برآورده کردن انتظارات مردم و نخبگان اولویت صدا و سیمای مرکز کردستان باشد
نخبگان و اساتید دانشگاهی در نخستین جلسه شورای اندیشهورزی تاکید کردند که باید برآورده کردن انتظارات عامه مردم، صاحبان رسانه و نخبگان اولویت صدا و سیمای مرکز کردستان باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نخستین جلسه شورای اندیشهورزی با هدف افزایش کیفیت محتوای برنامهها و جلب رضایت و اعتماد مخاطبان در صدا و سیمای مرکز کردستان برگزار شد؛ در این جلسه نخبگان و اساتید دانشگاهی از حوزههای مختلف با نگاهی کارشناسانه و دقیق وضعیت موجود شبکه استانی را آسیبشناسی کرده و با نقدها و ارزیابیهای خود به ارائه پیشنهادها و انتظارات از حوزههای مختلف صدا و سیما از جمله تلویزیون، رادیو، خبر و فضای مجازی پرداختند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان در این نشست با اشاره به ضرورت توسعه کمّی و آغاز حرکتهایی جدید اظهار داشت: اکنون رسانه به مرحله اثرگذاری نزدیک شده و باید در دوره جدید مدیریتی شاهد بلوغ رسانهای باشیم.
جعفر عبدالملکی به مفاهیم بسیار مهم رسانهای در دنیای امروز اشاره کرد و افزود: شبکه استانی کردستان برای جلب رضایت مردم و نظام، باید بهعنوان یک میانجی عمل کرده و از سوی دیگر نیز نخبگان احساس مسئولیت و مشارکت کنند.
حامد قادرزاده دکترای اقتصاد کشاورزی نقش رسانه را بسیار خطیر و اثرگذار دانست و اظهار داشت: در گذشته به کمیت بسیار توجه میشد و کیفیت را فدای کمیت کردند در صورتیکه باید هدف اصلی صداوسیما کاهش اطلاعات نامتقارن و ایجاد اطلاعات متقارن باشد.
وی افزود: باید اهداف و سیاستها بهخوبی برای مجریان و عوامل تولید تشریح شود چراکه جملات و پیامهایی که توسط صداوسیما بیان میشود، مورد پذیرش عام قرار میگیرد.
رشید احمدرش دکترای تخصصی جامعهشناسی سیاستگذاریهای کلان و افقها را در شورای اندیشهورزی اولویت دانست و گفت: توجه به مخاطب و نیازهای آنان امری ضروری است و باید تمام نخبگان و صاحبنظران در این شورا امکان حضور داشته باشند.
وی افزود: شورای اندیشهورزی میتواند در حوزههای گوناگون اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایجاد شود و به پیشبرد اهداف کمک کند.
بهروز خیریه دکترای تخصصی زبان و ادبیات فارسی نیز در این نشست با تاکید بر اینکه تیم مدیریتی جدید باید انتظارات «عامه مردم، صاحبان رسانه و نخبگان» را برآورده کنند و برای تحقق این امر مهم آموزش مستمر و مداوم در بهسازی نیروهای انسانی و رفع خطاها بسیار مؤثر است.
وی تاکید کرد: شبکه استانی ابتدا باید به ظرفیتها، پتانسیلها و مؤلفههای فرهنگی مردم استان کردستان، سپس به مؤلفههای سایر استانها و کُردهای دیگر توجه کند.
خسرو سینا دکترای تخصصی پژوهش هنر با تاکید بر اینکه باید جذب مخاطبان متخصص و نخبه اولویت شبکه استانی باشد، اظهار داشت: ابتدا نیروهای شبکه استانی بهطور مداوم و بهتناسب حرفه خود در کارگاههای آموزشی و دورههای آموزشی شرکت کنند چراکه بهترین نیروها برنامههای بدون مشکل را تولید میکنند.
وی تصریح کرد: در برنامههای گفتوگومحمور از مجری کارشناس استفاده شود تا مجری بتواند سؤالات مشخص، مرتبط و کاربردی از مدعوین در برنامه مطرح کند.
کاوه قادری دکتری تخصصی روانشناسی بر ایجاد تنوع در رویکردهای برنامهسازی شبکه استانی تاکید کرد و یادآور شد: برنامهسازان و تهیهکنندگان نباید صرفاً موفقیت یک برنامه در طی یک سال و یا استقبال مخاطب از یک آهنگ و ترانه را مدام تکرار کنند.
وی خطاب به مدیرکل صدا و سیمای کردستان تاکید کرد: در برنامهها تنها به زبان معیار توجه نشود بلکه باید به تناسب سایر گویشها و لهجههای زبان کُردی برنامه تهیه و تولید شود.
انتهای پیام/ن