عضو کمیسیون صنایع مجلس: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی توان ایجاد شغل ندارند


عضو کمیسیون صنایع مجلس: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی توان ایجاد شغل ندارند

عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی توان ایجاد شغل ندارند، گفت: سازوکار تبدیل فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به نیروی انسانی کارآفرین در کشور فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، محمدرضا منصوری ظهر امروز در جلسه هم اندیشی مراکز علمی شهرستان ساوه در جریان سفر کمیسیون آموزش مجلس به استان مرکزی با اشاره به وضعیت رشته‌های تحصیلی در ساوه اظهار داشت: برخی از رشته‌های دانشگاهی در ساوه در مقاطع مختلف می‌تواند زمینه جذب دانشجویان بیشتر را فراهم کند.

وی افزود: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی توان ایجاد شغل ندارند بنابراین باید ساز و کاری فراهم کرد تا فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به نیروی انسانی کارآفرین تبدیل شوند تا موضوع اشتغال پس از دانشگاه و متناسب با تحصیلات  آموخته شده ایجاد شود.

نماینده ساوه و زرندیه در مجلس از سفر قریب‌الوقوع معاون فناوری رئیس جمهور به ساوه خبر داد و تصریح کرد: برخی نیازهای حوزه آموزشی و فناوری شهرستان با حضور معاون رئیس جمهور مطرح و تصمیم‌گیری خواهد شد.

احداث مرکز تحقیقاتی یا پژوهشکده کشاورزی در ساوه امری ضروری است

فرماندار ساوه نیز در این نشست با اشاره به آخرین وضعیت آموزش عالی در ساوه اظهار داشت: درحال حاضر 17 مرکز دانشگاهی با حضور بالغ بر 5 هزار و 686 دانشجوی دختر و 7 هزار و 436 دانشجوی پسر وجود دارد که آمار بالای این دانشجویان در دانشگاه آزاد و باقی در دانشگاه‌های دولتی مشغول به تحصیل هستند.

علی میرزایی افزود: 65 درصد دانشجویان ساوه بومی شهرستان بوده و باقی نیز از سایر مناطق کشور هستند که براساس آمار موجود، رشته فنی مهندسی دارای بیشترین و علوم پایه کمترین دانشجو را دارد.

فرماندار ساوه تصریح کرد: ایجاد واحد‌های پرشمار دانشگاهی سبب شده این مراکز به میزان کافی دانشجو نداشته باشند و هزینه‌های آنها نیز تامین نشود.

وی افزود: هم‌اکنون قبولی در دانشگاه ملاک نیست بلکه نوع رشته و دانشگاه اهمیت زیادی دارد که از این رو باید مراکز آموزش عالی و موسسات غیرانتفاعی تجمیع شود و این مسئله یک درخواست شهرستان ساوه است چراکه در صورت تجمیع این مراکز مسائل آموزشی، رشته‌ها، خوابگاه برای دانشجویان سهولت می‌یابد.

میرزایی بیان کرد: در ساوه با وجود اراضی کشاورزی و زمینه‌های توسعه، مراکز رشد و تحقیقات کشاورزی وجود ندارد بنابراین ایجاد یک مرکز تحقیقاتی یا پژوهشکده کشاورزی در این شهرستان ضروری است و انتظار مساعدت از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی داریم البته برنامه توسعه کشت‌های سودمند مانند زعفران در کنار پسته و سایر ارقام در دستور کار است و تاسیس پژوهشکده تحقیقات کمک شایانی می‌کند.

فرماندار ساوه خاطرنشان کرد: ساوه دارای روندی مهاجرپذیر با رشد سالانه 7 درصدی جمعیت است اما زیرساخت‌ها و تجهیزات آموزشی متناسب با رشد جمعیت تحصیلی آن نیست.

وی افزود: مساعدت مجلس برای ایجاد ردیف مستقل بودجه در راستای احداث پردیس دانشگاهی علوم پزشکی یکی دیگر از درخواست‌های شهرستانی است چراکه اکنون اعتبارات ما صرف احداث بیمارستان ولیعصر، امور درمانی  می‌شود اما نیاز داریم کمیسیون آموزش و تحقیقات در ساخت پردیس به ما کمک کند.

میرزایی اضافه کرد: شمار نیروهای حق التدریس در ساوه بیشتر از همه شهرهای استان است و چالش های داریم و به کمک مجلس نیاز داریم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon