دبیرخانه دائمی روز قم تشکیل شود


دبیرخانه دائمی روز قم تشکیل شود

قائم‌مقام شهردار قم با تأکید بر تشکیل دبیرخانه دائمی برای روز قم اظهار داشت: اگر به دنبال کار مستمر فرهنگی در شهر هستیم باید این دبیرخانه دارای ساختار و ردیف بودجه بوده و دائمی باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، ابراهیم معتمدی پیش از ظهر امروز در هشتادمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قم با موضوع طرح برگزاری روز قم که در سالن جلسات شهید باکری این شورا برگزار شد، با تأکید بر تشکیل دبیرخانه دائمی برای روز قم اظهار داشت:اگر به دنبال کار مستمر فرهنگی در شهر هستیم باید این دبیرخانه دارای ساختار و ردیف بودجه بوده و دائمی باشد.

قائم‌مقام شهردار قم با تأکید بر اینکه حس تعلق مردم شهر قم هرروز باید بیشتر شود، تصریح کرد: به  این حس هم برای خود قمی‌ها و هم زائرانی که به این شهر وارد می‌شوند باید اهمیت داده شود.

وی لزوم شناخت و ظرفیت‌های شهر قم را مورد تأکید قرار داد و گفت: انجام کارهای پژوهشی در حوزه جغرافیایی قم و میراث ملموس و ناملموس قم ضروری به نظر می‌رسد می‌توان با شدت و حدت کار کرد و انجام این اتفاقات بیشتر به ایجاد دبیرخانه دائمی روز قم برمی‌گردد.

قائم‌مقام شهردار قم استفاده از تجربیات شهرهای دیگر را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: از تجربیات و راه‌هایی که شهرهای دیگر رفته‌اند باید کمال استفاده را کرد تا نقص‌ها را جبران و از نقاط قوت استفاده بهینه کرد.

معتمدی بیان کرد: همه باید به دبیرخانه روز قم کمک کنند تا از هم‌اکنون برای سال آینده، در زمینه پرداختن به مقوله بین‌المللی این روز برنامه‌ریزی داشته باشیم.

در ادامه جلسه حجت‌الاسلام مهدی احمدی معاون فرهنگی یا اجرایی حرم کریمه اهل‌بیت(س) با اشاره به دیدار اخیر معاونت فرهنگی حرم مطهر با آیت‌الله صافی گلپایگانی اظهار داشت: ایشان در این دیدار فرمودند رسیدگی به شهر کار بسیار خوبی است چراکه قم حرم آل الله است.

به گفته معاون فرهنگی حرم کریمه اهل‌بیت(س) برنامه‌ریزی‌های انجام‌ شده برای روز قم به‌شرط اجرایی شدن بسیار خوب است.

معرفی حرم حضرت معصومه(س) و حوزه‌های علمیه به جهانیان

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم در این جلسه با تأکید بر پررنگ کردن نقش خود قمی‌ها در طرح روز قم اظهار داشت: قمی‌ها در عرصه‌های مختلف نقش ویژه‌ و خاصی داشته‌اند و جای دارد به این نقش ویژه و جایگاه خاص به صورت جدی پرداخته شود.

حجت‌الاسلام علی لقمان پور گفت: در شهرهای مختلف مشهد، گیلان، شیراز و شهرهای دیگر جایگاه ویژه‌ای برای حضرت معصومه(س) داریم؛ اینکه این جایگاه چه میزان در میان سایر کشورها اهمیت یافته باید مورد سؤال و توجه قرار گیرد.

وی با تأکید بر معرفی حرم حضرت معصومه(س) و حوزه‌های علمیه به جهانیان ابراز کرد: دانش‌آموزی طلاب از 120 کشور جهان یکی از مواردی است که می‌توان از این ظرفیت در معرفی شهر قم به سایر کشورها بهره گرفت.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم با بیان اینکه مؤسسات، سمن‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی که در قم هستند جایگاه بین‌المللی و علمی دارند، ادامه داد: نماد قم باید به جهانیان معرفی شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم با تأکید بر تشکیل دبیرخانه دائمی روز قم گفت: تشکیل این دبیرخانه می‌تواند در معرفی ظرفیت‌های این شهر نقش ویژه‌ای ایفا کند.

در ادامه جلسه معاون گردشگری میراث فرهنگی استان قم نیز بیان کرد: باید روز قم در رایزنی‌های فرهنگی سراسر جهان قرار گیرد، چه قدر خوب است هفته‌های فرهنگی با کشورهای مختلف شیعه تعریف کنیم و یا پیمان‌های خواهرخواندگی با کشور نزدیک داشته باشیم.

حیدرآبادی با اشاره به برنامه سال گذشته قم با نبطیه لبنان افزود: چه قدر خوب است که دانشگاه‌ها در زمینه موضوع حضرت معصومه(س) و شهر قم ورود پیدا کنند و ردیف بودجه خوبی در این زمینه تعریف شود.

وی با تأکید بر اینکه باید تولید برنامه‌های ویژه شهر قم در شبکه‌های ملی و بین‌المللی فعال شوند، تأکید کرد: در روز قم تور قم گردی با کمک شهرداری در دستور کار قرار دارد که انجام می‌شود.

معاون گردشگری میراث فرهنگی استان قم از تهیه 40 کلیپ فرهنگی شهر قم و سی‌دی‌های چندزبانه فارسی، عربی و انگلیسی درباره این شهر خبر داد و افزود: دعوت از سفرای کشورهای مسلمان در ویژه‌برنامه‌ای می‌تواند در معرفی شهر قم مفید فایده باشد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه علی بن ابی‌طالب(ع) قم نیز عنوان کرد: مسیر ورود حضرت معصومه(س) به شهر قم منطقه محرومی است، بنابراین می‌طلبد برنامه‌های ویژه‌ای برای این مسیر در نظر گرفته شود.

مهدی کبیری پور پیگیری مسائل خدمات شهری به نحو ویژه‌تر در محدوده حرکت کاروان نمادین ورود حضرت معصومه(س) را مورد تأکید قرار داد و افزود: نماد زیبایی در عوارضی شهر صورت بگیرد، همچنین ستاد بازآفرینی شهری باید برای تغییر چهره این نقطه وارد عمل شده و خدمات ویژه‌ای ارائه شود.

در پایان عضو شورای شهر قم با اشاره به تفاوت نظام‌های دولتی در جمهوری اسلامی با نظام طاغوت اظهار داشت: با توجه به اینکه وضعیت معیشت مردم آن‌قدر در حد بالایی نیست بنابراین باید دستگاه‌های دولتی در مناسبت‌های خاص ورود کنند.

علیرضا احمدی با تأکید بر اینکه باید برای روز قم ردیف بودجه خاصی در نظر گرفته شود، افزود: روز قم بیانگر هویت قم بوده و باید شورای شهر و شهرداری قم با شدت و حدت در این زمینه ورود پیدا کند.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon