چرایی عدم موفقیت طرح «دوگانه مهارتی» از زبان معاون سازمان فنی و حرفهای کشور
معاون سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نیازسنجی برگزاری دورههای آموزش در مراکز فنی و حرفهای استانهای کشور را نامطلوب عنوان و برخی از علل عدم موفقیت طرح «دوگانه مهارتی» را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علیرضا حاتم زاده بعدازظهر امروز در دومین نشست ارزیابی آموزشی منطقه یک کشور که در سالن اجتماعات اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان برگزار شد اظهار داشت: مراکز آموزش فنی و حرفهای با توجه به ابزار و تجهیزاتی که در بخش کارگاهی در اختیار دارند؛ موجبات رونق فضای کسبوکار را فراهم کردهاند.
وی با بیان اینکه اثرگذاری مراکز آموزش فنی و حرفهای در رونق کسبوکار چندین برابر دیگر دستگاههای اجرایی است افزود: آموزشهای که این مراکز به مخاطبان خود ارائه میکند؛ نقش بسزایی در ارتقای مهارت اجتماعی بین اقشار مختلف دارد.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور یکی از مشکلات موجود را عدم توجه مدیران به مستندسازی در مورد فرصتهای شغلی ایجادشده عنوان کرد و گفت: متأسفانه در حوزه مستندسازی مربوط به آموزشهای مهارتی ارائهشده ضعیف عمل شده است.
حاتم زاده در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح آموزش دوگانه مهارتی اشاره کرد و این طرح را راهکاری برای تقویت ارتباط بین آموزش و صنعت عنوان کرد.
وی بیان داشت: بخشی از آموزشها در مراکز فنی و حرفهای و بخشی در محل بنگاههای اقتصادی در راستای اجرای طرح آموزش دوگانه مهارتی ارائه میشود.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با تأکید بر اینکه آموزش مهارت باید در محیط کار انجام شود گفت: این طرح متأسفانه آنگونه که بایدوشاید در استانها اجرایی نشده است که نشان از عدم تعامل مناسب مراکز آموزش فنی و حرفهای با جامعه هدف است.
حاتم زاده عدم نیازسنجیهای مطلوب در برگزاری دورههای آموزشی مراکز آموزش فنی و حرفهای را از دیگر دلایل عدم توفیق استانها در اجرای طرح آموزش دوگانه مهارت عنوان کرد.
به گزارش تسنیم، این نشست که دومین نشست ارزیابی آموزشی منطقه یک کشور محسوب میشود با حضور مدیران کل و معاونان مراکز آموزش فنی و حرفهای پنج استان سمنان، گلستان، مازندران، گیلان و خراسان شمالی در مرکز استان سمنان برگزار شد.
انتهای پیام/ ز