کندوهای هوشمند برای زنبورداری شهری
امین رضاییزاده از ساخت کندوی هوشمند در دانشگاه صنعتی شریف خبر داد و رواج این نوع از کندوها را راهی برای رواج زنبورداری شهری اعلام کرد.
دکتر امین رضاییزاده، استادیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ساخت کندوی هوشمند توضیح داد: از زمانی که این کندوها ساخته شد در رابطه با عرضه و تکمیل فرآیند تجاریسازی آنها با شرکتهای مختلفی وارد مذاکره شدهایم اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که خودمان وارد تجاریسازی محصول شویم.
وی افزود: در حال حاضر یک نمونه از این کندوها را به عنوان نمونه و آزمایش به کار انداختهایم. این کندوها کلونی دارد و منتظریم نتایج فعالیت این کلونی را دریافت کنیم و بعد نتیجهگیری کنیم.
رضاییزاده تصریح کرد: البته برای طی این مسیر لازم است نهادهایی مانند جهاد کشاورزی حمایتهایی داشته باشند تا بتوان این صنعت را در ابعاد خرد و خانگی هم رواج داد. چرا که این محصول به مدیریت حرفهای زنبورداری کمک میکند تا زنبورداری شخصی و شهری هم قابلیت اجرا داشته باشد.
چندی پیش تیم استارتاپی دانشگاه شریف به سرپرستی دکتر امینرضایی زاده استادیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و دکتر مهدی شهرداد استادیار پژوهشکده برق جهاددانشگاهی با استفاده از اینترنت اشیاء موفق به ساخت کندویی هوشمند با نام کندو وان پلاس شدند. این کندو هم برای زنبورداران و زنبورستانها و هم برای زنبورداری شخصی قابل استفاده است.
در این تکنولوژی کاربر با نصب برنامهای بر تلفن همراه خود از آخرین وضعیت کندو خبردار میشود و با استفاده از این اطلاعات بهترین و مناسبترین اقدام را در جهت برطرف کردن مشکل انجام دهند.
انتهای پیام/