ظرفیتهای اقتصادی و تولیدی تویسرکان در حال شکوفایی هستند
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیتهای متنوع اقتصادی و تولیدی شهرستان تویسرکان بهرغم کمبود اعتبارات در سراسر کشور، در حال شکوفایی و رشد هستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تویسرکان، محمد مهدی مفتح ظهر امروز در آئین بزرگداشت روز تویسرکان در جمع مردم این شهرستان اظهار داشت: شهرستان تویسرکان از ظرفیت های متنوع و زیادی برای رشد اقتصادی و اشتغالزایی برخوردار است که در سال های گذشته بهره وری حداکثری ایجاد نشده است.
وی افزود: اکنون به رغم تنگناهای مالی شاهد افزایش واحدهای تولیدی و صنعتی مانند توسعه کارخانه تولید داروی فاران شیمی و فیلتر سرکان، دو کارخانه جدید تولید داروی هگمتان دارو و تدبیر دارو، شرکت الیاف سازان، تولید کاغذ مهان کاغذ، تولید پوشاک و مواردی از این دست در شهرستان تویسرکان هستیم.
مفتح بیکاری را بزرگترین مشکل شهرستان تویسرکان عنوان و تاکید کرد: بالا بودن نرخ بیکاری موجب مهاجرت مردم از شهرستان تویسرکان می شد و بهترین راهکار برای توقف روند مهاجر فرستی، توسعه تولیدات صنعتی و ایجاد فرصت های متنوع شغلی است.
وی تصریح کرد: در گذشته می گفتند تویسرکان در بن بست جغرافیایی قرار دارد چون این شهرستان از راه های ارتباطی باریک و خطرناکی که اتفاقات منجر به فوت و جرح ایجاد می کرد، برخوردار بود.
نماینده تویسرکان در خانه ملت متذکر شد: اکنون شهرستان تویسرکان با توجه به سامان دهی راههای شریانی خود به سمت جوکار و کنگاور دیگر در بن بست نیست و توسعه راه های شریانی این شهرستان، منجر به توسعه گردشگری و به ویژه گردشگری دینی با توجه به بارگاه حضرت حبقوق نبی(ع) در تویسرکان می شود.
وی ابراز کرد: وقتی بنده به عنوان نماینده مردم تویسرکان در مجلس از سوی مردم انتخاب شدم، طرح احداث جاده تویسرکان- نهاوند- همدان به عنوان یکی از مصوبات هیات دولت فقط برای مطالعه مورد اشاره قرار گرفته بود اما الان این طرح در ردیف بودجه قرار گرفته و به دنبال اجرای آن هستیم.
مفتح افزود: سد خرمرود، هم در نحوه فعال شدن خود و هم در نحوه اجرای خود بسیار اثر گذار است و علاوه بر تامین آب آشامیدنی، صنعت و کشاورزی، موجب بهره وری از ظرفیت های ویژه گردشگری در منظقه خرمرود و شهرستان تویسرکان می شود.
وی ایجاد زنجیره کامل تولید نهالستان گواهی شده کشور در تویسرکان را از اثر گذارترین و مهمترین طرح های حوزه کشاورزی این شهرستان دانست و تاکید کرد: با اجرای این طرح توسط بخش خصوصی دیگر برند گردوی تویسرکان همانند برخی موارد دیگر از دست این شهرستان خارج نمی شود.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی از تلاش برای ثبت ملی روز تویسرکان توسط شورای فرهنگ عمومی کشور خبر داد و افزود: این روز بهانهای برای توسعه هدفمند فرهنگی، دینی و اقتصادی شهرستان تویسرکان است تا مردم تویسرکان بتوانند با بهرهگیری از یک سرانه اقتصادی خوب زندگی کنند.
وی گفت: کمبود اعتبارات مالی در کشور که حتی پرداخت حقوق کارکنان دولت را گاهی دچار مشکل میکرد، نتوانسته روند اجرای طرح های عمرانی در شهرستان تویسرکان را متوقف کند.
روز تویسرکان، نماد نقش آفرینی جوانان در اقتدار کنونی نظام است
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری نیز اظهارداشت: شهرستان تویسرکان از تمدن اسلامی دیرینه ای برخوردار است و سوابق درخشانی در دفاع از انقلاب و تداوم آن دارد.
وی بیان کرد: آئین هایی مانند آئین بزرگداشت روز ملی تویسرکان باید موجب شود تا مردم این دیار، سوابق درخشان خود را فراموش نکنند و همچنان در مسیر رشد و اعتلای پیشینه ریشه دار خود حرکت کنند.
محمدی با اشاره به اقتدار فزاینده نظام مقدس جمهوری اسلامی به برکت خون شهدایی مانند 38 شهید شهرستان تویسرکان در عملیات مرصاد تصریح کرد: امروز خداوند متعال به برکت این شهدا به همه ما اقتداری عطا کرده که فرزندان این ملت در سپاه، پرچم انگلیس را از روی عرشه کشتی به زیر می کشند.
وی تصریح کرد: امروز نیز، راه و مسیر روشن شهدای انقلاب اسلامی و برکات نماز جمعه که در بیش از 160 سال پیش در روز پنجم مردادماه برای اولین بار در تویسرکان اقامه شده، راهگشای مشکلات کشور است.
امام جمعه سابق همدان بیان کرد: باید با ادامه دادن راه شهدا کاری کنیم که در پیچ و خم زندگی دچار پسرفت نشویم و عرصه های اقتصادی، فرهنگی و ارزش های اسلامی را با اعتلا، رشد و بالندگی بپیماییم.
به گزارش تسنیم، روز پنجم مردادماه همزمان با یادروز شهادت 38 شهید شهرستان تویسرکان در عملیات غرور آفرین مرصاد و برگزاری اولین آئین نماز جمعه تویسرکان در بیش از 160 سال پیش، روز ملی تویسرکان نام گرفته است.
انتهای پیام/ ت