کرمان| اخلاق رسانه ای در فرهنگ اسلامی- ایرانی در اولویت قرار دارد


کرمان| اخلاق رسانه ای در فرهنگ اسلامی- ایرانی در اولویت قرار دارد

مدیر ‌عامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران با اشاره به اینکه در ادبیات سواد رسانه جهانی بحث‌ اخلاق مطرح نیست و در فرهنگ غرب انتقاد به هر شکلی انجام می‌شود گفت: برای اعمال حاکمیت بر فضای مجازی باید خودمان پلتفرم‌هایی ایجاد کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدصادق افراسیابی صبح امروز در آئین بزرگداشت روز خبرنگار و گردهمایی فعالان فضای مجازی استان کرمان با اشاره به اینکه الگوی ما در کار خبرنگاری باید امام حسین(ع) و زینب کبری(س) باشد اظهار داشت: امروز عملیات جنگ نرم در فضای مجازی رخنه کرده است و در این عرصه ظهور کرده است.

وی با بیان اینکه سه نوع سیاستگذاری در فضای مجازی در ایران داشته‌ایم عنوان کرد: بستن و فیلتر کردن فضای مجازی یکی از این سیاستگذاری‌ها بود که این کار مقطعی بود و نتوانستیم شبکه ملی اطلاعات را به خوبی شکل دهیم و از این رو بحث فیلترینگ را نمی‌توان به خوبی و درستی اجرا کرد.

مدیر ‌عامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران با اشاره به اینکه باید ببینیم دولت در بحث خودنظارتی چه اقداماتی انجام داده است افزود: امروز با دونوع خبرنگار سروکار داریم اول خبرنگاران حرفه‌ای که در آژانس‌ها، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری مشغول هستند و دوم خبرنگاران غیرحرفه‌ای که در شبکه‌های مجازی فعالیت می‌کنند و به هر نوعی خواستار جذب مخاطب هستند.

وی با بیان اینکه باید به اندازه‌ای از فضای مجازی استفاده کرد که غرق این فضا نشویم گفت: به هر موضوع و مطلبی برخورد می‌کنیم راجع به آن تحقیق کنیم و برای آن جواب مناسب بیابیم.

افراسیابی با اشاره به اینکه در جریان ارز bbc با تکنیک‌های مختلف در حال افزایش قیمت ارز بود اما رسانه‌های داخلی با عملکرد خوب و ضدجریان نرخ ارز را کاهش دادند افزود: در ادبیات سواد رسانه جهانی بحث‌ اخلاق مطرح نیست و در فرهنگ اسلامی ایرانی اخلاق را در سواد رسانه اصل قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه در فرهنگ غرب انتقاد به هر شکلی انجام می‌شود اما فرهنگ اسلامی‌ ایرانی اینگونه نیست گفت: در سه سطح باید فضای مجازی را جدی‌تر دنبال کنیم.

مدیر ‌عامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران با اشاره به اینکه در جریان فتنه‌ 88 شبکه بی بی سی اخبار را به گونه‌ای انتقال می‌داد که رویکردهای خودش را در ذهن مردم جای دهد گفت: باید پارادایم‌ها و جریانات در حوزه‌ فضای مجازی را بشناسیم.

وی با بیان اینکه توانایی ما در حوزه آموزش از طریق فضای مجازی کم شده است گفت: امروز جمع تیراژ کل مطبوعات کشور کمتر از 500 هزار نسخه است و باید اقداماتی انجام شود که دانشجویان برای پیدا کردن مطالب درسی خود به شبکه‌های مجازی مانند تلگرام مراجعه نکنند.

افراسیابی با اشاره به اینکه کتاب در دراز مدت اثر‌گذار است و بازی‌های کامپیوتری در کوتاه‌ترین زمان اثر ‌می‌گذارد افزود: به‌ این واسطه در انتخاب این بازی‌ها و رده‌بندی سنی آن‌ها باید دقت شود.

وی با بیان اینکه کرمان، اصفهان و یزد ویژگی‌های لازم را برای انتخاب شدن پایتخت رسانه‌ای کشور در سال 1400 را دارند گفت: اعمال حاکمیت جدید غرب از طریق گوگل، فیس‌بوک و یوتیوپ  است و باید خودمان پلتفرم‌هایی ایجاد کنیم و اعمال حاکمیت کنیم.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon