۲ حلقه چاه آب جدید به شبکه آب شرب کرمان وارد میشود
مدیر آب و فاضلاب شهری شهرستان کرمان با بیان اینکه عمق چاههای تامین آب کرمان به ۲۵۰ تا ۳۰۰ متر رسیده است گفت: دو حلقه چاه آب کشاورزی خریداری شده که در چند روز آینده وارد مدار میشود.
غلامرضا زینالدینی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه چند مسئله در تشدید بحران آب کرمان دخیل است اظهار داشت: ما در تامین یک سوم آب شهر کرمان با مشکل روبهرو هستیم و منابع آبی ما تنها پاسخگوی دو سوم نیاز مشترکان شهر کرمان است.
وی با بیان اینکه حداکثر میزان تولید آب ما در شهر کرمان هزار و 900 لیتر بر ثانیه است که بیش از هزار لیتر بر ثانیه کمبود آب شرب داریم افزود: این کمبود آب در ساعاتی از شبانهروز به ویژه در زمان اوج مصرف خود را نشان میدهد.
مدیر آب و فاضلاب شهری شهرستان کرمان با یادآوری اینکه در سالهای گذشته نیز در شهر کرمان با کمبود آب روبهرو بودیم بیان کرد: امسال به واسطه گرم شدن هوا و بالا رفتن حداقل درجه حرارت در شهر کرمان این مسئله پر رنگتر شده است.
وی با بیان اینکه درجه حرارت هوا در میزان استفاده از وسایل سرمایش تاثیر مستقیم دارد عنوان کرد: بر اساس آمار دو سال گذشته از شهر کرمان حدود 330 هزار کولر آبی در شهر کرمان داشتیم که این کولرها 400 تا 600 لیتر آب در شبانهروز مصرف میکند.
زینالدینی با اشاره به اینکه هر چند امسال بارندگیهای خوبی در استان کرمان داشتیم افزود: این بارندگیها به اندازهای نبود که سفرههای آب زیر زمینی ما را تغذیه کرده و بر ظرفیت سفرههای آب زیرزمینی ما تاثیر چندانی نداشته است.
وی با بیان اینکه آب شرب شهر کرمان از آبهای زیرزمینی و چاههای عمیق تامین میشود و در حال حاضر از حدود 100 حلقه چاه آب شهر کرمان تامین میشود گفت: عمق چاههای تامین آب کرمان به 250 تا 300 متر رسیده است و امروز جایی برای بهرهبرداری از منابع جدید در کرمان نداریم.
مدیر آب و فاضلاب شهری شهرستان کرمان با اشاره به اینکه از ابتدای مهر سال گذشته تامین آب سال آینده را در دستور کار داریم بیان کرد: 35 حلقه چاه جدید از ابتدای مهر گذشته برای تامین آب شهر کرمان جابهجا، حفر و وارد مدار شده است.
وی با بیان اینکه دو حلقه چاه آب کشاورزی خریداری شده که در چند روز آینده وارد مدار میشود گفت: با بهرهبرداری از این چاهها 60 تا 70 لیتر بر ثانیه به ظرفیت آب کرمان افزوده میشود.
زینالدینی با اشاره به اینکه پنج حلقه چاه جدید در دشت جوپار حفر شده که با اجرای خط انتقال آب کرمان امیدواریم تا پایان تیرماه وارد مدار شود افزود: تمام تلاش خود را برای تامین آب مشترکان شهر کرمان بهکار گرفتهایم اما در شرایط موجود مهمترین عامل گذر از این شرایط بحرانی صرفهجویی و کمک و همراهی خود مردم است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر جیرهبندی آب در کرمان را نداریم و البته جیرهبندی آب در شبکهای به طول 2 هزار و 200 کیلومتر عملا مقدور نیست گفت: افت فشار آب در ساعاتی از شبانهروز به نوعی جیرهبندی آب است.
مدیر آب و فاضلاب شهری شهرستان کرمان با اشاره به اینکه آبگیری مخازن ما در ساعت شب انجام میشود و آب ذخیره شده در ساعات شب در ساعات پیک مصرف در طول روز مصرف میشود افزود: در زمان پیک مصرف آب ذخیره شده در مخازن در طول شب به شبکه تزریق میشود تا کسری آب جبران شود.
انتهای پیام/ح