نماینده ولیفقیه در گیلان: بسیاری از شبهات جامعه با خودسازی طلاب برطرف میشود
نماینده ولیفقیه در گیلان گفت: خودسازی و قدرت تصمیمگیری مهمترین امر در طلبگی است و طلاب با توجه به این دو موضوع میتوانند پاسخگوی بسیاری از شبهات در جامعه باشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستانه اشرفیه، آیتالله رسول فلاحتی امروز در مراسم افتتاحیه طرح میثاق طلبگی مدرسه علمیه اهلبیت(ع) آستانه اشرفیه اظهار داشت: اراده و قدرت تصمیمگیری برای خودسازی بسیار اهمیت دارد و خودسازی در حوزههای علمیه همواره در تاریخ اسلام مشهود است.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان با بیان اینکه افراد در دانشگاه و مکانهای مختلف هم میتوانند خودسازی داشته باشند خاطرنشان کرد: اراده و قدرت تصمیمگیری مهمترین امر در طلبگی بوده و دارای تأثیرات بسیاری است.
آیتالله فلاحتی ضمن تبریک به نوجوانان و جوانان تازه وارد به کلاس امام جعفر صادق(ع) ابراز داشت: حوزه علمیه از شاخصههای خودسازی و رفتارهای اخلاقی برخوردار است و مردم نیز این نهاد را با این عنوانها میشناسند.
امام جمعه رشت با بیان اینکه اگر کسی در حوزه علمیه خودسازی نکند، ضررش به جامعه بیش از نفع او میشود خاطرنشان کرد: امر خودسازی در حوزههای علمیه دارای تأثیرات بسیاری بوده و افراد باید به این موضوع توجه خاصی داشته باشند.
رئیس ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان بخشی از آسیبهای درون جامعه را مربوط به افرادی دانست که بر سر سفره امام صادق(ع) نشستند اما خودسازی نکردند افزود: شخص طلبه باید نیت خود را خالص کرده و از باطن پاکی نیز برخوردار باشد.
وی به اراده دوم طلاب اشاره کرد و اظهار داشت: اراده دوم افراد طلبه این است که دانش بجویند و عالم شوند و از سوی دیگر اشخاص طلبه باید قدرت تصمیمگیری و اراده برای خودسازی داشته باشند و اگر در حوزه علمیه درس نخوانند و به هر مقامی برسند از درون تهی است.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان با بیان اینکه عدهای تلاش میکنند تا افراد طلبه را نسبت به کتب حوزه بیتوجه کنند اما این کتب همواره پاسخگوی نیاز جامعه است عنوان کرد: طلاب باید اراده جدی برای کسب علم دین و حوزه داشته باشند.
آیتالله فلاحتی علم فقه را سختترین دانش دنیا دانست و خاطرنشان کرد: جامعه امروز و آینده به عالمانی نیاز دارد که دانش حوزوی را فرا گرفته و بتوانند با استفاده از دو منبع قرآن و سنت و همچنین اهلبیت تمام شبهات مربوط به دین را برطرف کرده و پاسخ دهند.
وی با اشاره به اصل سوم اراده و تصمیمگیری با عنوان خدمت به بندگان خدا افزود: اگر طلبهای اراده برای خودسازی، فراگیری دانش دین و خدمت به مردم داشته باشد و خود را خالص کند ائمه اطهار(ع) نیز به او کمک میکنند و با ورود به جامعه آسیبرسان نمیشود.
انتهای پیام/ن