تمامی بهرهبرداران چاههای آب در استان مرکزی ملزم به نصب کنتور هوشمند شدهاند
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان مرکزی گفت: دو شهرستان ساوه و زرندیه با توجه به اینکه در مقایسه با دیگر نقاط استان سهم کمتری از نزولات آسمانی را دریافت کردند، به عنوان پایلوت در سطح استان برای اجرای طرح کنتور هوشمند در چاههای کشاورزی انتخاب شدند.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، عزتاله آمرهای ظهر امروز در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ساوه با اشاره به ضرورت هوشمندسازی چاههای کشاورزی اظهار داشت: در قانون شرایطی فراهم شده تا با اعطای وامهای ارزانقیمت قرضالحسنه از محل منابع محلی و دولتی، زمینه تسهیل هوشمندسازی کنتور چاههای کشاورزی که قابل استفاده در حوزه کشاورزی هستند، انجام شود.
وی افزود: باتوجه به اینکه دو شهرستان ساوه و زرندیه در مقایسه با دیگر نقاط استان سهم کمتری از نزولات آسمانی را دریافت کردند، به همین سبب ابن دو شهرستان به عنوان پایلوت در سطح استان برای اجرای طرح کنتور هوشمند در چاههای کشاورزی انتخاب شدند تا در یک زمانبندی مشخص و پیشبینی شده نسبت به نصب کنتور هوشمند اقدام شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان مرکزی تصریح کرد: نصب کنتور هوشمند در چاههای آب اقدام مناسبی برای مدیریت مصرف بهینه از منابع آبی است، به همین منظور طبق برنامه زمانبندی تمامی بهرهبرداران از چاههای آب، ملزم به نصب کنتور هوشمند هستند و در راستای تامین منابع مالی علاوه بر تخصیص اعتبارات محلی و دولتی از ظرفیت بخشهای خصوصی استان نیز استفاده میشود.
آمره بیان کرد: با توجه به اینکه میزان مصرف کنتور در کشور مشخص نیست، بنابراین امکان تولید به موقع کنتور توسط شرکتهای سازنده وجود ندارد، درصورتی که اگر میزان مصرف مشخص شود قطعا تولیدکنندگان نیز به موقع به تعهدات خود عمل میکنند.
1380 چاه برای مصارف کشاورزی دامداری و صنعتی در ساوه
وی ادامه داد: هم اکنون یک هزار و 380 مورد چاه برای مصارف کشاورزی دامداری و صنعتی در شهرستان وجود دارد، پیشبینی میشود تا پایان امسال با پیگیری از طریق شورای حفاظت آب شهرستان و تامین منابع، تمامی چاهها به کنتور هوشمند تجهیز شوند.
انتهای پیام/ ت