صنعت گردشگری در خوزستان مغفول مانده است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با اشاره به گردشگری به عنوان یک صنعت مغفول مانده در سطح کشور به ویژه خوزستان، گفت: جنگ تحمیلی از علتهای مغفولماندگی گردشگری در سطح خوزستان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سیدحکمتاله موسوی در جریان برگزاری دومین جشنواره برداشت انگور شهرستان کارون که در روستای غزاویه بزرگ برگزار شد، با اشاره به گردشگری به عنوان یک صنعت مغفول مانده در سطح کشور به ویژه خوزستان، اظهار داشت: جنگ تحمیلی از علتهای مغفولماندگی گردشگری در سطح خوزستان است.
وی با اشاره به ایجاد گردشگری راهیان نور ناشی از هشت سال دفاع مقدس در سطح خوزستان، بیان کرد: این صنعت در سطح استان سبب جذب گردشگران بیشماری از سراسر کشور شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با اشاره به معنویت هشت سال جنگ تحمیلی، ادامه داد: از صنعت گردشگری راهیان نور به عنوان یک ظرفیت بیش از وضعیت فعلی میتوان استفاده کرد. با حمایت مدیریت کلان استان و مجموعه مدیریتی شهرستانهای مختلف و عموم مردم به یاری خدا باید بتوان بیشتر از آن بهرهبرداری کرد.
وی به ظرفیتهای شهرستان کارون در حوزه گردشگری اشاره و خاطرنشان کرد: شهرستان کارون در زمینه گردشگری کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است. در این شهرستان ظرفیتهایی نظیر انگور، چای ترش، قرمز و نخلستان وجود دارد که میتوان آنها را در قالب جشنواره به گردشگران معرفی کرد.
موسوی با اشاره به اینکه جهان از اواخر قرن بیستم به سمت و سوی گردشگری رویدادها و مناسبتها روی آورده است، افزود: پرورش اسب در شهرستان کارون به خوبی صورت میگیرد که از این ظرفیت، رویدادی برگزار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان تأکید کرد: مسئولان گردشگری با برگزاری رویدادها و ظرفیتهای مناطق تاریخی و طبیعی به دنبال معرفی آن هستند تا ضمن توجه مردم به چنین ظرفیتهایی، گردشگران را به مناطق دعوت کنند.
به گزارش تسنیم، دومین جشنواره انگور همزمان با زمان برداشت انگور در روستای غزاویه بزرگ از توابع بخش سویسه شهرستان کارون برگزار و برنامههایی نظیر بازدید از تاکستانهای روستا، پخت و عرصه غذاهای سنتی، برگزاری آیینها و بازیهای بومی، محلی و ارائه صنایع دستی شهرستان اجرا شد.
انتهای پیام/ ع