فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای فارس در کمترین زمان وارد بازار کار میشوند
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس با بیان اینکه فارغالتحصیلان این دانشگاه در کمترین زمان و یا حین تحصیل وارد بازار کار میشوند، گفت: تربیت دانش آموختگان آماده ورود به بازار کار از رسالتهای مهمی است که دانشگاه فنی و حرفهای برعهده دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدجامعی امروز در بازدید مدیرکل آموزش و پرورش از دانشکده شهید باهنر شیراز که با بازدید از بخشهای مختلف این دانشکده و دوره آموزشی بدو خدمت هنرآموزان جدیدالاستخدام آموزش و پرورش استانهای جنوبی کشور همراه بود، اظهارداشت: در حال حاضر دانشگاه فنی و حرفهای فارس دارای 13 دانشکده در شهرستانهای مختلف استان فارس بوده و توجه به آموزشهای مهارتی و تربیت دانش آموختگان آماده ورود به بازار کار از رسالتهای مهمی است که دانشگاه فنی و حرفهای برعهده دارد.
جامعی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای سالانه پذیرای دانشآموزان هنرستانی در دانشکدههای مختلف این دانشگاه است افزود: تقویت ارتباط و ایجاد تعامل این دانشگاه و آموزش و پرورش میتواند در آشنایی دانش آموزان با مراکز دانشگاه و همچنین موفقیت بیشتر آنان تاثیرگذار باشد.
وی به اهمیت آموزش های مهارتی اشاره کرد و گفت: آموزش های مهارتی باید از دوران دبستان به دانش آموزان آموزش داد ه شود به طوری که پس از فارغ التحصیلی در دانشگاه بتوانند به عنوان یک فرد فنی و متخصص وارد عرصه کار شوند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس با بیان اینکه خروجی فارغ التحصیلان آموزش و پرورش ورودی دانشکده های فنی و حرفه ای است، گفت: آموزش هنرآموزان هنرستان ها توسط دانشگاه فنی و حرفه است می تواند ارتقاء کیفیت را هم در هم آموزش و پرورش و هم در دانشگاه فنی و حرفه ای به همراه داشته باشد.
جامعی به ظرفیت های رفاهی موجود در دانشگاه فنی و حرفه ای و همچنین آموزش و پرورش فارس اشاره کرد و افزود: در این زمینه نیز آماده انعقاد تفاهم نامه همکاری برای ارائه خدمات مطوب به کارکنان و برگزاری برنامه های مختلف در سطح استانی و ملی هستیم.
رئیس دانشکده شهید باهنر شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری دوره آموزشی بدو خدمت هنرآموزان جدیدالاستخدام آموزش و پرورش از استان های جنوبی کشور در این دانشکده اشاره کرد و افزود: در این دوره آموزشی که از 15 تیر98 آغاز شده و تا 12 مرداد 98 ادامه دارد، 300 نفر از هنرآموزان خواهر و برادر جدیدالاستخدام آموزش و پرورش از استان های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، یزد و کرمان در 10 رشته از جمله کامپیوتر، کودکیاری، کار و فناوری، ساختمان، حسابداری، طراحی دوخت، معماری، گرافیک، الکتروتکنیک و مکانیک خودرو آموزش های لازم را فرا می گیرند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، خدمات مختلف رفاهی از جمله خوابگاه و سلف سرویس نیز به شرکت کنندگان ارائه داده است.
مشاور آموزشی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز در سخنانی کوتاه با بیان اینکه این دانشگاه با وزارت آموزش و پرورش تعامل خوبی دارد، اظهار داشت: یکی از فعالیت های انجام شده عضویت دانشگاه فنی و حرفه ای در سمپاد مهارتی است.
غلامرضا کیانی بیان کرد: در تدوین برنامه های درسی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از ظرفیت کارشناسان دفتر تالیف در کمیته ها استفاده کرده و در شورای برنامه ریزی نیز معاون وزیر آموزش و پرورش عضویت ثابت دارد.
وی گفت: در موضوع آموزش نیز آماده تعامل بیشتر با دانشگاه فنی و حرفه ای هستیم و این مهم نیز بیش از پیش توسعه می یابد.
جنس کاری که در آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفهای صورت میگیرد یکی است
مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس نیز با قدردانی از میزبانی خوب دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس در برگزاری دوره آموزشی نیروهای جدیدالاستخدام آموزش و پرورش اظهار داشت: با امکانات خوب کارگاهی که در دانشکده شهید باهنر شیراز وجود دارد بدون شک نیروهای جدید آموزش و پرورش با آمادگی بیشتر سر کلاس های درس حاضر می شوند.
علی عسکر نجفی بیان کرد: جنس کاری که در آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفهای صورت میگیرد یکی است و این دو دستگاه می توانند در عرصه های مختلف ارتباط و تعامل بیشتری داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس بیان کرد: آموزش در بخش های فنی و حرفهای و کاردانش جز اولویتها و راهبردهای اساسی آموزش و پرورش است به طوری که در سال 98 ، هفت میلیارد تومان تجیهزات خریداری و به امکانات موجود در هنرستان ها اضافه شد.
نجفی افزود: سیاست دیگر آموزش و پرورش تجاری کردن تولیدات دانش آموزان هنرستانی است به طوری که حاصل کار آنان در بازار عرضه شود تا به یک خود اتکایی و درآمدزایی برسند.
وی با تاکید بر اینکه باید نگرش جامعه را به سمت آموزش های مهارتی تغییر داد، بیان کرد: این مهم باید از خانواده ها آغاز شود و آموزش و پرورش آماده است با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از پیش در این زمینه فرهنگ سازی کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس ضمن اعلام آمادگی برای تعامل و همکاری بیشتر با دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس گفت: این هم افزایی می تواند در بخش های مختلف اتفاق افتد و بیش از پیش دانش آموزان و دانشجویان آچار به دست را تربیت کرده و تحویل جامعه دهیم.
نجفی همچنین به برگزاری جلسه های شورای مهارت استان فارس اشاره کرد و گفت: این جلسه توسط استانداری فارس برگزاری می شود فرصت مناسبی برای بهره گیری از تجربیات یکدیگر در عرصه های مختلف مهارتی است.
انتهای پیام/ ز