، سقف جمعیت، سقف اجرای طرح جامع کلانشهر، افق اجرای طرح جامع و افزایش محدوده شهری در این جلسه بررسی شد.
معاون شهرسازی و معماری وزیر تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائلی که به سبب مطالبه عمومی بیش از سایر موارد مورد توجه قرار گرفته بود پیشنهاد موسوم به طرح 58 متری امیرکبیر شهر اراک بود که به دنبال این مطالبات بررسیهای لازم به انجام رسید و مطالعات و گزارشات ویژه کمیته فنی به شورای عالی ارائه داده شد، به سبب ضرورت بررسیهای فنی و کارشناسی در خصوص طرح 58 متری شهر اراک گزارش ویژهای توسط معاونت حملونقل در این جلسه ارائه داده شد.
صادق مالواجرد عنوان کرد: تمامی اعضای شورای عالی در خصوص طرح پروژه 58 متری شهر اراک اظهار نظر کردهاند و در پایان با ارائه صحبتهای استاندار مرکزی، معاون عمرانی استانداری مرکزی، رئیس شورای شهر اراک و شهردار کلانشهر اراک اعضای شورا به اتفاق رای خود را مبنی بر لغو طرح 58 متری در شهر اراک را صادر کردهاند و مقرر شد به سبب مدیریت ترافیک، پیوست حملونقلی با تاکید بر مدیریت ترافیک در شهر اراک و پیشبینی مسیرها و استفاده از ظرفیتهای موجود در معابر شهر و اعمال اصلاحات هندسی معابر به انجام برسد.
وی ادامه داد: مقرر شد پس از اجرای اصلاحات و اعمال تغییرات هندسی معابر طرح بازنگری شده به کمیته فنی شورای عالی شهرسازی و معماری کشور ارائه داده شود و این طرح مشخصا به اتفاق آرا باتوجه به مباحث ذکر شده لغو شده است.
دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران خاطرنشان کرد: مباحثی اعم از غلبه اتومبیلها بر محیطهای شهری، پیادهمدار بودن و انسانزیست بودن شهرها نیز در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت که این مباحث تنها به شهر اراک مربوط نیست زیرا در طرحهای قبلی که مصوبه شورای ترافیک نیز برای آنها اخذ شده بود مقوله تفوق ترافیک بر زندگی مشهود بود که با استفاده از تجربیات و توجه به اثرات تخریبی بر محیط زیست، زندگی و سرزندگی شهرها شاهد یک تغییر رویه جدی بودهایم و در تمامی شهرها تاکید بر این داریم که محیط زندگی باید قابلیت زندگی و اجرای اقدامات بعدی را نیز داشته باشد.
انتهای پیام/ش