نرخ بیکاری استان همدان به ۶.۱ درصد رسید
استاندار همدان گفت: نرخ بیکاری استان همدان در فصل بهار از ۸.۲ درصد در سال ۹۷ به ۶.۱ دصد در بهار ۹۸ رسیده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید سعید شاهرخی پیش از ظهر امروز در نشست کارگروه اشتغال استان همدان با تبریک دهه کرامت اظهار داشت: با توجه به این که منابع در کشور محدود است حرکتهای اشتغالزایی و توسعه باید با مطالعه و بر اساس برنامه انجام شود و اقداماتی در اولویت قرار گیرند که بیشترین منفعت را برای مردم داشته باشد.
وی افزود: ما مفتخریم که از نظر برنامهریزی استان همدان از ظرفیت خوبی برخوردار است چرا که کارها با برنامه پیش میرود و عمدتاً از مدیران خوبی نیز بهره میبریم.
استاندار همدان با بیان اینکه توجه استانداری و مدیران استان به معیشت، اشتغالزایی، ورونق تولید سبب شده استان در آمار ملی جایگاه خوبی بیابد، گفت: به عنوان مثال نرخ مشارکت که به عنوان یک شاخصه مهم توسعه به شمار میرود در سال گذشته در استان همدان 42.8 دهم درصد بود اما امسال به 44.1 درصد رسیده است.
شاهرخی با بیان این که این افزایش نرخ مشارکت به این معنا است که برای تعداد زیادی از افراد جویای کار، شغل ایجاد شده است، اظهار داشت: در بهار سال گذشته نرخ بیکاری در استان همدان 8.2 درصد بوده است اما امسال به 6.1 درصد کاهش یافته است.
استاندار همدان تاکید کرد: در کنار استان فارس، استان همدان رتبه اول را در زمینه کاهش نرخ بیکاری در فصل بهار دارد و علاوه بر این در افزایش نرخ مشارکت و کاهش نرخ بیکاری استان اول هستیم.
شاهرخی با بیان این که این آمار به معنای آن نیست که در همدان بیکاری وجود ندارد، گفت: ما برنامهریزی کردیم تا پایان برنامه ششم، 60 هزار شغل در استان ایجاد کنیم و نرخ میانگین سالیانه بیکاری را به 7.1 درصد برسانیم.
وی با اشاره به این که درباره طرح پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی باید از دولت و مجلس تشکر کرد، اظهارداشت: استان همدان در جذب تسهیلات اشتغالزایی روستایی و ایجاد شغل از محل این طرح رتبه اول را در کشور دارد.
شاهرخی عنوان کرد: از شروع طرح تا الان اعتباری که به استان همدان ابلاغ شده 358 میلیارد تومان است است که در 2 حوزه حمایتی و غیرحمایتی باید پرداخت شود.
شاهرخی با انتقاد از عملکرد بانک کارآفرین و پست بانک در پرداخت تسهیلات از محل این طرح تاکید کرد: در مجموع تا امروز 5 هزار 628 شغل جدید بر اساس طرح تسهیلات اشتغال روستایی در استان ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: شهرستان تویسرکان با 124 درصد جذب، فامنین با 93.7 درصد جذب و همدان با 79 درصد جذب اعتبار تسهیلات روستایی رتبههای اول تا سوم را در جذب اعتبارات این طرح به خود اختصاص دادند.
شاهرخی تصریح کرد: از آنجا که برای ما مهم است طرحهای ارائه شده اثر بخش باشند، نظارت را به صورت جدی در این عرصه دنبال میکنیم.
وی افزود: خوشبختانه در تمامی شاخصها در استان همدان تلاش بیوقفهای در حال انجام است و اگر موانع اداری و تضامین نبود ما بیشتر از این هم میتوانستیم جذب منابع برای طرحهای مختلف داشته باشیم.
انتهای پیام/ش