دستگاه‌های دولتی و نهادهای مردمی در کاهش آسیب‌های طلاق در کردستان تأثیرگذار نیستند


دستگاه‌های دولتی و نهادهای مردمی در کاهش آسیب‌های طلاق در کردستان تأثیرگذار نیستند

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان گفت: متأسفانه تا به امروز دستگاه‌های دولتی و نهادهای مردمی نتوانسته آسیب طلاق را کاهش دهند و کماکان کردستان رتبه پنجم طلاق در کشور را دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرانک قدسی ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان که با حضور مسئولان در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، از تدوین سند نهایی پیشگیری از طلاق در استان خبر داد و اظهار داشت: باید تمامی دستگاه‌های ذیربط وظایف تعریف‌شده خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه طبق سند طلاق، سیر صعودی و نزولی مورد توجه قرار گیرد، افزود: پیشنهادهای ارائه شده در قالب طرح بررسی وضعیت طلاق و ازدواج استان با رویکرد عملیاتی دنبال شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با اعلام اینکه باید در کنار بررسی علل افزایش آمار طلاق به ارائه راهکار متناسب با این علل توجه ویژه داشت، درخواست کرد: سندی که بر اساس تحقیقات علمی مستند می‌شود، قابلیت اجرایی داشته باشد.

وی با بیان اینکه پراکنده کاری در سطح استان وجود دارد، گفت: این پراکنده کاری در آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و آسیب‌های دیگر نیز وجود دارد.

قدسی با اذعان به اینکه باید تلاش کرد تا هماهنگی و همکاری جامعی بین دستگاه‌های خدمت‌رسان در حوزه مسائل مرتبط با ازدواج و طلاق شکل گیرد، ادامه داد: برای کاهش این آسیب‌ها باید از پراکنده‌‌کاری دوری کرد.

وی با اعلام اینکه ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد به کار گرفته شده است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته 64 تشکل در حوزه آموزش‌های پیشگیرانه و مشاوره‌های ازدواج فعالیت کرد.

قدسی با ابراز تأسف از اینکه علی‌رغم تمام تلاش‌ها هنوز هم نتوانسته‌ایم پاسخ قابل قبولی در خصوص دلایل افزایش طلاق در استان بدهیم، افزود: متأسفانه تا به امروز دستگاه‌های دولتی و نهادهای مردمی نتوانسته آسیب طلاق را کاهش داده و کماکان استان کردستان رتبه پنجم آمار طلاق کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین آمار طلاق استان مربوط به شهر سنندج است، افزود: شهرستان سقز در جایگاه دوم این آمار قرار گرفته است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با بیان اینکه مهم‌ترین آمار افزایش میزان طلاق مربوط به شهرستان سروآباد است، تصریح کرد: باید این آمار به صورت جدی بررسی شود.

وی اذعان کرد: حال این سئوال مطرح است که اگر تمامی دستگاه‌ها کار می‌کنند، اعتبار می‌گیرند و در عین حال نهادهای مردمی نیز فعال هستند، چرا آمار طلاق کاهش نمی‌یابد؟؛ بنابراین مسلماً از بحث اساسی اجتماعی غافل و آن را نادیده گرفته‌ایم.

قدسی با ذکر اینکه در خصوص آسیب های حوزه ازدواج در شهرستان سروآباد مقوله کودک همسری نیز مطرح است، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار اداره ثبت‌احوال میزان ازدواج دختران در سنین کمتر از 18 سال در این شهر بالاست.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با درخواست اینکه از پراکندگی در انجام کارها جلوگیری شود، یادآور شد: تمرکز بر افزایش نشاط اجتماعی در مناطق حاشیه و احداث پاتوق و تالار فرهنگی و مرکز موسیقی و تئاتر در پارک شهدای سنندج در دست بررسی است که در ماه‌های آتی اجرایی می‌شود.

 

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon