امام جمعه رشت: مسئولان با رفتار متواضعانه پاسخگوی مطالبات مردم باشند
نماینده ولیفقیه در گیلان گفت: تمامی مسئولان که عهدهدار مسئولیتی در جامعه اسلامی هستند وظیفه دارند که با رفتار متواضعانه پاسخگوی مطالبات مردم باشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیتالله رسول فلاحتی شامگاه سهشنبه در جلسه تفسیر آیات 88 و 89 سوره حجر قرآن کریم با اشاره به دستور خداوند متعال به تمامی انسانها اظهار داشت: قرآن کریم کتاب سعادت بشر است و فرمان خداوند متعال تنها برای پیامبر اکرم(ص) نیست بلکه برای تمام انسانها صادر شده است.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان با بیان اینکه مردم شیفته رفتار، گفتار و نگاه پیامبر اکرم(ص) بودند و امامان معصوم نیز دارای چنین ویژگیهایی بودند ابراز داشت: تواضع و نرمخویی از ویژگیهای پیامبران الهی بود و پیامبر اکرم(ص) همواره نسبت به مردم و مؤمنان رئوف بودند.
آیتالله فلاحتی با بیان اینکه نرمی در گفتار از جمله ویژگیهای پیامبر اکرم(ص) در برابر مردم بود افزود: یکی از وظایف و ابزارهای مهم برای تمام رهبران الهی، تواضع و فروتنی در برابر انسانها بود و خداوند در سوره حجر قرآن کریم به پیامبر اکرم(ص) میفرماید که با مؤمنان با عطوفت رفتار کن.
رئیس ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) هرگز از مردم فاصله نمیگرفت خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) نیز مأمور به رفتار متواضعانه در برابر مردم بود و امروز برخی از مسئولان به جای پاسخگویی، مردم را از امور دور میکنند.
وی تصریح کرد: امام علی(ع) در نامهای به محمد ابی بکر فرمودند که ای محمد بالهای خود را برای مردم فرود آور و متواضع باش و در برابر مردم نرمش داشته باش و خشن نباش و چهره خود را گشاده دار و در بین مردم نگاه و نیمنگاهت را مساوی بگردان.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان گفت: تمامی مسئولان جامعه اسلامی زمانی میتوانند مدعی شوند که به احکام دین عمل میکنند که از ویژگیهای مذکور برخوردار باشند و خداوند متعال به پیامبر اکرم(ص) دستور داد که به مردم بگو که همانا من همان هشداردهنده روشنگر هستم.
آیتالله فلاحتی با بیان اینکه پیامبران الهی به ویژه پیامبر اکرم(ص) از وظیفه نجات مردم از عذاب الهی برخوردار بودند و البته این وظیفه بر عهده تمام آحاد جامعه است افزود: برخی افراد میگویند که ما وظیفه نداریم تا مردم را به بهشت ببریم که این سخن نادرست است.
امام جمعه رشت تصریح کرد: اگر انسان بگوید که میخواهم به جهنم بروم این سخن او دور از عقل است بنابراین ضروری است که تمامی انسانها دیگر افراد و اطرافیان خود را از عذاب الهی نجات دهند زیرا ممکن است فرد خطاکار در قیامت ادعا کند که خدایا من نمیدانستم و مرتکب این عمل شدم.
رئیس ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان با بیان اینکه تمامی انسانها نسبت به یکدیگر وظیفه دارند عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) از جانب خداوند متعال مأمور شد تا هر وسیلهای که مایه نجات و سعادت انسان میشود را برای مردم بیان کند زیرا انسانها تمامی احکام را نمیدانند.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) مأمور شد تا مردم را از عذاب الهی بترساند و احکام خدا را برای آنان بیان کند افزود: آگاهی مردم نسبت به موارد معروف و منکر جزء فلسفههای امر به معروف و نهی از منکر است و امیدواریم این فریضه واجب الهی در جامعه به خوبی عملیاتی شود.
انتهای پیام/