زمینه تولید بچه ماهی سی‌باس در جهاد دانشگاهی بوشهر فراهم می‌شود


زمینه تولید بچه ماهی سی‌باس در جهاد دانشگاهی بوشهر فراهم می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت بالای پرورش آبزیان در آبهای استان بوشهر برای فراهم شدن بچه ماهی پرورشی ، زمینه تولید بچه ماهی سی‌باس در جهاد دانشگاهی بوشهر با اعتبار ۸ میلیارد تومان فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی احمدی‌زاده صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهربا بیان اینکه جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای مولد انقلاب است اظهار داشت: این نهاد با برخورداری از ظرفیت‌های مختلف، منشاء خدمات ارزنده‌ای در حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی، فناوری آموزش و توانمندسازی دانش آموختگان دانشگاه‌ها است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با بیان اینکه این نهاد دارای موسسات و شرکت‌های دانش بنیان و تجاری، مجتمع تحقیقاتی و پارک علم و فناوری است افزود:جهاد دانشگاهی که دارای دپارتمان‌های پزشکی، هنرو معماری، فنی و مهندسی، و علوم انسانی است دوره‌های تخصصی ویژه دانشجویان با حضور استادان برجسته برگزار می‌کند.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های اشتغال زایی افزود: تاکنون افزون بر 2 هزار طرح اشتغال‌زایی در جهاد دانشگاهی استان بوشهر عملیاتی و اشتغال این افراد فراهم شده است.

احمدی‌زاده از راه اندازی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: این مرکز از مهرماه فعالیت خود را در 5 رشته حسابداری دولتی، فناوری اطلاعات شبکه، تربیت مربی پیش دبستانی، شیلات آغاز می‌کند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهربه تعامل با  نیروگاه اتمی و منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی  پرداخت و گفت: جهاد دانشگاهی برای برگزاری دوره‌های تخصصی در راستای توانمندی دانشجویان مورد استفاده صنعت، برنامه‌هایی با منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و نیروگاه اتمی بوشهر اجراء  کرده است.

وی، با اشاره به طرح‌های جهاد دانشگاهی در بخش پژوهشی افزود: با توجه به راه‌اندازی بانک خون بند ناف در استان بوشهرتاکنون بیش از 500  نمونه خون بند ناف در بانک سلول‌های بنیادین ذخیره سازی شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با تاکید بر توجه به راه‌اندازی آزمایشگاه ژننتیک خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از معلولیت‌های مادرزادی نیاز به ایجاد آزمایشگاه ژنتیک در استان بوشهر است که برای راه‌اندازی این آزمایشگاه نیاز به اعتبارات لازم و حمایت مسئولان است.

احمدی‌زاده، پرورش آبزیان را یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر دانست و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت بالای پرورش آبزیان در آبهای استان بوشهر برای فراهم شدن بچه ماهی پرورشی ، زمینه تولید بچه ماهی سی‌باس در جهاد دانشگاهی بوشهر با اعتبار 8 میلیارد تومان فراهم می‌شود.

وی، استان بوشهر را قطب پرورش آبزیان ماهی و میگو دانست و تاکید و کرد: با راه‌‌اندازی مرکز تولید بچه ماهی سی‌باس، این استان  به عنوان قطب تولید در پرورش این آبزیان می‌شود.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon