تیم ملی وزنه‌برداری بانوان نیاز به مربی خارجی دارد؛ رایزنی فدراسیون با ترکیه و آذربایجان

تیم ملی وزنه‌برداری بانوان نیاز به مربی خارجی دارد؛ رایزنی فدراسیون با ترکیه و آذربایجان

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون وزنه‌برداری که معتقد است بانوان وزنه‌بردار ایران برای پیشرفت به مربی خارجی نیاز دارند، از رایزنی‌ فدراسیون با مربیانی از کشورهای ترکیه و آذربایجان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بهار بهرامی شامگاه سه‌شنبه در حاشیه آئین افتتاحیه مسابقات وزنه‌برداری بانوان قهرمانی کشور در اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دومین دوره مسابقات وزنه‌برداری جوانان و بزرگسالان قهرمانی بانوان کشور در اصفهان حکم انتخابی تیم ملی برای مسابقات پیش رو از جمله مسابقات کشورهای اسلامی، مسابقات غرب آسیا، رقابت‌های قهرمانی جوانان و نوجوانان آسیا در کره شمالی و مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا در تایلند را دارد و ملی‌پوشانی که در اردو حضور داشتند در مسابقات اصفهان شرکت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه موفقیت در المپیک 2024 هدف‌گذاری وزنه‌برداری بانوان است، افزود: به این منظور روی ورزشکاران رده سنی نوجوانان سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و براساس تصمیم فدراسیون، قصد داریم این ورزشکاران را به سطحی که مدنظر وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک قرار دارد، برسانیم و وزنه‌برداران کشورمان در المپیک روی سکو بروند.

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون وزنه‌برداری با تأکید بر لزوم همکاری و همیاری نهادهای گوناگون به‌خصوص وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و ادارات ورزش و جوانان استان‌ها با بخش بانوان ادامه داد: المپیاد استعدادهای برتر در شهریورماه برگزار می‌شود و امیدوارم با شناسایی نخبگان این رقابت‌ها و دعوت آنها به تیم‌های ملی آنها را مهیای حضور در مسابقات کنیم.

وی گفت: با توجه به اینکه تجربه مربیان در بخش بانوان کم است، نیاز داریم که برای تیم ملی از وجود مربی خارجی استفاده کنیم و یا اینکه اجازه دهند از تجربیات مربیان مرد در قالب مشاور و برنامه‌ریز تیم ملی بهره ببریم.

بهرامی تصریح کرد: تا 2 سال پیش ورزشکار و مربی در عرصه وزنه‌برداری بانوان نداشتیم و این طبیعی است که مربیان هنوز از تجربه کافی برخوردار نباشند و نمی‌توانیم از آنها انتظار داشته باشیم وزنه‌برداران را به سکو برسانند.

وی با بیان اینکه برای استخدام مربی خارجی باید بودجه تخصیص یابد، اضافه کرد: برای به‌کارگیری مربی خارجی از کشورهای همجوار به فدراسیون پیشنهاد داده و در حال بررسی گزینه‌هایی از کشورهای ترکیه و آذربایجان هستیم و رایزنی‌هایی نیز از سوی دبیر فدراسیون با این 2 کشور انجام شده است. البته با توجه به اینکه انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری تازه برگزار شده مستلزم این است که نشستی با رئیس فدراسیون برگزار کرده و خواسته‌‌ها و نیازهای خود را مطرح کنیم و ببینیم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بودجه‌ای در اختیار ما می‌گذارند یا خیر.

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون وزنه‌برداری با بیان اینکه این فدراسیون بودجه اندکی دارد، بیان کرد: در مجمع انتخاباتی فدراسیون نیز این صحبت مطرح شد که کل بودجه فدراسیون وزنه‌برداری برابر با پاداش به فوتبالیست‌ها است و فکر می‌کنم سالیانه حدود 4 میلیارد تومان باشد.

وی در پاسخ به اینکه چه مقدار از این بودجه به بخش بانوان اختصاص دارد، خاطرنشان کرد: در بخش مسابقات تفاوتی وجود ندارد و تیم‌های ملی مردان و زنان همزمان اعزام می‌شوند چون راه‌اندازی وزنه‌برداری بانوان شرط فدراسیون جهانی بوده است، اما با توجه به اینکه بانوان به‌تازگی فعالیت خود را آغاز کرده و هنوز مقامی کسب نکرده‌اند، در برخی موارد هزینه کمتری برای آنها انجام می‌شود تا زمانی که ان‌شاءالله بتوانند مقام کسب کنند.

هر انتقاد غیرسازنده ما را 2 قدم به عقب برمی‌گرداند

بهرامی در پاسخ به اینکه حواشی فدراسیون چقدر بخش بانوان را تحت‌الشعاع قرار داده و بهبود این وضعیت چقدر به پیشرفت این بخش کمک می‌کند، اظهار داشت: بسیار زیاد. زمانی که می‌خواهیم در بخش بانوان قدمی برداریم باید موازین گوناگونی را رعایت کنیم، مثلاً لباس ورزشکاران ابتدا باید به تأیید فدراسیون ایران برسد و سپس به تأیید فدراسیون‌های آسیایی و جهانی و متأسفانه هر انتقاد منفی و غیرسازنده ما را 2 قدم به عقب برمی‌گرداند.

وی افزود: برخی دوستان کمکی نکرده و تنها انتقادات پیش‌افتاده‌ای مطرح می‌کنند که هیچ کمکی به بخش بانوان نمی‌کند و اگر این افراد بتوانند تجربیات خود را در اختیار ما بگذارند، پیشرفت خوبی در بخش بانوان خواهیم داشت.

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون وزنه‌برداری ادامه داد: متأسفانه لباسی که وزنه‌برداران ما سال گذشته با آن در مسابقات شرکت کردند، تغییراتی داشت که مصوبه وزارت ورزش نبود. مجبور شدیم دوباره برای لباس مصوبه وزارت ورزش را بگیریم و در مسابقات آسیایی دوباره آن را تصویب کنیم و برای مسابقات جهانی نیز ارسال شده که هنوز پاسخ ما را نداده‌اند و برای حضور در این مسابقات باید تأیید فدراسیون جهانی را هم داشته باشیم.

وی درباره استان‌های پیشرو در وزنه‌برداری بانوان گفت: خوشبختانه 27 استان در مسابقات اصفهان شرکت کرده‌اند، یعنی تقریباً توانسته‌ایم تمام استان‌های کشور را درگیر کنیم و ورزشکاران کرمانشاهی که در اردوی تیم ملی نیز حضور دارند جزو برترین‌ها هستند. المپیاد استعدادهای برتر در سنندج جامعه آماری وزنه‌برداری بانوان ایران را بسیار افزایش خواهد داد چون به تمام ادارات کل استان‌ها تکلیف شده که در این مسابقات تیم داشته باشند. در حال حاضر استان‌های کردستان، خراسان رضوی، تهران، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، اصفهان و لرستان در وزنه‌برداری بانوان پیشرو هستند.

بهرامی درباره تعداد وزنه‌برداران بانوی فعال در ایران اضافه کرد: قبلاً اعلام شده بود که این تعداد بیش از 400 نفر است، اما چون به‌تازگی در سمت نایب‌رئیسی بانوان فدراسیون وزنه‌برداری مشغول به‌کار شده‌ام، هنوز آمار دقیقی ندارم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon