۳۸۶۸ پرونده قاچاق کالا و ارز در لرستان تشکیل شد

3868 پرونده قاچاق کالا و ارز در لرستان تشکیل شد

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان گفت: ۳هزار و۸۶۸ پرونده قاچاق کالا و ارز به ارزش هزار و ۵۳ میلیارد ریال سال ۹۷ در استان تشکیل شد.

احمد مجدیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به پرونده‌های تشکیل شده در حوزه قاچاق کالا و ارز در لرستان اظهارداشت: سال گذشته 3هزار و868 پرونده قاچاق به ارزش ریالی هزار و 53 میلیارد ریال در استان تشکیل شد که در مقایسه با سال 96 حدود 7درصد افزایش تشکیل پرونده و 13درصد افزایش ارزش ریالی داشته است.

وی افزود: تعداد باندهای متلاشی شده قاچاق کالا سال گذشته 89 مورد بوده که در همین راستا سه هزار و 738نفر متهم دستگیر شده که در مقایسه با سال 96حدود  12درصد افزایش تعداد متهم و 43درصد افزایش باندهای متلاشی شده داشته‌ایم که این افزایش نشان می‌دهد سال گذشته نسبت به سال 96  تمرکز روی قاچاقچی‌های دانه درشت بیشتر بوده است. 

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان عنوان کرد: سال 97 بیشترین کالای قاچاق شده در استان مربوط به لوازم خانگی به ارزش 306میلیاردریال، لوازم یدکی خودرو و موتور سیکلت به ارزش  181میلیارد ریال، پارچه به ارزش ریالی 93میلیارد ریال و همچنین تلفن همراه به ارزش 41میلیارد ریال بوده است.

وی بیان کرد: سال 97 با اجرای طرح ریجستری و با همکاری وزارت ارتباطات توانستیم امسال شاهد کاهش چشم گیر قاچاق تلفن همراه باشیم. 

مجدیان در رابطه با قاچاق سوخت نیز گفت: با توجه به اینکه سال گذشته سوخت یکی از اقلام اساسی و عمده قاچاق کالا بوده 21میلیارد ریال ارزش کشفیات سوخت بود که در مقایسه با سال 96  حدود  10درصد افزایش داشته‌ایم.

وی در رابطه با قاچاق چهار فراورده نفت کوره، نفت سفید، بنزین و نفتگاز  تصریح کرد: سال گذشته با توجه به اینکه عرضه خارج از شبکه و قاچاقی در زمینه نفت کوره نداشتیم موفق شدیم قاچاق این فراورده را به صفر برسانیم همچنین با اجرای طرح‌های ساماندهی جایگاه‌های عرضه و کارت‌های سوخت در زمینه قاچاق و عرضه خارج از شبکه بنزین نیز کاهش چشمگیری داشته و تا حدودی به صفر رسیده است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان تصریح کرد: سال گذشته بیشترین قاچاق سوخت مربوط به نفتگاز و نفت سفید بود که در این زمینه طرح‌های پیشگیری در رابطه با پایش ماشین آلات کشاورزی، واقعی سازی سهمیه‌های سوخت و همچنین پلاک گذاری و طرح تسجیل ماشین آلات کشاورزی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: 19هزار دستگاه تراکتور و کمباین استان که در قالب دفترچه سهمیه سوخت دریافت می‌کردند، شناسنامه دار نبودند و پلاک گذاری نشده بودند، تاکنون 4هزار و 400دستگاه از آنها پلاک گذاری شده است.

مجدیان با اشاره به طرح پایش سوخت خاطر نشان کرد: سال گذشته شرکت پخش فرآوردهای نفتی با اجرای طرح پایش حدود 2هزار خانواری که گازرسانی شده بودند ولی همچنان سهمیه سوخت دریافت می‌کردند و با توجه به اینکه این سوخت زمینه مصرفی در خانوار نداشت وارد عرضه خارج از شبکه می‌شد که با اجرای طرح پایش مهار شد.

وی اظهارداشت: با اجرای طرح مذکور حدود هزار و 900دستگاه تراکتور که وجود خارجی نداشتند و یا از استان خارج شده بودند از چرخه دریافت سهمیه سوخت حذف شدند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان افزود: سامانه جامع انبارها از دیگر برنامه‌های پیشگیری از قاچاق کالا است که در استان اجرا شد و براساس این برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سال گذشته براساس آمار اولیه  33هزار انبار در استان شناسایی شده که تاکنون 419 انبار راستی آزمایی شده که وجود خارجی دارند و راستی آزمایی مابقی انبارها نیز در تا پایان امسال انجام می‌شود.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران