اختتامیه نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در خراسان جنوبی برگزار شد

اختتامیه نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در خراسان جنوبی برگزار شد

مراسم اختتامیه نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی طی مراسمی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، فرماندار بیرجند، مدیرکل کتابخانه‌ها و تنی چند از مسئولان استانی در خراسان جنوبی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا رضایی صبح امروز در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی اظهار داشت: این جشنواره شامل بخش‌های متفاوتی است که مسابقات کتابخوانی نیز در این جشنواره ورود پیدا کرده است.

وی افزود: این جشنواره امسال  با 12 عنوان کتاب از سیره ائمه اطهار در 3 گروه سنی برگزار شده و 215 نفر در این جشنواره برگزیده شدند.

مدیرکل کتابخانه‌های خراسان جنوبی با بیان اینکه از سال 95 این جشنواره شروع شده که در آن سال 3 هزار و 986 نفر در این جشنواره شرکت کردند، اظهار امیدواری کرد امسال در سطح ملی نیز برگزیده داشته باشیم.

رضایی با بیان اینکه امسال 45 هزار نفر در خراسان جنوبی در این جشنواره شرکت کردند تصریح کرد: روند رو به رشد درصد قابل ملاحظه‌ای است و دلیل این افزایش درصد ورود دستگاه‌های مختلف بوده است.

وی به میانگین شرکت کنندگان در جشنواره کتابخوانی اشاره و خاطرنشان کرد: میانگین شرکت کنندگان در خراسان جنوبی نسبت به کشور 2.5 برابر است.

مدیرکل کتابخانه‌های خراسان جنوبی یادآور شد: کتابخانه‌ها یک مکان فرهنگی است که فعالیت‌های فرهنگی مختلفی را انجام می‌دهد.

ضرورت ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی نیز در این مراسم با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در جامعه گفت: باید با جامعه مخاطب خود ارتباط برقرار کنیم و شرایط را برای مطالعه افراد فراهم کنیم.

محمد حسینی اظهار داشت: در حال حاضر تحولاتی در دنیا بر مباحث علمی و فکری رخ می‌دهد. ما اعتقادات ثابتی مانند سیره اهل بیت داریم که هرچه قدر هم در جامعه تغییر و تحول ایجاد شود اصل آن محفوظ خواهد بود و تغییر نمی‌کند.

وی بیان کرد: این تحولات این پیام را برای ما دارد که نحوه انتقال آن به جامعه باید در قالب ابزار جدید باشد تا بهتر با مخاطب ارتباط برقرار کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه اگر ما به این امر توجه نکنیم نباید توقع تحول و تغییر را داشته باشیم تصریح کرد: باید همیشه توجه داشته باشیم که گفتمان ما امروز با نسلی است که با 30 سال گذشته تغییر کرده است.

حسینی خاطرنشان کرد: برای اینکه مطالعه را در جامعه ترویج دهیم باید توجه کنیم که بخشی به متولیان مستقیم برمی‌گردد و باید زمینه‌های لازم را در این راستا فراهم کند.

وی گفت: باید حواسمان جمع باشد و به مسائل سوری توجه نکنیم و به سمتی برویم که به واقعیات جامعه و نیازهای جدید جامعه توجه کنیم تا بتوانیم ابزار و گفتمان را تدوین و به آن عمل کنیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon