دانشجویان ایدهپرداز دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی تسهیلات کمبهره میگیرند
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی جزئیات طرحهای تشویقی دانشجویی در علمی کاربردی استان مرکزی را تشریح کرد و گفت: دانشجویان ایدهپرداز دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی تسهیلات کمبهره میگیرند.
مهدی رئوفی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به فعالیت دانشگاه علمی و کاربردی استان در راستای استفاده از ظرفیت افراد خبر دارای مهارت خاص اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی پذیرای افراد دارای حرفه و مهارت خاص بوده و از ظرفیت خبرگان در حوزههای مختلف برای انتقال فن و مهارت به نسل جدید استفاده میکند.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی و کاربردی یک دانشگاه مهارتی بوده و ذاتا با دانشگاههای نظری متفاوت است، این دانشگاه با علم موجود قصد مهارتافزایی و ارتقاء سطح تکنولوژی جامعه را دارد، بنابراین تمام تلاش ما این است که نقش مهارتی دانشگاه را پررنگ کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی تصریح کرد: ظرفیت دانشگاه بسیار زیاد است، این دانشگاه با موقعیتسنجی و درنظر گرفتن موقعیت فعلی جامعه به آموزش میپردازد، آموزشهای دانشگاه علمی و کاربردی آموزش خاص بوده و عام نیست.
رئوفی بیان کرد: حسن آموزشهای تخصصی این است که فرد فراگیر به سرعت میتواند مهارت خود را به منصه ظهور بگذارد.
وی ادامه داد: اگر توانستیم فردی با مهارت تعمیرات موبایل را به جامعه تقدیم کنیم میتواند به سرعت و بدون نیاز به سرمایه زیاد وارد بازار کار شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی عنوان کرد: کشوری که بتواند تعمیرات تخصصی موبایل را انجام دهد بعد 4 یا 5 سال نمیتواند نیرویی تربیت کند که بتواند خود تولیدکننده باشد.
رئوفی افزود: اگر بتوانیم یک سری از رشتههای خاص را جا بیندازیم و استقبال خوب باشد میتواند در جلوگیری از واردات برخی کالاهای مصرفی موثر باشد.
وی تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی و کاربردی در مراکز رشدی که وجود دارد برای هر ایدهای که دانشجو ارائه دهد، مبلغ 50 میلیون تومان وام اولیه میدهد که با نرخ سود 2 درصد و بازپرداخت 4 ساله اعطا میکند تا ایده خود را به منصه ظهور بگذارد، دانشجو وقتی ایده را تجاری کرد میتواند وام میلیاردی هم بدون مقررات خشک بانکی و با سود 2 درصد دریافت کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی بیان کرد: ایده اولیه وارد مرکز شورای پژوهشی شده و چکشکاری میشود، وقتی وارد مرکز رشد شد میتواند مراحل را طی کند و تمام تلاش به صفر رساندن بروکراسی اداری در این زمینه است.
انتهای پیام/ش