تکمیل مجتمعهای آبرسانی خراسان جنوبی نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
استاندار خراسان جنوبی گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان نیاز است تا ۳۷ مجتمع آبرسانی استان که بیش از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند تکمیل شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدصادق معتمدیان ظهر امروز در همایش رسانه و روابط عمومی خراسان جنوبی اظهار داشت: جهتگیری خوبی توسط روابط عمومی استانداری صورت گرفته و نیاز به تعامل بیشتر رسانهها و روابط عمومیها داریم.
وی گفت: رسانهها پل ارتباطی میان مردم و مسئولان و روابط عمومیها نیز پل ارتباطی دستگاههای اجرایی با رسانهها هستند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه تکمیل سند توسعه روابط عمومیها باید انجام شود که چشم انداز فعالیتها و برنامهها خواهد بود افزود: ظرف یک ماه آینده باید این سند تدوین و برنامهریزی شود.
معتمدیان تصریح کرد: رابطه بین رسانهها و مردم باید تبیین شود و یکی از مطالبات از دستگاههای اجرایی نیز توجه ویژه به روابط عمومیها خواهد بود تا رسالت خود را که حاصل فعالیتهای شبانهروزی است به اطلاع مردم برسانند و اگر روابط عمومیها منفعل باشند زحمات دولت هدر میرود.
خبرنگاران نقش پررنگی در توسعه استان دارند
وی با بیان اینکه باید شاهد پویایی در روابط عمومیها باشیم ادامه داد: خراسان جنوبی علیرغم مشکلاتی که دارد اما انسجام خوبی در آن حکم فرما است و خبرنگاران نقش پررنگی در توسعه استان دارند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه خبرنگاران با حداقل امکانات و با مشکلات فعالیت میکنند خاطرنشان کرد: نگاه استانداری به رسانهها در تمام بخشها نگاه حاکمیتی است و سیاست استانداری این است که تعامل حداکثری با رسانهها داشته باشیم.
معتمدیان اظهار داشت: مرزبندی بین رسانهها وجود ندارد و رسانههایی که حرف برای گفتن دارند را رسانه حامی دولت میدانیم و نقد را به عنوان مرزبندی نمیبینیم اما تخریب برای ما خط قرمز و مرزبندی است.
وی افزود: سیاست ما در شرایط فعلی کشور توسعه استان است و دغدغه اصلی دستگاههای اجرایی نیز توسعه استان است.
پیشنویس سند توسعه رسانه خراسان جنوبی نهایی میشود
وی افزود: باید تلاش کرد روند توسعه استان سرعت یابد و از وظایف مهم رسانهها در بحث اطلاع رسانی است و نمره قابل قبولی در این خصوص به رسانههای استان داده میشود و همواره اطلاع رسانی به موقع، شفاف و دقیق و رفع شبهات انجام میشود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: باید پتانسیلهای استان بیش از پیش به کشور معرفی شود و تحلیل مشکلات موجود و آینده پژوهی نیازمند کار بیشتری است و به زودی نیز در شورای اطلاع رسانی پیشنویس سند توسعه رسانه استان نهایی و تدوین خواهد شد.
معتمدیان بیان کرد: در دیداری که اخیرا با مدیرعامل خبرگزاری ایرنا و مدیرعامل خبرگزاری ایسنا داشتیم قول داده شد در موضوعات آموزشی و خدمات فرهنگی به استان کمک کنند و باید با برگزاری کلاسهای پیشرفته خبرنگاران حرفهای آموزش داده شوند.
وی گفت: با توجه به مکاتباتی که با وزیر ارشاد انجام شده و زیرساختهایی که در استان است جشنواره ملی مطبوعات برگزار خواهد شد و تلاش میشود که خراسان جنوبی را به کشور معرفی کنیم.
توسعه استان؛ مهمترین اولویت دولت در خراسان جنوبی
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: خراسان جنوبی استانی غنی است و ثبت هر ماه آثار ملی و جهانی در یونسکو نشان دهنده این موضوع است و در شرایط فعلی هیچ اولویتی مهمتر از توسعه استان نیست و مهمترین بخش توسعه استان بخش فرهنگی است.
معتمدیان گفت: تدوین بسته پیوست فرهنگی در یکی از جلسات فرهنگ عمومی تصویب شده و به زودی ابلاغ خواهد شد و حتما باید پیوستهای فرهنگی برای استان داشته باشیم.
وی تصریح کرد: منافع مردم خط قرمز نظام است که ترسیم شده و از خط قرمزهایی که خودساخته است باید پرهیز شود و مرز و تجارت بین الملل یکی از فرصتهای خوبی برای استان است و باید نگاه فرصت محور به مرز و تجارت داشت.
استاندار خراسان جنوبی گفت: باید به روی فرصت مرز و تجارت بین الملل تمرکز کرد و خراسان جنوبی در دو مسیر و کریدور بین المللی قرار دارد و باید توجه ویژه به ظرفیت مرز افغانستان کرد.
صادرات یک میلیارد دلاری به افغانستان از مرز ماهیرود
معتمدیان افزود: یک چهارم صادرات کشور به افغانستان از استان صورت گرفته و صادرات کشور در سال 2018 به 27 کشور اروپایی زیر یک میلیارد دلار بوده اما صادرات امسال از مرز ماهیرود یک میلیارد دلار به افغانستان بوده است.
وی تصریح کرد: نمایشگاه اختصاصی محصولات استان برای نخستین بار در مزار شریف و کابل افغانستان برگزار میشود و اگر امکان توسعه در بخشهای تولید وجود ندارد به دلیل نداشتن بازار است و بازار افغانستان، پاکستان و عراق بازارهای بکری است که باید از ظرفیت این بازارها استفاده کرد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به محصولات استراتژیک استان گفت: خراسان جنوبی نخستین تولیدکننده زرشک در جهان است اما کمتر از 10 درصد فرآوری محصولات در استان انجام میشود و بیشتر عواید آن در اختیار دلالان قرار میگیرد.
معتمدیان با بیان اینکه بیش از 800 نوع گیاه دارویی در استان وجود دارد که عمدتا خام فروشی میشود بیان کرد: در بحث انرژیهای تجدید پذیر بادی و خورشیدی خراسان جنوبی ظرفیت خوبی دارد و بیش از 310 روز در استان آفتابی است که باید از این فرصت استفاده کرد.
وی گفت: هدف از سفرهای شهرستانی نیز دیدار مردمی و رفع کردن مشکلات بدون واسطه است و این مشکلات را بدون مهندسی مطرح میکنند و اولویتها مشخص و کمبودها دیده میشود و میزهای خدمت را از مرکز استان به بخشها و روستاها و شهرهای استان بردیم و یکی از رسالتهای مهم حاکمیتی نیز عدالت محوری است.
استاندار خراسان جنوبی افزود: با بودجه استانی اتفاق صورت نمیگیرد و باید از ظرفیتهای تمام نظام استفاده کرد و تلاش شده در سال جاری معاون اول رئیس جمهور با چندین نفر از وزرای کشور و رئیس جمهور نیز به استان سفر داشته باشند و سفر مقام معظم رهبری به استان نیز در دستور کار قرار دارد.
400 میلیارد تومان برای تکمیل مجتمعهای آبرسانی استان نیاز است
معتمدیان گفت: آب یکی از مهمترین موضوعات و مطالبات مردمی است و در سال گذشته کمتر از 30 میلیارد تومان اعتبار برای موضوع آب در استان وجود داشت اما در یک ماه گذشته 55 میلیارد تومان اعتبار در بخش آب و فاضلاب استان اختصاص یافته و به دنبال مدلی چند ضلعی هستیم که تا دو سال آینده موضوع کم آبی استان برای همیشه تمام شود.
وی با بیان اینکه 400 میلیارد تومان نیاز است تا 37 مجتمع آبرسانی استان که بیش از 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارند تکمیل شود تصریح کرد: پروژه بیرجند به قاین نیز یکی از مطالبات به حق مردم شده و تا هفته دولت سال آینده این پروژه مهم به اتمام خواهد رسید.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه سند سازگاری با کمبود آب تدوین شده و در این سند به هیچ عنوان نقش بخش کشاورزی کم نشده بلکه سیاستهای خود را تغییر دادیم گفت: برخیها در استان به دنبال حواشی، فضای چند قطبی، اخبار جعلی و دروغ پردازی هستند و این افراد ناخواسته در زمین دشمن بازی میکنند.
انتهای پیام/ش