نایب رئیس اتاق اصناف کشور: زمینه ورود واحدهای صنفی بهسمت کسب و کارهای نوین را فراهم میکنیم
نایب رئیس اتاق اصناف کشور با تأکید بر اینکه در آینده نزدیک بخشی از فعالیتهای صنفی در فضای مجازی شکل میگیرد گفت: اتاق اصناف کشور زمینه و بستر لازم جهت ورود واحدهای صنفی به سمت کسب و کارهای نوین را فراهم میکند.
جلالالدین محمد شکریه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت با اشاره به اینکه واحدهای صنفی باید در آینده نزدیک به سمت برندسازی و انجام فعالیتهای اقتصادی به صورت یک پکیج در فضای مجازی روی بیاورند اظهار داشت: اتاق اصناف کشور ضمن ایجاد بسترهای لازم برای تحقق اهداف اشاره شده، از واحدهای صنفی حمایت میکند.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور حضور واحدهای صنفی در فضای مجازی برای حفظ و جذب مشتری را امری لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: با توجه به گسترش ضریب نفوذ فعالیتهای مجازی در دنیای امروز به ویژه در حوزه اقتصاد، بازار و تجارت خانواده بزرگ اصناف نیز باید خود را برای ورود جدی به این فضاها آماده کند.
شکریه شکلگیری و انجام سهم بهسزایی از فعالیتهای خرید و فروش در فضای اینترنت را مؤید جا افتادن تدریجی کسب و کارهای نوین در جامعه دانست و تصریح کرد: وقت آن رسیده است که بخشی از واحدهای صنفی با تجمیع فعالیتهای خود در قالب یک پکیج و با یک ساز و کار کاملاً جدید و نوین در عرصه بازار حضور پیدا کنند.
وی با بیان اینکه مجموعه اتاق اصناف از چند سال گذشته تاکنون بحث پررنگتر کردن حضور واحدهای صنفی در فضای مجازی را با جدیت مورد بررسی قرار داده است ابراز داشت: در حال حاضر تعداد زیادی از مشتریان به خرید و دریافت خدمات از طریق اینترنتی علاقهمند هستند بنابراین حضور اصناف در این حوزه ضروری است.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور تغییرات شدید نرخ ارز و مشکلات بسیار زیادی که به علت آن برای واحدهای صنفی ایجاد شد را مورد اشاره قرار داد و گفت: اصناف در حلقه آخر بازار قرار دارند اما با این وجود همیشه در زمان بروز جهش قیمتی در کالاها یا کمبود آنها انگشت اتهام به طرف واحدهای صنفی نشانه رفته است.
شکریه رهاورد اتفاقات چند ماهه اخیر کشور برای خانواده بزرگ اصناف را برشمرد و در تشریح آن ابراز داشت: حداقل نتیجهای که این اتفاقات و نوسانات ارزی برای واحدهای صنفی به دنبال داشت این بود که انگشت اتهام از این حوزه برداشته شد و همه متوجه شوند که اصناف مقصر اختلالات به وجود آمده در سطح بازار نیستند.
وی عملکرد دولت در زمینه تخصیص ارز 4 هزار و 200 تومانی برای تأمین برخی کالاهای خاص را نیز بسیار ضعیف خواند و عنوان کرد: این ارز در بسیاری از مواقع برای خرید کالاهای غیرضروری اختصاص پیدا کرد به همین دلیل در چند ماهه گذشته شاهد مشکلات بسیار زیادی در حوزه عرضه و تقاضای کالاهای اساسی بودیم.
انتهای پیام/ن