رئیس صداوسیما: نگاه به سرمایه‌داری در سریال‌سازی‌ها تغییر می‌کند

رئیس صداوسیما: نگاه به سرمایه‌داری در سریال‌سازی‌ها تغییر می‌کند

علی‌عسکری اعلام گفت: ما باید گونه سرمایه‌داری مطلوب اسلام را تکریم کنیم و با نگاه‌های وارداتی سوسیالیستی در پی تخریب سرمایه‌داری مشروع و قانونی نباشیم؛ در واقع نگاه به سرمایه‌داری در سریال‌سازی‌ها باید اصلاح شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالعلی علی‌عسکری رئیس رسانه ملی در نشست مشترک جمعی از مدیران صداوسیما با اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی با اعلام آمادگی رسانه ملی برای حمایت همه‌جانبه از رونق تولید، گفت: دست تمام دلسوزان حوزه اقتصاد را به‌گرمی می‌فشاریم و برای موفقیت آن‌ها تلاش می‌کنیم.

وی در این نشست با یادآوری شکاف عمیق بین ایران و کشورهای پیشرفته در اواخر دوره پهلوی به پیشرفت‌های چشمگیر در 40 سال اخیر با وجود مشکلات گوناگون مانند جنگ، تحریم و خصومت‌های مختلف اشاره کرد و گفت: با وجود همه این پیشرفت‌ها، ما همچنان در مدل اقتصادی و نحوه مدیریت آن، دچار سردرگمی هستیم، انگار قطار اقتصادمان، لوکوموتیو ندارد و تکلیف مدیریت اقتصادی مشخص نیست.

رئیس رسانه ملی با تأکید بر اینکه حق با تولیدکننده است چرا که خود تولیدکننده هم در واقع مصرف‌کننده خدمات دولتی محسوب می‌شود گفت: باید طوری حرکت کنیم که موانع پیشِ‌روی تولیدکنندگان برداشته شود و کسانی که به‌دنبال ایجاد این موانع از طریق کاغذبازی، رشوه و... هستند باید مقابل قانون پاسخگو باشند.

وی با تأکید بر اینکه نگاه رسانه باید توسعه‌محور و پیشرفت‌مدار باشد اظهارکرد: برنامه‌های مختلف نیز با همین هدف به‌منظور تشویق مخاطبان برای تولید، حرکت و جهاد ساخته می‌شود.

وی از اصلاح نگاه به سرمایه‌داری در سریال‌سازی خبر داد و گفت: ما باید گونه سرمایه‌داری مطلوب اسلام را تکریم کنیم و با نگاه‌های وارداتی سوسیالیستی در پی تخریب سرمایه‌داری مشروع و قانونی نباشیم.

علی‌عسکری با توجه به تأکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بر اقتصاد در سال‌های اخیر به راه‌اندازی شبکه «ایران کالا» در سال 96 برای حمایت از کالای ایرانی که شعار سال بود، اشاره کرد و گفت: ما هم‌اکنون نیاز داریم تا به مسائل راهبردی و کلان حوزه اقتصاد هم بپردازیم.

رئیس سازمان صداوسیما تصریح کرد: علاوه بر بانک‌ها، شرکت‌های مشاور و فناوری اجتماعی هم باید شرکت‌های کوچک، صاحبان مشاغل محدود و خانگی را زیر پوشش قرار دهند و حالت «مرشد» داشته باشند.

رئیس رسانه ملی اعلام آمادگی کرد رسانه ملی برای تقویت شرکت‌ها و بانک‌ها، از هیچ تلاشی فروگذاری نکند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ایران، بهشت فرصت‌هاست با انتقاد از فرصت‌سوزی‌های اقتصادی در کشور گفت: باید از فرصت‌های موجود برای خدمتگزاری به مردم استفاده کنیم و با هم‌فکری و هم‌افزایی، برای حل مشکلات کشور گام برداریم تا کشورمان روز به روز در عرصه‌های مختلف جهانی، قدرتمندتر شود.

علی‌عسکری در پایان تأکید کرد: ما دست تک تک افراد دلسوز در حوزه اقتصاد را به‌گرمی می‌فشاریم.

در ابتدای این نشست که سه ساعت طول کشید، مرتضی میرباقری، معاون سیما و رئیس ستاد رسانه‌ای رونق تولید صداوسیما در گزارشی کوتاه به بیان اقدامات انجام‌شده توسط این ستاد پرداخت.

سید امیر سیاح، دبیر این ستاد هم با پخش چندین کلیپ به تشریح ساختار و اهداف ستاد رسانه‌ای رونق تولید صداوسیما پرداخت و از تشویق کارآفرینان، بیان موانع و تمهیدات برای رفع آنها در قالب تولید محتوا، ساخت کلیپ و... خبر داد.

سپس ده نفر از نمایندگان کمیسیون ویژه رونق تولید مجلس که در این نشست حاضر بودند به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. عبدالرضا مصری نائب‌رئیس مجلس و عضو کمیسیون ویژه رونق تولید، صداوسیما را هم تولیدکننده و هم مروج تولید دانست و خواهان ترویج فرهنگ کار به‌جای فرهنگ شغل شد.

حمیدرضا فولادگر، رئیس این کمیسیون با تقدیر از برنامه‌های مختلف صداوسیما ضمن معرفی کمیسیون و اقدامات انجام‌شده از آمادگی تمام اعضای کمیسیون برای حضور در برنامه‌های گوناگون رسانه ملی جهت تشریح این اقدامات خبر داد.

محمد حسین فرهنگی، دیگر عضو این کمیسیون هم خواهان استفاده از ظرفیت محبوبیت و تأثیرگذاری بازیگران برای ترویج فرهنگ تولید شد.

محمدرضا پورابراهیمی‌ با ابراز مشکلات تولیدکنندگان اعلام آمادگی کرد تا اقدامات مجلس برای رفع این مشکلات را در رسانه ملی منعکس کند.

عباس پاپی‌زاده هم رسانه ملی را عامل تحرک تولید معرفی کرد و گفت اما همه این بار نباید بر دوش رسانه ملی باشد و باید از دولت هم مطالبه‌گری کرد.

وی از حمایت مجلس از انعقاد تفاهم‌نامه میان صداوسیما و وزارتخانه‌های اقتصادی خبر داد.

مهرداد بائوج لاهوتی، دیگر عضو کمیسیون هم خواهان توجه ویژه به فرصت‌سوزی‌ها شد.

رحیم زارع سخنگوی کمیسیون هم به بعد نظارتی رسانه ملی اشاره کرد و از فرصت‌سازی رسانه ملی برای رفع موانعی مانند تحریم تقدیر کرد.

هادی قوامی، نائب‌رئیس دوم کمیسیون هم ضمن تشکر از انعکاس مسائل اقتصادی، خواهان افزایش این انعکاس‌ها شد.

محمود شکری دیگر عضو کمیسیون ویژه رونق تولید بود که در سخنانی خواهان تنویر افکار عمومی در مورد فعالیت و تخصص نمایندگان شد تا مردم از تخصصی بودن این حوزه، آگاه شوند.

حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده بحرینی هم خواهان موضع‌گیری‌های روشن رسانه ملی در برابر انتخاب‌های اقتصادی شد.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران