اجرا پروژه ارسال الکترونیکی اسناد در بیمارستان‌های خصوصی مازندران آغاز شد+فیلم

اجرا پروژه ارسال الکترونیکی اسناد در بیمارستان‌های خصوصی مازندران آغاز شد+فیلم

مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به اثرات طرح تحول سلامت در جامعه، گفت: اجرای پروژه ارسال الکترونیکی اسناد در بیمارستان‌های خصوصی مازندران آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بیمه سلامت یکی از نهادی موثر در حوزه پوشش خدمات بیمه ای سلامت در کشور بوده که این نهاد در مازندران نیز موفقیت‌ها و اقداماتی را برای درمان بیماران مازندران داشته است.

بیمه سلامت مازندران در حوزه پوشش بیمه‌ای به بیماران صعب العلاج و خاص گام‌های موثری برداشته است که به منظور آشنایی بیشتر مخاطبان با کارکرد بیمه سلامت مازندران، رسول ظفرمند مدیرکل بیمه سلامت مازندران میهمان دفتر تسنیم استان شده است.

رسول ظفرمند در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: حدود یک میلیون و 500 هزار نفر از جمعیت مازندران در قالب‌های مختلف از خدمات بیمه سلامت استفاده می‌کنند.

وی افزود: سالانه هفت میلیون بار مراجعه به مراکز پزشکی و درمانی مازندران صورت می‌گیرد و در هر مراجعه حدود 100 هزار تومان خدمات دریافت می‌کنند که در مجموع 700 میلیارد تومان از سوی بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان پرداخت می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران خاطرنشان کرد: همه خدماتی که شورای عالی بیمه کشور تایید کند تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد در برخی موارد نظیر ام اس، سرطان و بیماری‌های صعب العلاج ضریب پوشش بیمه‌ای به 90 درصد افزایش می یابد.

وی گفت: هزار و 200 پزشک خانواده شهری و روستایی در مازندران فعال هستند و 930 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه روستایی هستند.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران تاکید کرد: با توجه به حساسیت کار در عرصه سلامت و بیمه سلامت و لزوم ثبت داده‌های بیمه شدگان و هزینه و خدماتی که دریافت می‌کنند، نظام ارجاع در مازندران اجرایی شده است.

ظفرمند افزود: راه اندازی و اجرای این پروژه در بخش‌های دولتی و خصوصی ضرورت دارد و در این راستا استحقاق سنجی، ارجاع و ثبت الکترونیکی اسناد پزشکی همزمان با مراکز پزشکی در بسیاری از بیمارستانها استان نیز آغاز شده است.

وی ادامه داد: این طرح در بیمارستان‌های خصوصی مازندران اجرایی می‌شود و تعدادی از بیمارستان‌ها اعلام آمادگی کرده اند و تعدادی از بیمارستان‌های استان در حال دریافت مجوز هستند تا این پروژه به صورت استانی در تمام بخش‌های پزشکی و درمانی مازندران اجرایی شود.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به اهمیت تدوام اجرای طرح پزشک خانواده شهری و روستایی در استان، گفت: اگر مردم مسیر درمانی خود را از طریق پزشک خانواده طی کنند، هزینه‌های درمانی کمتر و نتیجه سریعتر حاصل می‌شود.

ظفرمند خاطرنشان کرد: با احیای مسیر پزشک خانواده زحمت مردم کم می‌شود و اگر این رابطه زنده شود سرگردانی مردم کمتر می‌شود.

فیلم از هومن رمضانیان

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon