طرح پژوهشی در حوزه مهارتی بر اساس نیاز استان بوشهر اجرایی شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با تاکید بر اجرایی شدن طرح پژوهشی در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای بر اساس نیاز استان گفت: با نیازسنجی ظرفیتهای استان و ارائه آموزشهای مهارتی زمینه ترغیب جوانان به سمت مهارتآموزی بیشتر میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سعید زرینفر عصر امروز در نشست با کارکنان بخش دولتی و خصوصی آموزش فنی و حرفهای به مناسبت هفته مهارت با تاکید بر اینکه همه جوانان باید به سمت مهارتآموزی سوق داده شوند اظهار داشت: باید خانوادهها جوانان خود را به مهارتآموزی در محیط کار واقعی ترغیب کنند.
وی با تیریک هفته ملی مهارت و آموزشهای فنی و حرفهای افزود: در این هیاهوی بیکاری آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتآموزی یکی از نیازهای اصلی امروز است که باید با تلاش همه مسئولان توسعه یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه نقش مهارتآموزی در کنار آموزشهای تئوری دانشگاهها به نوعی هدایت کننده به طرف چرخه تولید است تصریح کرد: مهارتافزایی نقش مهمی در رونق اشتغال و کارآفرینی در توسعه پایدار دارد و امروز بخش عظیمی از فارغ التحصیلان به سبب عدم مهارت بیکار هستند و باید تحصیلات آکادمیک و مهارت آموزی در کنار هم به دانشجویان ارائه شود.
زرینفر با اشاره به اینکه مهارت آموزی باید از سنین پایین در سطح جامعه ارایه شود اظهار کرد: فراگیری مهارت در سنین پایین شاکله اشتغال و آینده فرد را رقم میزند و باید بر این موضوع در آموزش و پرورش نگاه ویژه ای در راستای طرح ایران مهارت شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با تاکید بر اینکه فرهنگ مهارتآموزی باید در همه جامعه نهادینه شود ،تصریح کرد: از آنجا که علم و عمل توأمان، عامل پیشرفت همهجانبه و پایدار کشور است، باید الگوی تفکیکی حاکم بر نظام فعلی علم و فناوری به سرعت برای الگویی تلفیقی تحول یابد تا فرهنگ مهارت آموزی به جایگاه اصلی خود در جامعه دست یابد.
وی با تاکید بر اینکه باید طرح پژوهشی در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای بر اساس نیاز استان اجرایی شود،گفت: با نیازسنجی ظرفیت های استان و ارایه آموزشهای مهارتی زمینه ترغیب جوانان به سمت مهارت آموزی بیشتر میشود.
مدیرکل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی نیز ضمن تبریک هفته ملی مهارت خاطرنشان کرد: جوانان با فراگیری آموزش فنی و حرفهای تبدیل به نیروی انسانی ماهر و متخصص شده و به عنوان کارآفرین جذب بازارکار میشوند.
حمید رضا پناه مهمترین علت عدم توسعه اشتغال در جامعه را فقدان مهارت جوانان دانست و افزود: به طور یقین مهمترین چالش و دغدغه فعلی مسئولان و مردم، حل مشکل اشتغال افراد بیکار و غیرفعال است که جمعیت قابل توجهی از افراد جامعه را در برمیگیرد و به طور جدی در معرض آسیبهای اجتماعی و روانی هستند.
وی بر رفع مشکلات در حوزه مهارت آموزی تاکید کرد و اظهار داشت: ریشه اصلی مشکل بیکاری جوانان به ویژه دانش آموخته را باید در نداشتن مهارت یا ضعف مهارتی دانست که شانس دست یافتن به اشتغال بهویژه اشتغال پایدار را از آنها گرفته است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی بوشهر با تاکید بر لزوم همراهی صنفهای مهارتی برای نهادینه شدن طرح مهارت آموزی در جامعه ،تصریح کرد: مهمترین بخش توسعه اشتغال در کشور در حوزه خدمات است که 75 درصد از حوزه اشتغال را در برگرفته و نیاز است آموزش فنی و حرفهای برای توسعه اشتغال در این حوزه برنامه هدفمندی داشته باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر نیز با بیان اینکه هفته ملی مهارت فرصتی برای توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفهای است، گفت: ترویج فرهنگ مهارت آموزی برای برون رفت از معضل بیکاری امری ضروری است.
عبدالمجید دراهکی از همت آموزش فنی و حرفهای برای توسعه مشاغل نوین در استان بوشهر خبر داد و افزود: رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای در اشتغال بسیار تعیین کننده است زیرا تاثیر بهسزایی در توسعه کار آفرینی جامعه دارد.
وی ارتقای آموزشهای فنی و حرفهای را برای اعتلای کشور و استان بوشهر بسیار ارزشمند دانست و تصریح کرد: ترویج فرهنگ مهارت آموزی برای برون رفت از معضل بیکاری امری ضروری است و برای رسیدن به اهداف توسعه و اشتغال پایدار در استان بوشهر باید گامهای اساسی برداشته شود.
دراهکی با بیان اینکه یکی از راههای ایجاد اشتغال مهارت آموزی است، تصریح کرد: مهمترین رسالت مراکز آموزش فنی و حرفهای ارائه مهارتهای مختلف برای افراد جویای کار بوده که انتظار میرود مسئولان و والدین در سوق دادن جوانان جویای کار به مراکزآموزش فنی و حرفهای گامهای موثرتری بردارند.
انتهای پیام/ح