مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در قم برگزار شد


مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در قم برگزار شد

در آستانه هفدهم مردادماه و فرارسیدن روز خبرنگار مراسم گرامیداشت این روز در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مراسم گرامیداشت روز خبرنگار امروز با حضور جمعی از مسئولان استانی و اصحاب رسانه در تالار مداین قم برگزار شد.

این مراسم با حضور بهرام سرمست استاندار قم، سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم، سید موسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، مرتضی حیدری فرماندار قم و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان برگزار شد.

در این مراسم ابتدا، سید موسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم ضمن تبریک این روز به همه خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار داشت: این جشن با همکاری و مشارکت استانداری، شهرداری و خانه مطبوعات قم برگزارشده است.

وی گفت: باید تلاش کنیم در جهت امیدبخشی به جامعه حرکت کنیم تا بتوانیم روزهای خوبی را برای آینده متصور باشیم.

در ادامه حجت‌الاسلام حبیب‌الله فرحزاد استاد حوزه علمیه شغل خبرنگاری را شغلی پرمخاطره خواند و ابراز کرد: خبرنگاری مستلزم دقت فراوان است، خبرنگاران هم می‌توانند برای جامعه بهترین استفاده را داشته باشند و هم بدترین استفاده را.

فرحزاد با تأکید بر اینکه خبرنگاران باید از حاشیه‌سازی و وابستگی‌های سیاسی اجتناب کنند، خاطرنشان کرد: خبرنگاران باید به‌دوراز حاشیه‌سازی و جهت‌گیری به هیچ‌گرایشی اخبار خود را منتشر کنند.

وی با بیان اینکه خبرنگاران نقش مهمی در امنیت، سلامت و فرهنگ‌سازی جامعه دارند، تصریح کرد: باید پیش از انتشار یک خبر ابتدا بازتاب آن بررسی شود تا موجب پیشمانی نشود.

استاد حوزه علمیه قم در پایان گفت: از تمامی مسئولان فرهنگی تقاضا داریم همان‌طور که آیین عاشورا و محرم را احیاء کردند آیین غدیر را نیز بیش‌ازپیش فرهنگ‌سازی کنند.

در ادامه مراسم سرپرست خبرگزاری فارس در قم با بیان اینکه ورود به عرصه خبرنگاری در کشور به‌ویژه شهر مقدس قم به‌صورت حرفه‌ای انجام نمی‌گیرد، تأکید کرد: این امر نیازمند سازوکاری است که باید اصلاح شود و این موضوع به عرصه خبر استان ضربه زده است و فضای رسانه برای فعالیت فضای نامطلوبی است.

سپس 4 تن از خبرنگاران استان به بیان مشکلات و مسائل صنف خبرنگاران پرداختند و در پایان استاندار قم به ایراد سخن پرداخت.

سید جواد اشرفی با تأکید بر اینکه در عرصه خبر نیازمند طرح و ایده هستیم، خاطرنشان کرد: در استان قم حدود 300 خبرنگار داریم اما فعالیت چندانی از  بسیاری از آن‌ها شاهد نیستیم و اگر این خبرنگاران فعالیت داشتند الآن نباید شاهد چنین مشکلاتی در جامعه و شهر قم باشیم.

در ادامه صادق  چهرقانی سرپرست خبرگزاری ایلنا با تأکید بر ارج نهادن به کار خبرنگاران اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن کریم به قلم سوگند یادکرده و این ارزش کار خبرنگار را می‌رساند.

چهرقانی دردهای حرفه خبرنگاری را شیرین ارزیابی و خاطرنشان کرد: عوام دردهای این حرفه و اهل معرفت مقدسات و آرمان‌هایش را می‌بینند، خبرنگار واقعی ضد منافع ملی نیست بلکه عین منافع ملی است.

وی گفت: خبرنگار نباید مورد تهدید قرار گیرد زیرا آزادی بیان حق خبرنگار و مردم بوده و خبرنگار آمده است تا بگوید تک‌صدایی در جامعه ایران وجود ندارد.

سپس فاطمه عسکری سرپرست خبرگزاری شبستان خطاب به مدیران اظهار داشت: متأسفانه مدیران ما با نگاه از بالا به پایین به جایگاه خبرنگار نگاه می‌کنند زیرا کسانی را دوروبر خود می‌بینند که تنها خبرنگار نما هستند، خبرنگاران واقعی کسانی نیستند که به طمع کارت هدیه دور میزهای نشست‌های خبری می‌نشینند.

در پایان  استاندار قم با بیان اینکه لازمه خبرنگار بودن داشتن سه مهارت دانست و گفت: داشتن مهارت کلامی تا بتواند حرف خود و جامعه را بیان کند، مهارت دوم ایجاد یک رابطه تفاهم‌آمیز بین خود و مدیران است که ما از این رابطه غافل هستیم و من به‌عنوان یک مدیر برای راستی آزمایی به روابط عمومی تکلیف می‌کنم که دغدغه‌های خبرنگارانی که پشت تریبون آمدند را مکتوب کرده و پیگیری کنند.

بهرام سرمست گفت: خبرنگاران برای مدیران یک تکلیف بوده و در ارائه گزارش عملکرد ساعی و کوشا باشند و یکی از ملاک‌های ما در ارزیابی مدیران میزان پاسخگویی آنان  به خبرنگاران و شهروندان است.

وی با بیان اینکه مهارت سوم مهارت تبادل اطلاعات است، افزود: ما همه در حال انجام یک فعالیت اجتماعی مشترک هستیم و  باید از خبرنگاران به‌عنوان کسانی که این رسالت اجتماعی را پذیرفته‌اند سپاسگزار باشیم.

انتهای پیام/ ع

 

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران