بیمارستان شهید رحیمی بیرجند توسعه مییابد
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی از توسعه بیمارستان شهید رحیمی بیرجند خبر داد و گفت: بعد از رفع مسائل حقوقی زمین مجاور بیمارستان برنامههایی برای توسعه این مرکز درمانی داریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید درویشی ظهر امروز در بازدید استاندار از بیمارستان شهید رحیمی و بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) از توسعه بیمارستان شهید رحیمی بیرجند خبر داد و اظهار داشت: بعد از رفع مسائل حقوقی و در اختیار گذاشتن زمین مجاور بیمارستان که متعلق به اداره اوقاف و امور خیریه است برنامههایی برای توسعه این مرکز درمانی داریم.
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی افزود: استفاده از نسخ الکترونیکی به جای نسخ کاغذی در مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی در سطح استان پیاده سازی شده و در زمینه پاسخگویی سریع و کاهش زمان مراجعان تامین اجتماعی گفت: طرح ارائه تعهدات غیرحضوری و الکترونیک به جامعه هدف در سال گذشته راهاندازی شده و 64 نوع خدمت از این طریق انجام میشود.
وی با بیان اینکه طرح حذف دفترچه درمانی در مطبهای پزشکان و سایر مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی در سطح استان خراسان جنوبی نیز در حال انجام است گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه بتوانیم میزان زمان انتظار مراجعه کنندگان برای دریافت خدمات از سازمان تامین اجتماعی را کاهش دهیم.
بیش از 21 هزار کارگاههای فعال و نیمه فعال تحت پوشش تأمین اجتماعی استان هستند
مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 21 هزار و 700 کارگاههای فعال و نیمه فعال تحت پوشش تأمین اجتماعی استان هستند و در حال حاضر بیمارستان شهید دکتر رحیمی و بیمارستان حضرت ابوالفضل بیرجند با الگوی ملکی به صورت رایگان به بیمه شدگان خدمات دهی میکنند.
دوریشی افزود: خدمات درمانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی خراسان جنوبی در قالب 4 مرکز درمانی در استان و 2 مرکز بستری نیز در شهرستان بیرجند به بیماران ارائه میشود و در شهرستان خوسف و سربیشه شعب اصلی تامین اجتماعی وجود ندارد اما شعب اقماری فعال هستند و ارائه خدمت میکنند.
خودگردان کردن بیمارستان در مناطق محروم جواب نمیدهد
مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این بازدید اظهار داشت: خودگردان کردن بیمارستان در مناطق محروم جواب نمیدهد، باید اعتبارات پایهای مصوب برای این مرکز درمانی استان در نظر گرفته شود.
فرزاد فیروزی با اشاره به وضعیت نوبت دهی مراکز و بیمارستانهای تامین اجتماعی استان و گلایههای مردم نسبت به فروش نوبتها تبیین کرد: امسال برنامه جدیدی در بیمارستان شهید رحیمی با عنوان نظام ارجاع داخلی پیاده سازی کردیم که در بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) نیز پیاده سازی میشود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: باید وزارت بهداشت به تعهدات قانونی خود عمل کند ما متقاضی اجرای قانون در قالب ماده 74 برنامه 5 ساله توسعه ششم و ایجاد سهمیه پزشکان متخصص برای حق بیمه شدگان تامین اجتماعی هستیم.
فیروزی افزود: در مورد مشکل کمبود دارو و نارضایتی بیماران این مشکل ناشی از جریان نقدینگی است و بیمارستان حضرت ابوالفضل تنها بیمارستان خودگردان استان است و به خاطر اینکه با تعرفه دولتی درآمد خود را تامین میکند هزینهها را نمیتواند به خوبی پوشش دهد.
کمبود پزشکان متخصص در مراکز درمانی تامین اجتماعی
وی با اشاره به مشکل کمبود پزشکان متخصص در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان تصریح کرد: با توجه به جذب متخصصان ضریب k که یکی از نیازها و اولویتهای مردم استان است از استاندار درخواست میشود با رایزنی از طریق وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی زمینهای فراهم شود تا این متخصصان بتوانند در مراکز سازمان تامین اجتماعی فعالیت کنند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: در هر دو بیمارستان تامین اجتماعی استان برای بحث متخصص رادیولوژی مشکل داریم و در رشتههای جراحی و داخلی هم کمبودهایی وجود دارد اما سرویسهای اطفال، داخلی، زنان و جراحی در هر دو بیمارستان فعال است.
فیروزی افزود: جراحی اعصاب و جراحی ستون فقرات با لیزر در بیمارستان حضرت ابوالفضل بیرجند راهاندازی شده و سرویس جراحیهای تخصصی نیز در این بیمارستان توسعه مییابد.
وی بیان کرد: در مجموعه درمان تامین اجتماعی استان دو بیمارستان شهید رحیمی و بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) با ظرفیت 200 تخت فعال است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه در شهرستانهای قاین و طبس درمانگاه سطح 2 و در شهرستان نهبندان درمانگاه سطح یک داریم گفت: در طبس پلیکلینیک داریم و این مجموعه درمان ملکی تامین اجتماعی استان است و علاوه بر این با تمام مراکز و پزشکانی که در سطح استان فعالیت میکنند قرارداد همکاری داریم.
بهبود روند نوبت دهی برای پزشکان متخصص
فیروزی با اشاره به اینکه در سال گذشته سه میلیون و 800 هزار رکود خدمتی به بیمه شدگان تامین اجتماعی در بخش درمان ارائه شده است افزود: حدود یک میلیون و 800 هزار رکورد خدمت مربوط به خرید خدمت و 2 میلیون رکورد نیز مربوط به بخش درمان رایگان بوده است.
وی ادامه داد: در بحث درمان طرف قراردادهای سازمان تامین اجتماعی استان یک میلیون و 800 هزار رکورد خدمت داشتهایم و برای 25 هزار پرونده بستری خرید خدمت و هزینهها پرداخت شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی افزود: این برنامه آغاز شده و به تدریج تمام پزشکان متخصص در یک برنامه زمانبندی در قالب این برنامه قرار خواهند گرفت و در قالب این نظام پزشکان عمومی بیمارانی که شرایط آنها ایجاب میکند را به متخصصان ارجاع میدهند و صفها برای متخصصان جمعآوری میشود و خدمات تخصصی به افرادی که نیاز دارند ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/ ع