فرصتهای اشتغالزایی در روستاهای مازندران احصا میشود
معاون عمرانی استاندار مازندران با تاکید بر تقویت بومگردی در طرحهای گردشگری، گفت: فرصتهای اشتغالزایی در روستاهای مازندران احصا میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مهدی رازجویان امروز در جلسه رفع مشکلات و موانع اجرای طرحهای بوم گردی مازندران اظهار داشت: بومگردی موجب تقویت زیرساختها و رونق روستایی میشود.
وی افزود: توسعه زیرساختها در بحث بومگردی منوط به آب، برق و گاز نیست بلکه موضوعات مهمی همچون اینترنت و سرانه ورزشی از مقولههای مهم بومگردی است.
معاون استاندار مازندران تصریح کرد: بومگردی به معنای گسترش اقتصاد مقاومتی، افزایش ماندگاری و جذب گردشگر در روستاها است و باید در این حوزه تولیدات و محصولات روستایی را به منابع مالی تبدیل کنیم.
رازجویان با اشاره به اینکه رعایت ضوابط قانونی ساخت و ساز در حوزه بومگردی از جمله وظایف اصلی دهیاران است، گفت: فرصتهای اشتغالزایی روستاهای مازندران احصا شود.
طالبی، مدیرکل روستایی و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به وجود سه هزار و 600 روستا در مازندران، یادآور شد: ظرفیت بالقوه ای در توسعه پایدار بوده و آموزش دهیاران در رابطه با توسعه گردشگری، بومگردی و تامین تسهیلات مورد نیاز برای بازسازی خانههای قدیمی از جمله راهبردهایی است که میتواند در توسعه گردشگری و بومگردی اثر گذار باشد.
وی با بیان اینکه گردشگری روستایی یکی از ظرفیتهای مهم توسعه در مازندران است، گفت: ایجاد اشتغال در روستاها از جمله مسائل مهمی بوده که کارآفرینی و برگزاری نمایشگاههای هدفمند با محوریت توسعه ظرفیتهای روستایی باید از جمله برنامههای راهبردی دستگاههای اجرایی باشد.
طالبی با اشاره به اینکه مشاغل خانگی ظرفیت مناسبی در ایجاد اشتغال بوده که برندسازی در این بخش باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: شاهد اقدامات مثبتی در ارائه تسهیلات روستایی هستیم.
وی با بیان اینکه صدور مجوز و ایجاد خانههای بوم گردی از جمله وظایف میراث فرهنگی است، یادآور شد: نمایشگاه ظرفیتها و استعدادهای روستایی یک ظرفیت مناسب در توسعه تولیدات روستایی است.
انتهای پیام/ ت