۶۰ درصد تاکسی‌های خطی به پرداخت موبایلی کرایه مجهز شدند

60 درصد تاکسی‌های خطی به پرداخت موبایلی کرایه مجهز شدند

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران گفت: بیش از۶۰ درصد تاکسی‌های خطی به یکی از روشهای پرداخت موبایلی کرایه مجهز شدند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا قنادان در نشست تشریح آخرین پیشرفت‌های توسعه پرداخت الکترونیک در تاکسی‌های شهر تهران، اظهار کرد: برای توسعه پرداخت الکترونیک در تاکسی‌ها 3 روش مختلف را به کار گرفتیم؛ روش نخست استفاده از کارت‌های شهروندی بود که به صورت پایلوت در یکی از پایانه‌های تاکسیرانی اجرا شد و به دلیل نزدیکی آن به ایستگاه مترو، مسافران به راحتی توانستند از طریق کارت شهروندی کرایه خود را پرداخت کنند.

وی ادامه داد:‌ روش دوم استفاده از دستگاه پوز در تاکسیها بود که به نوعی پرداخت آنلاین محسوب می‌شد. روش سوم نیز پرداخت از طریق اپلیکیشن‌های موبایلی بود که بیشترین استقبال را در پی داشت.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران تصریح کرد: دو پروژه دیگر یعنی استفاده از پوز و پرداخت از طریق کارت شهروندی به دلیل چالش‌هایی که برای تامین سخت‌افزار با آن مواجه بودیم، دچار مشکل شد، اما در پرداخت موبایلی، شرکتهای استارتاپی به ما کمک کردند و خوشبختانه ایده آنها مورد استقبال قرار گرفت.  برای اجرای این کار نیز شرایطی را به صورت عمومی اعلام کردیم تا شرکتهای مختلف برای همکاری وارد عمل شوند.

قنادان ادامه داد:در عین حال توسعه استفاده از کارتهای شهروندی در تاکسی با چالشهای زیادی مواجه شد کما اینکه یک شرکت هم برای انجام این کار پیشقدم شد اما به دلیل غیراقتصادی بودن از ادامه همکاری صرف نظر کرد. یکی از چالشهای این نوع پرداخت محدودیت در سقف اعتبار کارتها و دیگری دائم شارژ کردن آنها بود از این رو فعلا پرداخت با کارت شهروندی مسکوت است.

وی با اشاره به اینکه معتقدیم استفاده از کارت بلیت شیوه ای متعلق به 10 سال پیش است، تصریح کرد: استفاده از پوز نیز را در ایستگاه‌هایی که خدمات گران‌قیمت انجام می‌دهند، مانند فرودگاه‌، راه‌آهن و پایانه‌ها مدنظر قرار دادیم چرا که استفاده از پوز در تاکسی‌های خطی چالش‌های متنوعی دارد؛ یکی از آنها دریافت کارمزد و دیگری این است که این مدل برای پرداختهای خرد مناسب نیست. بنابراین مناسب‌ترین روش برای تاکسی‌‌های خطی و گردشی پرداخت از طریق اپلیکیشن های موبایلی است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه در حال حاضر 3 شرکت در زمینه پرداخت کرایه از طریق موبایل با ما همکاری دارند، گفت: سطح پوشش استفاده از این شیوه در مناطق مختلف متفاوت است که در این بین مناطق یک، دو، چهار، پنج و شش  بیشترین سطح پوشش را دارند، بین مناطق مذکور نیز بیش از 90 درصد تاکسی‌های منطقه دو به پرداخت موبایلی مجهز شده‌اند.

قنادان با اشاره به اینکه توسعه پرداخت موبایلی در سایر مناطق نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: در حال حاضر بیش از 60 درصد تاکسی‌های خطی به یکی از روشهای پرداختی موبایلی مجهز هستند و قصد داریم روشهایی که برای مردم جنبه تشویق دارند، مورد استفاده قرار دهیم.

وی با بیان اینکه در قالب پروژه جدید، با کمک «فاوا»ی شهرداری، کیف پول اپلیکشیشنهای موجود را به یکدیگر متصل  کرده‌ایم، تصریح کرد: دو شرکت "فون‌‌پی" و "ریالو" با صدور اطلاعیه‌ای کیف پولهایشان را به روی هم باز کردند، بنابراین هر مسافری  بارکد هر یک از این شرکتها را اسکن کند به راحتی می‌تواند کرایه را بپردازد. هر شرکت دیگری که بخواهد به این جمع اضافه شود نیز باید به این سیستم متصل شود.

قنادان خاطرنشان کرد: برای اینکه سطح پوشش پرداختهای الکترونیک در تاکسی‌ها افزایش یابد مشوق‌هایی برای تاکسیرانها در نظر گرفته‌ایم که براین اساس می‌توانند از خدمات باشگاه رفاه تاکسیرانی استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در ادامه گفت: امسال با کمک اپلیکیشن‌های موجود برای نخستین بار موفق شدیم نرخهای جدید را طی 24 ساعت در تاکسی ها اعمال کنیم این در حالی است که اعمال نرخهای جدید از طریق برچسب مدت زیادی به طول می‌انجامد.

وی همچنین گفت: به طور قطع اگر به سطح پوشش مناسبی برسیم از یک جایی به بعد استفاده از این نوع اپلیکیشن‌ها را برای تاکسی‌ها اجباری می‌کنیم.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon