افزایش حملات علیه مساجد و مسلمانان در آلمان


افزایش حملات علیه مساجد و مسلمانان در آلمان

یک رسانه آلمانی از افزایش حملات علیه مسلمانان و مساجد در شهرهای مختلف آلمان خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "فوکوس آلمان"، یک مسلمان در برلین هنگام عبادت قربانی یک حمله نژادپرستانه شده است. یک مرد ناشناس به این مسلمان ناسزا گفته و با کمک یک زن به وی حمله کرده است. این اتفاق در حالی در برلین افتاده است که در روزهای اخیر اقدامات تهدید آمیز علیه مسلمانان افزایش پیدا کرده است.

به گزاش رسانه‌های آلمانی، یک مرد ترک 38 ساله سه شنبه شب در بخشی از شهر برلین و روی یک پیاده رو فرشی را برای عبادت پهن کرد و بلافاصله بعد از آن توسط یک فرد ناآشنا مورد فحش و ناسزا و حملات فیزیکی قرار گرفت. این ترک 38 ساله سعی کرد با قفل دوچرخه از خود دفاع کند.

بر اساس اطلاعات پلیس یک زن هم وارد این درگیری شده و به فرد اسلام ستیز کمک کرد و با زباله به فرد مسلمان حمله کرد.

به نوشته نشریه "فوکوس"، در روزهای اخیر تهدیدها علیه مسلمانان در بسیاری شهرهای آلمان افزایش پیدا کرده است. چندی پیش مسجد «دیتیب» در شهر دویسبورگ بعد از یک تهدید به بمبگذاری تخلیه شد و بعد از محصور شدن عملیات جستجوی پلیس در آن انجام شد.

روز سه شنبه هم یک تهدید علیه این زنجیره مسجد در یکی دیگر از مناطق آلمان اتفاق افتاد. در روز دوشنبه نیز در شهرهای مانهایم، دویسبورگ و ماینز تهدیدهای علیه مساجد اتفاق افتاد. قبل از آن هم یک مسجد در شهر کلن آلمان مورد تهدید قرار گرفت. اکثر تهدیدها علیه مساجد در آلمان با ایمیل ارسال می شود.

پلیس درباره ارتباط این گونه تهدیدها و حملات با صحنه های ترور راست افراطی تحقیق می کند. در بین مسلمانان آلمان ترس و نارضایتی درباره دولت افزایش پیدا می کند.

"نوران سایوکت"، سخنگوی شورای هماهنگی مسلمانان در آلمان در مصاحبه‌ای با دویچه وله گفته است که درخواست های ما برای حمایت بیشتر از مسلمانان مورد توجه قرار نمی گیرد.

وی به ترس ها و نگرانی هایی که باعث وقوع این گونه حوادث در جامعه می شود اشاره کرده و گفت: مسلمانان عمیقا ناامن هستند. دولت وظیفه دارد اقدامات اعتماد ساز را انجام دهد. جمهوری فدرال آلمان به سادگی مسئول این مسئله است که همه مسلمانان بتوانند بدون ترس و خشونت اعمال مذهبی خود را انجام دهند. وی همچنین گفت که همزیستی ما در این جامعه و به تبع آن دموکراسی ما در معرض خطر قرار دارد و این قابل قبول نیست.

بر اساس اطلاعات وزارت کشور آلمان در سال 2017 در مجموع 1.075 مورد جرائم اسلام ستیزانه در آلمان ثبت شده است. 239 مسجد مورد حمله قرار گرفته است. حالا شواهد نشان می دهد که شمار این گونه حملات در سال 2018 افزایش پیدا کرده است. حدود 40 نفر تا ماه سپتامبر این سال در اثر حملات اسلام ستیزانه مجروح شدند این در حالی است که در این دوره زمانی در سال 2017 تنها 27 مورد مجروح در اثر این گونه حملات در آلمان وجود داشته است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران