معاون وزیر بهداشت: بانک شیر مادر در دانشگاههای علوم پزشکی راهاندازی میشود
معاون وزیر بهداشت راهاندازی بانک شیر مادر را اقدامی بزرگ در کشور دانست و گفت: تمامی مسائل قانونی و شرعی آن در کشور انجام و تایید شده و برای فاز نخست ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور اعلام آمادگی کردهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، صبح امروز همایش منطقهای ترویج تغذیه با شیر مادر با حضور معاون وزیر بهداشت و نماینده یونیسف در شیراز برگزار شد.
علیرضا رئیسی، معاون وزیر بهداشت در این مراسم با بیان اینکه شواهد علمی اهمیت تغذیه با شیر مادر را ثابت کرده و این موضوع در آیات و روایات نیز مطرح شده است، اظهار داشت: تغذیه با شیر مادر سبب پیشگیری از ابتلا به بیماریها و ایمنسازی نوزادان میشود.
وی با اشاره به راهاندازی بانک شیرمادر گفت: نوزادان بسیاری در هنگام تولد نارس یا کم وزن هستند که نیاز به تخت ویژه و سرم تغذیه دارند، اما ایجاد بانک شیر مادر فرصتی است که این نوزادان با شیر مادر تغذیه شوند و این امر سلامت این نوزادان را تضمین میکند.
معاون بهداشتی وزیر بهداشت افزود: همه مادرانی که نوزاد دارند، میتوانند در کنار مصرف نوزاد خود به تمامی مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کرده و برای اهدای شیر به این بانک راهنمایی شوند و پس از آزمایش و آموزش میتوانند شیر خود را اهدا کنند.
رئیسی راهاندازی بانک شیر مادر را اقدامی بزرگ در کشور دانست و بیان کرد: تمامی مسائل قانونی و شرعی آن در کشور انجام و تایید شده و برای فاز نخست 10 دانشگاه علوم پزشکی کشور اعلام آمادگی کرده و برای فاز دوم نیز این خدمت در 16 دانشگاه علوم پزشکی دیگر راهاندازی میشود.
وی تصریح کرد: بانک شیر مادر مانند یک داروخانه قوی به ویژه برای نوزادان بستری در بخشهای NICU است و نقش موثری در رشد و بهبودی نوزادان و پیشگیری از بسیاری بیماریها دارد.
علی بهادر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این مراسم به اهمیت شیر مادر به عنوان یکی از مولفههای اصلی سلامت نوزادان اشاره کرد و گفت: امروزه با تبلیغات گسترده برای مصرف شیرخشک اهمیت تغذیه نوزادان با شیر مادر کمرنگ شده و لازم است این امر دوباره احیا شود.
وی با اشاره به راهاندازی بانکهای شیر مادر در دانشگاههای علوم پزشکی عنوان کرد: راهاندازی این بانکها تلاشی برای گسترش امکان تغذیه نوزادان با شیر مادر است.
انتهای پیام/ ز