پیش‌بینی کمک ۵ میلیاردی خیرین خراسان شمالی در عید قربان

پیش‌بینی کمک 5 میلیاردی خیرین خراسان شمالی در عید قربان

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: پیش‌بینی می‌شود خیرین استان امسال بیش از ۵ میلیارد تومان به نیازمندان کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، مجید الهی راد امروز در ستاد برگزاری عید قربان اظهار داشت: تمامی ظرفیت‌های خیرین در محلی که از قبل به عنوان قربانگاه مشخص شده است جمع و ذبح دام در همان محل انجام می‌گیرد.

وی در خصوص شرایط مکان ذبح افزود: این محل در نزدیکی آستان امام‌ زاده سیدعباس شهرستان بجنورد انجام می‌گیرد. با استفاده از ظرفیت کشتارگاه تمامی نکات بهداشتی ذبح رعایت خواهد شد و نگرانی خاصی در خصوص مسائل بهداشتی وجود ندارد.

الهی راد عنوان داشت: گوشت‌های ذبح شده به مدت 24 ساعت در سردخانه باقی می‌ماند و سپس بین محرومان توزیع می‌شود. انتظار داریم همه دستگاه‌های اجرایی با هدیه یک راس گوسفند که با همت کارکنان فراهم می‌شود دستی در این کار خیر داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی از برنامه هر مسجد یک قربانی به عنوان برنامه دیگر روز عید قربان خبرداد و گفت: طی برنامه ریزی انجام شده انتظار می‌رود هر مسجد ذبح یک گوسفند را تقبل کرده و گوشت آن را در همان محل توزیع کند.

وی در خصوص کمک خیران نیز خاطرنشان کرد: در سال گذشته خیران مبلغ 4 میلیارد و 700 میلیون تومان در روز عید قربان به کمیته امداد استان کمک کردند که پیش بینی می‌شود این مبلع امسال به بیش‌از 5 میلیارد برسد.

60 اکیپ دامپزشکی در روز عید قربان بر ذبح‌ دام‌ها نظارت می‌کنند

سید محمد احمدی رییس سازمان دامپزشکی خراسان شمالی نیز در این نشست از تدابیر لازم این سازمان در روز دامپزشکی خبرداد و گفت: 60 اکیپ دامپزشکی ناظر بر روند ذبح‌ دام‌ها در سطح استان می‌باشند.

احمدی اظهار داشت: از ساعات اولیه شروع ذبح دام، ناظران دامپزشکی در تمام نقاط استان و به ویژه نقاطی مانند راز و جرگلان و یکه سعود که تعداد ذبح بیشتری توسط برداران اهل سنت در آن انجام می‌گیرد حضور دارند.

وی با بیان اینکه 60 اکیپ دامپزشکی استان در این روز فعال می‌باشند افزود: بخشی از این اقدامات با همکاری بخش خصوصی انجام می‌گیرد. این اکیپ‌ها خدمات بازرسی قبل، حین و بعداز ذبح را به صورت رایگان و حتی در منازل انجام می‌دهند.

رییس سازمان دامپزشکی خطاب به مردم تاکید کرد: براساس دستور مقام قضایی ذبح در ملاءعام خلاف قانون است و درخواست ما از مردم این است نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند. همچنین کشتارگاه مرکز استان نیز آمادگی کامل را برای پذیرش دام‌ها دارد.

احمدی با اشاره به این که در سال‌های گذشته شاهد بیماری‌های زیادی در دام‌های ذبح شده بودیم عنوان داشت: از شهروندان تقاضا داریم بعداز ذبح حداقل 24 ساعت دام را در یخچال قرار دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی اقدامات لازم برای برگزاری برنامه قربانگاه نیز توسط دامپزشککی مرکز استان انجام می‌گیرد.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon