۳ ماه پس از سیل در شهرستان اردل; وعده مسئولان به کجا می‌رسد؟

3 ماه پس از سیل در شهرستان اردل; وعده مسئولان به کجا می‌رسد؟

۳ ماه پس از سیل در شهرستان اردل بلاخره پای مسئولان به آبسرده شهرستان اردل باز شد تا جلسه مدیریت بحران تشکیل دهند و حالا باید وعده وعید مسئولان به کجا می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردل، اوایل سال جاری بود که بارش‌های سیل آسا کشور را فراگرفت و استان چهارمحال و بختیاری از این امر مستثنی نبود و سیل خسارت‌هایی را در شهرستان‌های استان به بار آورد. حالا با گذشت حدود 3 ماه از زمان سیل پای مسئولان به روستای آبسرده از توابع شهرستان اردل باز شد تا با تشکیل جلسه بررسی وضعیت میزان خسارت یکی از مزارع پرورش ماهی قزل آلای سردآبی آبسرده شهرستان اردل را برآورد و تدبیری برای این موضوع بیندیشند.

حاج علی کهیانی، مدیر شرکت تعاونی 306 پرورش ماهی غزل آلای آبسرده اردل در گفت وگو با تسنیم اظهارداشت: این مزرعه تقریبا جزء اولین مزارع پرورش ماهی در استان می‌باشد که در 2 فاز بزرگ طراحی و در سال 74 تاسیس شد که فاز اول این مزرعه در حال تکثیر 15 میلیون بچه ماهی است.

وی افزود: فاز 2 مزرعه پرورشی ماهی با ظرفیت 340 تن تولید ماهی به طور رسمی در حال فعالیت است که تولیدات مزرعه علاوه بر استان خودمان به استان‌های تهران، اصفهان و خوزستان صادر می‌شود.

کیانی ادامه داد: در مجموع در این مزرعه 25 کارگر مشغول به کار است اما به دلیل بارش‌هایی که اوایل سال داشتیم باعث دبی چشمه‌ها و قنات‌ها و آبزاشدن زمین و به علت فرو نشست و رانش زمین تخریب شد.

وی با بیان اینکه  ادامه داد: تخریب این مزرعه سبب متوقف شدن تولید 240 تن ماهی و بیکار شدن کارگران شده و بالغ بر30 میلیارد تومان خسارت در این مزرعه پرورش ماهی شده است.

پرویز منصوری مدیر شیلات چهارمحال و بختیاری گفت: استان ما قطب پرورش ماهی قزل‌آلای سردآبی کشور می‌باشد و مجموعا در استان حدود 450 مزرعه پرورش ماهی وجود دارد که تعداد149 تا از این مزارع در شهرستان اردل است و با این تعداد مزارع رتبه اول تولید ماهی استان را به خودش اختصاص داده است.

وی بیان کرد: سال گذشته 20500تن ماهی در استان تولید شد که از این میزان تولید، 8200 تن آن مربوط به شهرستان اردل می‌باشد و هزار تن آن پرورش ماهی در قفس بوده است.

مدیر شیلات چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه زیر ساخت‌های مزارع و مجتمع‌ها از اعتبارات استانی به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود، ادامه داد: تسهیلات هم به صورت ایجادی و هم سرمایه در گردش و هم جهت خرید تجهیزات و مکانیزه کردن مزارع با تسهیلات کم بهره پرداخت می‌شود.

حسینعلی سلطانی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نظارت بر مزارع پرورش ماهی گفت: سلامت و بهداشت در هنگام عرضه ماهی توسط شیلات‌داران به صورت کامل انجام می‌شود..

امین طهماسبی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اردل در گفت وگو با خبرنگار تسنیم گفت: امسال سامانه الکترونیکی سجاد برای ثبت و پرداخت خسارات ناشی از حوادث و بلایای طبیعی ایجاد شده و با توجه به اینکه حجم خسارت‌ها زیاد بود به همین دلیل روند بررسی و تایید خسارات با کندی انجام گرفت اما تا یک ماه آینده در قالب همان سامانه سجاد خسارت‌ها پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران