تهران| رشد ۲۸۶ درصدی فروش کالاهای قاچاق در ۴ ماهه نخست سال جاری

تهران| رشد 286 درصدی فروش کالاهای قاچاق در 4 ماهه نخست سال جاری

عضو هیئت مدیره سازمان املاک تملیکی با اشاره به فروش ۷۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در سال گذشته گفت: در سال جاری از ابتدای سال تاکنون حدود ۳۶۰ میلیارد تومان کالای قاچاق فروخته شده که رشد ۲۸۶ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، سید حسین میرمعینی امروز در جلسه تعیین تکلیف اموال رسوبی قاچاق در انبار اموال تملیکی با اشاره به اینکه طبق ماده 52 کلیه اموال مکشوفه گمرک به سازمان اموال تملیکی محول شده بدون اینکه هیچ زیرساختی برای آن به وجود آید اظهار داشت: درخواست کردیم که مسئولیت انبارهای تحت تملک گمرک را به ما واگذار شود که محقق نشد و در حال حاضر ما تنها وظیفه تحویل گرفتن کل کالاهای مکشوفه، قاچاق متروکه و کالای غذایی و ضبطی را برعهده داریم.

وی با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌های ارتباط بر خط کلیه دستگاه‌ها بیان کرد: زمانی که نیروی انتظامی کالا را می‌گیرند باید در سایت ثبت شود اما اکنون امکان ارائه اطلاعات وجود ندارد که تقاضای تأمین بودجه برای تأمین زیرساخت‌ها را داریم.

عضو هیئت مدیره سازمان املاک تملیکی همچنین با اشاره به محدودیت‌ها در فروش کالاهای قاچاق افزود: مشکل اساسی وجود قوانین دست و پا گیر است ما 5 درصد کالای قاچاق کشف می‌کنیم که تنها 2 درصد آن را می‌توانیم بفروشیم و 3 درصد دیگر حکم تبرئه می‌گیرد.

میرمعینی با بیان اینکه در سال 97 در کل کشور 2 هزار و 350 میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شد عنوان کرد: یکهزار و 500 میلیارد تومان از این کالاها استرداد شده است یعنی احکام و مدارک گمرکی آورده و دادگاه را مجاب کرده‌اند که باید کالاها برگردانده شود که بابت استرداد آن هم هیچ هزینه‌ای به سازمان اموال تملیکی پرداخت نشده است.

وی همچنین گفت: سال گذشته 700 میلیارد تومان کالای قاچاق فروخته شده در حالی که در سال 96، 200 میلیارد تومان کالای قاچاق فروخته شده بود و در سال جاری نیز از ابتدای سال تاکنون حدود 360 میلیارد تومان کالای قاچاق فروخته شده که 286 درصد رشد فروش داشته‌ایم.

عضو هیئت مدیره سازمان اموال تملیکی تصریح کرد: تدابیری اتخاذ شد که علاوه بر مزایده‌های سراسری از طریق سایت سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز 2 حراج حضوری به صورت سراسری در سالن‌های وزارت کار انجام شد که 20 میلیارد تومان کالای قاچاق در کل کشور از این طریق تعیین تکلیف شدند.

میرمعینی در پایان خاطرنشان کرد: صدور مجوز برای فروش کالاهای اموال تملیکی بسیار دشوار است چرا که برای فروش نیاز به مجوز سازمان استاندارد، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان کشاورزی و سازمان‌های دیگر وجود دارد که همین امر مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon