آرامستان جدید‌ شهرکرد دغدغه‌ای برای مدیران‌ شهری؛ سنگ‌اندازی شهرداری بر سر راه سرمایه‌گذار

آرامستان جدید‌ شهرکرد دغدغه‌ای برای مدیران‌ شهری؛ سنگ‌اندازی شهرداری بر سر راه سرمایه‌گذار

ایجاد یک آرامستان جدید در شهرکرد تبدیل به دغدغه‌‌ای برای مدیران شهری شده است اما شهرداری برای حضور سرمایه‌گذار در این طرح همکاری لازم را ندارد‌.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، با روند گسترش شهرنشینی و پدیده مهاجرت روز به روز بر جمعیت شهرها افزوده می‌شود و به همین نسبت میزان مرگ و میر نیز در کنار زاد و ولد افزایش می‌یابد که این امر سبب می‌شود مسئولان به همان اندازه که به دنبال افزایش امکانات رفاهی و ساخت واحدهای مسکونی برای شهروندان هستند دغدغه‌ای برای کفن و دفن داشته باشند، پدیده‌ای که نمی‌توان بی‌تفاوت از کنار آن رد شد چرا که روزی دامن همه ما را می‌گیرد.

 شهر شهرکرد از قدیم شاید دارای آرامستان‌های زیادی بوده اما حالا ایجاد یک آرمستان دیگر در شهرکرد تبدیل به دغدغه‌ای برای مدیران شهری شده است به طوری که پس از بررسی‌های متعدد احداث آرمستان جدید با نام پیشنهادی «بهشت رحمت» به تصویب رسید و امروز این آرمستان در فاز 4 و 5 احداث شده است.

 بحث سنگ‌تراشی و ساخت المان‌های سنگی برای این آرمستان یکی از مباحثی است که این روزها در شهرداری و شورای شهر مطرح شده است اما ساخت این الما‌ن‌ها نیاز به حضور سرمایه‌گذار دارد.

یزدی یکی از سنگ‌تراشان به نام هفشجان است که به عنوان سرمایه‌گذار برای اجرای ساخت المان‌های شهری اعلام آمادگی کرده است اما چرا تاکنون دست به‌کار نشده است.

یزدی می‌گوید: از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون برای سرمایه‌گذاری در این طرح به شهرداری مراجعه می‌کند و شهرداری همکاری لازم را ندارد.

وی گفت: ساخت المان‌های سنگی توسط بنده و برادرم جهانی شده و درخواست کار زیادی از شهرها و حتی کشورهای دیگر داشته‌ایم اما ما می‌خواهیم برای استان خودمان کار کنیم ولی متأسفانه در استان کسی قدردان نیست.

یزدی می‌گوید: بنده، برادرم و پسرم طرح‌هایی را برای سر در آرمستان و میدان ورودی به آرمستان در نظر گرفته‌ایم اما شهرداری همکاری نمی‌کند.

 اما موضوع تا جایی ادامه پیدا می‌کند که رئیس شورای شهر شهرکرد برای برطرف کردن این مشکل ورود پیدا می‌کند و موضوع را کمیسیون خدمات شهری مطرح می‌کند.

سخت‌گیری‌های‌ مدیران بر سرمایه‌گذاران

حیدر علیپور رئیس شورای شهر شهرکرد در کمیسیون خدمات شهری اظهار داشت: سرمایه‌گذرانی که در قسمت‌های مختلف قصد همکاری با مدیریت شهری را دارند باید مورد حمایت قرار گیرند.

 وی گفت: یزدی مجددا طرح و نقشه را به مدیریت خدمات شهری ارائه و شهرداری باید روی این موضوع کار کند.

رئیس شورای شهر شهرکرد با اشاره به ساماندهی سنگ‌تراشان در سطح شهر خاطرنشان کرد: موضوع ساماندهی این صنف باید در کمیسیون ماده 55 مطرح شود.

 سیدرضا هاشمی مدیر سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری شهرکرد نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: سرمایه‌گذارانی که حاضر به همکاری با شهرداری هستند باید روند سرمایه‌گذاری را برایشان راحت‌تر کنیم اما ما روند را برای آن‌ها سخت‌تر می‌کنیم.

وی افزود: بنابراین می‌طلبد سازمانی که سرمایه‌گذار در آن حاضر می‌شود ایده را گرفته و به شورا ارجاع دهد و مصوبات لازم را بگیرد تا کار هم راحت‌تر پیش برود و روند صدور مجوزات را خلاصه‌تر کنیم.

 هاشمی ادامه داد: اگر قرار است سرمایه‌گذاری انجام شود شورای عالی سرمایه‌گذاری باید تسهیلات در اختیار آن‌ها قرار دهد و همکاری لازم را داشته باشیم.

 وی با اشاره به سنگ‌تراشان فعال در شهرکرد گفت: در حال حاضر 10 کارگاه فعال سنگ‌تراشی در شهر وجود دارد.

 پژمان درخشان سرپرست سازمان پسماند شهرداری شهرکرد در این جلسه بیان کرد: سنگ‌تراشان به علت اینکه اتحادیه ندارند و زیرمجموعه سنگ‌فروشان هستند بنابراین این دو صنف با هم در بحث ساماندهی اختلاف نظر دارند.

 انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon