۱۰۰۰ میلیارد ریال از مطالبات گندم‌کاران استان مرکزی پرداخت شد


1000 میلیارد ریال از مطالبات گندم‌کاران استان مرکزی پرداخت شد

معاون اقتصادی استاندار مرکزی گفت: خوشبختانه تاکنون میزان خرید محصول در استان مرکزی رشد ۲۰ درصدی داشته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید فرخی ظهر امروز در پنجمین جلسه کمیسیون خرید غلات و دانه‌های روغنی استان مرکزی با اشاره به معضلات خرید و تحویل گندم توسط کشاورزان اظهار داشت: نرخ خرید تضمینی گندم و تغییرات ارزی سبب شده تا کشاورزان استان مرکزی از تحویل دادن گندم تولیدی خود به مراکز جمع‌آوری دولتی امتناع کنند و تنها در حد رفع نیاز مالی خود گندم بفروشند و مابقی آن را ذخیره کنند.

وی افزود: در راستای تعیین قیمت خرید تضمینی گندم نامه‌ای تنظیم، تصحیح و آماده ارسال شده است تا به معاونت مربوطه در دفتر ریاست جمهوری ارجاع داده شود، این نامه پس از تائید و امضای استاندار مرکزی به معاونت مربوطه ارسال می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی تصریح کرد: درحال حاضر اصلی‌ترین هدف این کارگروه پیگیری پرداخت اعتبارات محصولات خریداری‌شده کشاورزان است و در این زمینه نباید میان اقدام به خرید محصول و پرداخت نرخ آن فاصله‌ای وجود داشته باشد، خوشبختانه تاکنون شرایط خرید محصول کشاورزان در استان مرکزی مطلوب بوده است.

فرخی ادامه داد: در راستای بررسی و تعیین‌ تکلیف محصولات کشف‌شده درحال قاچاق مقرر شد که این محصولات تا زمان تعیین‌ تکلیف در انبارهای اداره غله نگهداری شوند و پس از گذراندن مراحل قانونی به بخش دولتی بازگردانده شوند، همچنین در راستای کنترل قاچاق محصولات زراعی ساماندهی فعالیت وانت‌بارهای فعال بیرون‌شهری نیز در دستور کار قرار دارد.

وی عنوان کرد: به‌ منظور کنترل اقدام به قاچاق محصولات کشت شده استان مرکزی، نظارت و حساسیت در محورهای خروجی استان تشدید یافته و در صورت توقیف محموله‌ای که درحال عرضه خارج از شبکه دولتی باشد براساس ماده 17 تعزیرات حکومتی برخورد می‌کنیم.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: مجموعه انتظامی استان مرکزی در زمینه نظارت بر کنترل و ممانعت از قاچاق گندم تولیدی استان مرکزی علاوه بر اعمال کنترل جاده‌ای، اقداماتی اعم از شناسایی محل دپوی گندم‌ها و رصد فضای مجازی به‌ منظور شناسایی افرادی که گندم را بالاتر از نرخ مصوب خریداری می‌کنند نیز به انجام رسانده است، براساس نظارت‌های اعمال‌شده در فضای مجازی دریافته‌ایم که بیشترین خریداران گندم با نرخ بالا قشر مرغداران و پرنده‌بازان هستند.

فرخی بیان کرد: حراست مردم نیز می‌تواند در راستای ممانعت از قاچاق گندم بسیار موثر واقع شود، همان گونه که در تاریخ 29 تیرماه امسال با تماس یکی از هم استانی‌ها توانستیم از فروش 3 تن و 680 کیلوگرم گندم تولیدی استان مرکزی به افراد غیربومی استان همدان جلوگیری کنیم.

وی افزود: تاکنون حدود 180 هزار تن از گندم تولیدی در استان مرکزی خریداری شده، از این میزان 160 هزار تن به‌منظور پرداخت وجه وارد سیتسم بانکی شده که مبلغی معادل 100 میلیارد تومان و معادل 35 درصد از کل وجه خریداری شده پرداخت شده است، خوشبختانه تاکنون میزان خرید محصول در استان مرکزی رشد 20 درصدی داشته است.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon