طرح مصون‌سازی در برابر اعتیاد در ۵۰۰ مهدکودک کشور اجرا می‌شود

طرح مصون‌سازی در برابر اعتیاد در 500 مهدکودک کشور اجرا می‌شود

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: در برنامه مصون‌سازی در برابر اعتیاد در ۱۶ استان کشور بالغ بر ۵۰۰ مهد کودک همکاری و مشارکت دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کارگاه کشوری مرور و بازبینی همایش کشوری مصون‌سازی خانواده و کودکان زیر سن دبستان در برابر اعتیاد با حضور رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور و مسئولان استانی در این حوزه در سالن اجتماعات هتل ارشاد سرعین برگزار شد.

مشارکت 300 مربی در کشور برای ارائه آموزش‌های مصون‌سازی در برابر اعتیاد

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور  در این کارگاه اظهار داشت: در برنامه مصون‌سازی 300 مربی از آموزش‌های لازم برخوردار شده‌اند تا نسبت به ارائه آموزش‌های لازم در این حوزه در سطح کشور فعالیت و اقدام کنند.

ماریت قازاریان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای اجرای برنامه‌های پیشگیری از مصرف مواد مخدر در کشور بیان کرد: در برنامه مصون‌سازی در برابر اعتیاد در 16 استان کشور بالغ بر 500 مهد کودک همکاری و مشارکت دارند که امیدواریم این همکاری‌ها منجر به کاهش اعتیاد در کشور شود.

وی افزود: در صورت تخصیص اعتبارات بیشتر می‌توان این تعداد را در سطح کشور گسترش داد و سطح آگاهی بسیاری از خانواده و کودکان را ارتقا داد که این مهم از اولویت‌ها و برنامه‌های مهم به شمار می‌رود.

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: مرور و بازبینی برنامه مصون‌سازی و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن می‌تواند در دستیابی مطلوب به اهداف مورد نظر موثر واقع شود.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل نیز در این کارکاه با اشاره به برخی از فعالیتها و اقدامات صورت گرفته توسط این دستگاه نسبت به افراد جامعه هدف اظهار کرد: برنامه مصون سازی خانواده و کودکان زیر سن دبستان در برابر اعتیاد یکی از برنامه های موفق در حوزه پیشگیری اولیه از اعتیاد است.

بهزاد ستاری مشارکت والدین و برخی خانواده‌ها در اجرای برنامه فوق را نشان از مصون سازی و مقاوم کردن کودکان در مواجهه با اعتیاد دانست و گفت: در رابطه با بحث اعتیاد و مقابله با این پدیده هرچه سرمایه‌گذاری‌ها مستقیم، پایه‌ای و بنیادی باشد بهتر می‌توان به نتایج مطلوب دست یافت.

وی روابط عاطفی و صمیمیت بین اعضای خانواده را لازمه استحکام و دوام بنیان زندگی دانست و بیان کرد: اگر چنان چه نیازهای اولیه به ویژه عاطفی و ارتباط والد فرزندی تقویت شود به همان میزان گرایش به اعتیاد کاهش می‌یابد.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل تصریح کرد: برنامه مصون‌سازی در 31 استان بین مهدهای کودک اجرا شده است که لازم است در این زمینه سازمان نسبت به توسعه خدمات خود به ویژه در موضوع پیشگیری از اعتیاد بیشترین سرمایه‌گذرای را داشته باشد.

ستاری با تاکید بر اهمیت تیم‌های اجتماع محور در محیط های کار افزود: طبق تحقیقات به عمل آمده افراد کارگری بیشترین شیوع اعتیاد را داشته‌اند که در این رابطه با تقویت تیم‌های اجتماع محور می‌توان گام‌های موثری برداشت.

ایجاد حساسیت مبارزه با مواد مخدر لازمه کاهش اعتیاد است

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل نیز با تبریک هفته بهزیستی مهمترین اولویت ستاد و دستگاه‌ها را کاهش آسیب اعتیاد دانست و اظهار کرد: ایجاد حساسیت مبارزه با مواد مخدر در بین آحاد مردم و افزایش روحیه مشارکت در سطوح مختلف اجتماعی از جمله انتظارات دبیرخانه است.

بهنام بهشتی امر مبارزه با مواد مخدر را دغذغه همه برشمرد و گفت: برنامه مصون سازی کودکان زیر سن دبستان نشان دهنده آن است که تمامی برنامه‌های مقابله با اعتیاد کاملا به صورت زیرساختی باید تقویت شوند تا در آینده شاهد کاهش آسیب اعتیاد در سطح جامعه باشیم.

وی تصریح کرد: نحوه تعامل والدین، فرزندپروری و مهارت‌های ارتباطی زمینه ساز پیوند مستحکم و تداوم اهداف سازمان است و امیدواریم با این قبیل از برنامه‌ها بتوان کودکان و خانواده را در برابر پدیده شوم اعتیاد و آسیب‌های ناشی از آن مصون‌سازی کنیم.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon