تبیین الگوی نقشآفرینی سپاه در تربیت ۱۰میلیون حافظ قرآن
دانشکده فرهنگی دانشگاه امام حسین(ع) قصد دارد تا با برگزاری نشستهای علمی، مطالبه قرآنی رهبر انقلاب را عملیاتی کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، دانشکده فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) روز گذشته بهمنظور تحقق مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآنکریم، نشست علمی تخصصی با موضوع «ظرفیتسنجی و تبیین الگوی نقشآفرینی سپاه در تربیت 10 میلیون حافظ قرآن» برگزار کرد.
محمد قاسمی شوب مسئول کمیته مؤسسات قرآنی و دبیر علمی این نشست گفت: نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در گام دوم انقلاب، جز از طریق ایجاد انس با کلام الهی میسر نمیشود و یکی از مهمترین راهبردها، ترویج فرهنگ حفظ قرآن در جامعه است، بنابراین مقام معظم رهبری این مهم را بهعنوان خطمشی حرکت جامعه قرآنی کشور ترسیم و تربیت 10 میلیون حافظ قرآن را مطالبه کردند.
حسن محمدی مدیرعامل اتحادیه تشکلهای مردمی قرآن و عترت همچنین از عدم ورود جدی مجموعههای انقلابی در زمینه آموزش و حفظ قرآن بهعنوان یک دغدغه و چالش جدی یاد کرد و افزود: پس از فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، بهسرعت ستاد ملی حفظ قرآنکریم شکل گرفت امّا این ستاد تاکنون بیشتر درگیر مسائل ساختاری خود بوده است.
ولی یاراحمدی مشاور قرآنی معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن بررسی عملکرد مجموعههای قرآنی کشور، یکی از مهمترین مشکلات مدیریت قرآنی کشور را سندزدگی برشمرد و گفت: یکی از مهمترین خلأهای موجود در تحقق این مطالبه عدم وجود ساختارهای اجرایی و مدیریتی مناسب در این خصوص است.
محمد ذوالفقاری مدیر مرکز دارالقرآن سازمان بسیج مستضعفین نیز یکی از مهمترین راهکارها برای جذب بیشتر جوانان و خانوادهها به حفظ قرآنکریم را گفتمانسازی در این خصوص برشمرد و گفت: باید برای رسیدن به تحقق فرمایش رهبری از مشیِ تصدیگری فاصله بگیریم.
انتهای پیام/+