ساماندهی فاضلاب ۵ روستای گیلان به‌علت عدم تزریق اعتبارات تعطیل شد


ساماندهی فاضلاب 5 روستای گیلان به‌علت عدم تزریق اعتبارات تعطیل شد

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: پروژه‌ ساماندهی فاضلاب ۵ روستای گیلان به علت عدم تزریق اعتبارات توسط بانک توسعه اسلامی تعطیل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محب‌علی رنج‌ور صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پروژه‌ ایجاد و ساماندهی فاضلاب 5 روستای گیلان که قرار بود با 51 میلیارد تومان اعتبار در قالب یک پروژه متمرکز کشوری انجام شود به علت عدم تزریق منابع مالی آن از سوی بانک توسعه اسلامی تعطیل شده است.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان ایجاد و ساماندهی فاضلاب در سطح 130 روستای کل کشور از محل اعتبارات بانک توسعه اسلامی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: 5 عدد از این روستاها در گیلان واقع شده‌اند که روند اجرای عملیات آن‌ها هم‌اکنون به علت نبود اعتبارات توسط پیمانکار مربوطه به طور کامل متوقف است.

رنج‌ور از انجام مطالعات اولیه، نقشه‌برداری‌ها و تهیه زمین برای احداث تصفیه‌خانه جهت ساماندهی فاضلاب 5 روستای استان توسط شرکت آبفار گیلان خبر داد و ابراز داشت: با توجه به اینکه مقدمات انجام کار فراهم شده است امیدواریم در صورت حل مشکل و تخصیص اعتبارات از سوی بانک توسعه اسلامی اجرای این پروژه‌ها آغاز شود.

وی روستاهایی که پروژه‌های ایجاد و ساماندهی فاضلاب با استفاده از ظرفیت‌های بانک توسعه اسلامی و به صورت متمرکز قرار است در آن‌جا ایجاد شود را برشمرد و افزود: این پنج روستا که عملیات اجرایی پروژه‌ها در آن‌ها متوقف شده در شهرستان‌های آستانه‌اشرفیه، بندرانزلی، صومعه‌سرا، روسر و رشت قرار دارند.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان از فرسودگی حدود 30 درصد از خطوط انتقال آب شرب روستایی این استان سخن گفت و ابراز داشت: شرایط اقلیمی گیلان به نسبت سایر مناطق کشور کمی خاص و ویژه است به همین دلیل عمر متوسط پروژه‌های آب‌رسانی و خطوط انتقال آب‌ در این استان حدود ‌23 تخمین زده می‌شود.

رنج‌ور با بیان اینکه اصلاح و بازسازی خطوط انتقال آب شرب روستایی در گیلان به اعتبارات بسیار زیادی نیاز دارد تصریح کرد: مهم‌ترین مشکل شرکت آبفار گیلان این است که اعتبارات و منابع مالی لازم برای تعویض لوله‌ها و شبکه انتقال آب آن از محل استانی تأمین می‌شود و از اعتبارات ملی در این بخش به هیچ عنوان خبری نیست.

وی تزریق اعتبارات ملی به شرکت آبفار گیلان برای نوسازی خطوط انتقال آب را ضروری اعلام کرد و گفت: واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی در قالب طرح‌های موسوم به BOT و یا استفاده از ظرفیت خیران نیز از دیگر روش‌هایی است که می‌توان با استفاده از آن‌ها مشکل فرسودگی خطوط انتقال آب روستایی گیلان را حل کرد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon