ابتکار در سنندج: چارچوب و شاخص‌های اصلی عدالت جنسیتی در کشور تصویب شد

ابتکار در سنندج: چارچوب و شاخص‌های اصلی عدالت جنسیتی در کشور تصویب شد

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تعیین چارچوب و شاخص‌های عدالت جنسیتی به‌طور کلی و اختصاصی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده شامگاه شنبه در ششمین شورای برنامه‌ریزی استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای انقلاب تاکنون عدالت یکی از مسائل مهم بوده که تقسیم ثروت با استفاده ابزاری نازل‌ترین نوع آن است.

وی افزود: از دیدگاه قرآن کریم خداوند زن و مرد را از یک نفس واحد خلق کرده، بنابراین عدالت اجتماعی و جنسی یکی از زیبنده‌ترین عدالت‌های انقلاب است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: عدالت جنسی مفهوم بسیار مهمی بوده که در برخی از کشورها حتی توسعه یافته غربی آن را درک نکرده و در این زمینه مشکل دارند.

وی ادامه داد: در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکیدات رئیس جمهور مبنی بر ضرورت ارتقای سطح زنان، عدالت اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.

ابتکار بیان کرد: علاوه بر نگاه تشریفاتی به حوزه زنان و خانواده برای رسیدن به دستاوردهای خوب، باید برنامه‌ریزی‌های دقیق و مناسب صورت گیرد.

وی از تصویب چارچوب و شاخص‌های عدالت جنسیتی به‌طور کلی و اختصاصی خبر داد و اظهار کرد: این شاخص‌ها در سند تعیین و ابلاغ شده و براساس  آن همه دختران و پسران باید تحصیلات ابتدایی داشته باشند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، رفع مشکلات حوزه ورزش بانوان را از دیگر شاخص‌های این سند خواند و تاکید کرد: باید فضای ورزشی مناسب همراه با برنامه‌ریزی دقیقی برای بانوان در نظر گرفته شود تا در آینده دچار مشکلاتی همچون افسرگی و پوکی استخوان نشوند.

وی خاطر نشان کرد: سال گذشته 67 هزار معلم تربیت بدنی وارد بدنه آموزش ابتدایی دختران شد این درحالیست که طی چند سال گذشته معلم ورزش آموزش ابتدایی دختران حذف شده بود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: سندهای استانی باید از پایین به بالا و متناسب با شرایط هر استان تدوین شود.

وی از تعیین شاخص‌های خانواده خبر داد و افزود: همزمان نقشه تاب‌آوری و ارتقای خانواده‌ها باهدف مقابله با آسیب‌های اجتماعی اجرا شده و 3 هزار نفر در قالب این طرح آموزش دیدند و باید همواره تداوم داشته باشد.

ابتکار اذعان کرد: حمایت از فعالیت‌ها و ستاد توان‌افزایی سازمان‌های مردم نهاد در پیش برد مطالبات تأثیرگذار است چراکه دولت به تنهای نمی‌تواند کارها را پیش ببرد.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی خانواده‌های در معرض تنش نیازمند توجه و ویژگی‌های خاص هستند، عنوان کرد: اجرای طرح ملی گفت‌وگوی خانواده به انسجام خانواده کمک می‌کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: تنش در خانواده‌ها موضوعی پیچیده نبوده و با همکاری سازمان‌های مردم نهاد و افزایش مهارت‌های ارتباطی بین خانواده‌ها باید کنترل شود.

وی با بیان اینکه باید مهارت‌های ارتباطی و گفت‌وگوی نسلی از همان کودکی به بچه‌ها آموزش داده شود، گفت: در زمینه گفت‌وگوی بین نسلی کم‌کاری شده و باید با ایجاد زمینه مناسب، فرصت فعالیت را در اختیار جوانان قرار داد.

ابتکار در پایان سخنان خود خطاب به مسئولان استان اظهار داشت: انتظار می‌رود سند ارتقای زنان و خانواده در شورای برنامه‌ریزی کردستان تصویب شده و هر دستگاه مبتنی بر برنامه‌های خود اهداف را تعیین کند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon