۲۰۰۰ نسخه الکترونیکی در مراکز درمانی تامین اجتماعی مازندران صادر شد

2000 نسخه الکترونیکی در مراکز درمانی تامین اجتماعی مازندران صادر شد

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران با اشاره به کاهش هزینه‌های جاری در این سازمان، گفت: ۲۰۰۰ نسخه الکترونیکی در مراکز درمانی تامین اجتماعی مازندران صادر شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد خورشیدی امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه مازندران در بیمارستان حکمت ساری اظهار داشت: پنج بیمارستان در پنج شهر،14 مرکز درمانی،38  بیمارستان دولتی و خصوصی طرف قرار داد هستند که در بحث ارائه خدمات رتبه  نخست را در کشور دارد.

وی افزود: سال گذشته 17 میلیون و 500 هزار مراجعه کننده از طرف بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در بیمارستان‌های دانشگاهی و تامین اجتماعی  استان مراجعه کردند.

خورشیدی با اشاره به نسخه الکترونیک گفت: این طرح موجب کاهش هزینه و ایجاد نظم خاص در سیستم دارویی می‌شود که با اجرای آن دفترچه حذف شده و تا کنون  دو هزار نسخه الکترونیک وارد سیستم شد که بیماران با وارد کردن کد ملی از امکانات استفاده کنند.

وی گفت: طبق قوانین دارو خانه‌های هیچ بیمارستانی اجازه ندارند عصر و شب داروهای سرپایی را ارائه دهند مگر آنکه داروها اورژانسی باشد که 90 درصد نسخه‌ها دربیمارستان و 10 درصد نسخه‌ها بیرون پیچیده می‌شود.

خورشیدی افزود: هشت بیمارستان خصوصی در استان فعالیت دارند که دو بمارستان لغو قرارداد کردند و  370نفر از خارج استان در زمینه آنژیو پلاستی مغزی در بیمارستان ولی عصر جراحی شدند.

وی گفت: 168 میلیارد تومان به دو دانشگاه مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل پرداخت شد واکنون نیز 45 میلیارد تومان به بیمارستان خصوصی بدهکار  هستیم.

خورشیدی افزود: با توجه به ظرفیت مازندران در بخش‌های مختلف به ویژه ظرفیت پزشکی گردشگری سلامت نیز می‌تواند فعال شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی گفت: در زمینه هتلینگ تلاش کردیم فضای ظاهری اتاق‌های بستری را ساماندهی کنیم که در دو سال گذشته 13.5 میلیارد تومان در این بحث هزینه شد.

وی با بیان اینکه در زمینه زباله عفونی هر بیمارستان یا  مرکز درمانی خود مسئول امحای آن هستند، گفت: بیمارستان‌های  دولتی و خصوصی زباله‌سوز دارند

خورشیدی افزود: به شرکت‌های خصوصی و به بیمارستان دولتی مجوز زباله‌سوزی زباله‌های عفونی اقدام شد تا علاوه بر ظرفیت بیمارستانی خود، مازاد ظرفیت را در اختیار بخش خصوصی قرار دهند که 200 موسسه خصوصی در این زمینه فعالیت دارند.

علی اصغر محمودی، مدیرکل تامین اجتماعی مازندران نیز با تاکید بر پرداخت بدهی ادارات به تامین اجتماعی، گفت: تامین اجتماعی 600 میلیارد تومان مطالبه معوقه دارد.

وی اظهار داشت: 11 تا25 تیرماه هفته تامین اجتماعی نامگذاری شد که  این نشست فرصتی جهت تبیین و تشریح خدمات این سازمان جهت تنویر افکار عمومی  است.

محمودی گفت: 120 هزار کارفرما در استان فعالیت دارند که رتبه جهارم رادر کشور دارد که مبلغ کل بدهی ادارات و نهادهای خصوی به تامین اجتماعی استان 600 میلیارد تومان است که 63 میلیارد تومان مربوط به دستگاه‌های دولتی است. بیشترین بدهی به میزان 280 میلیارد تومان مربوط به شهرداری ساری است.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی سازمانی درآمد هزینه است، تصریح کرد:  سه هزار و 300 میلیارد تومان درآمد و سه هزار و 800 میلیارد تومان مصرف و هزینه سازمان است که 90 درصد درآمد از طریق حق بیمه‌ها است.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران ادامه داد: در اسفند97 حدود 11 هزار و 257 نفر بیکاربودند و این آمار در خرداد 98 به 10 هزار و 726 نفر رسید که در زمینه میزان دستمزد شورای عالی دستمزد میزان حقوق را مشخص می‌کنند.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon