نابسامانی معیشتی شاغلان شرکتهای حمل و نقل جادهای در بندرعباس
مشکلات شاغلین شرکتهای حمل و نقل جادهای بندرعباس نیاز به توجه بیشتر مسئولان و نمایندگان استان دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، ناوگان حمل و نقل جادهای به عنوان یکی از مهم ترین حوزه های فعالیتی کشور از استراتژیکترین جایگاههای شغلی محسوب میشود.
شاغلین شرکت های حمل و نقل جاده ای با توجه به شبانه روزی بودن عرصه های فعالیتی آنها، فشارهای مضاعفی را تحمل می کنند که اوضاع کاری شان با میزان دریافتی ماهیانه آنها سازگار نیست.
یکی از شاغلین حوزه حمل و نقل جاده ای در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار داشت: بیش از 15 سال در این حوزه مهم فعالیت دارم اما همیشه با مشکلات مالی و معیشتی روبرو بوده ام.
وی افزود: فعالیت های شبانه روزی در این حوزه کاری طاقت فرسا بوده و علی رغم اینکه به طور متوسط در شبانه روز 15 تا 17 ساعت مشغول به کار هستیم اما حقوق دریافتی بعضی افراد شاغل، از نرخ مصوب اداره کار نیز پایین تر است.
فرد دیگری در این رابطه اظهار داشت: بعضی از شرکت های حمل و نقل حتی حقوق اداره کار نیز به افراد پرداخت نمی کنند و سلطه بی منطق برخی از مدیران شرکت ها بر سر شاغلین حکم فرماست.
وی با بیان اینکه به علت نبودن امنیت شغلی ناچار به تحمل هرگونه سختی ها هستیم، افزود: فعالیت های شبانه روزی و دوری های بلند مدت، نیازهای عاطفی خانواده و فرزندان را چند برابر کرده است.
فعال حوزه حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: با توجه به اینکه ساعت های شغلی ردیف مشخصی در قانون اداره کار دارد، اما می توان با صراحت به این موضوع اشاره داشت که میزان پرداختی در شرکت های حمل و نقل پایین بوده و حتی بعضی از شاغلین نه تنها حقوق اداره کار را دریافت نمیکنند، بلکه اضافه کاری نیز برایشان محاسبه نمی شود، در صورتی که ساعات اضافه کاری آنها در طول شبانه روز دو برابر ساعات مصوب کاری در کشور است.
فرد دیگری در این رابطه گفت: کارمندان شرکت های حمل و نقل جاده ای نیازمند شناسنامه فعالیت شغلی، قرارداد های کاری مشخص و راه حلی برای مطالبه حقوقشان هستند.
وی اساس مشکلات را عدم نظارت مسئولین عنوان و خاطرشنان کرد: به علت عدم نظارت مسئولین در این بخش، حق کارگران پایمال شده است و می طلبد که نماینده های استان در مجلس، استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی نسبت به پیگیری جدی حقوق افراد احتمام بیشتری بورزند.
انتهای پیام/ ت