انتقاد امام جمعه بندرعباس از فراموشی هنر صنایع دستی و خانگی هرمزگان
امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه همه اعضاء خانواده در اقتصاد خانواده شان سهیم بودند، گفت: متاسفانه جامعه استان هرمزگان ما، خودش را از این هنر اصلی هرمزگانی محروم کرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده در خطبههای این هفته در جمع نمازگزاران اظهار داشت: شایعه یک جنگ روانی است که میتواند تار و پود جامعه اسلامی را مورد تهدید قرار دهد؛ اگر شایعات در جامعه رشد کند، آن جامعه آرامش را احساس نخواهد کرد و پرتلاطم خواهد بود.
وی با اشاره به کلام حضرت امیر مومنان علی(ع) در خطبه 78 نهجالبلاغه تصریح کرد: آن چیزی را که نمیشناسید و نمیدانید چه هست، به آن اعتنا نکرده و به اخباری که صحت و سقم آن را نمیندانید توجه نکنید، گاهی خبری که حتی موثق است را نباید منتشر کرد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان بیان داشت: انسان های شرور با سخنان بد و نابهجا که نباید منتشر شوند به سراغ ما میآیند و همه باید تلاش کنیم جلوی شایعات را بگیریم.
عبادیزاده با بیان اینکه شایعه زیانهای زیادی را در جامعه به همراه خواهد داشت، ادامه داد: آنهایی که شایعه را می سازند و آن هایی که شایعه را پخش می کنند مشمول لعن خداوند قرار می گیرند.
وی با توجه به آیات و روایات در قرآن کریم، تشریح کرد: قرآن کریم از شایعه سازان با تعبیر خراصون یاد می کند، خراصون دروغ گویان خاصی هستند که در گفتار خود دقت نمی کنند و شایعه می سازند.
نمانیده ولی فقیه در استان هرمزگان تاکید کرد: حواسمان باشد در جامعه چه اتفاقی می افتد، اولین پیامد شایعه، درگیری وقت و ذهن جامعه است؛ اگر شایعه رواج پیدا کرد، مردم به اخبار اعتماد نمیکنند و جامعه اسلامی دچار اضطراب و تشویش میشود.
وی با بیان اینکه شایعات، شخصیتهای بزرگ را نشانه میگیرند و چهرههای آنها را لکهگیری میکند، خاطرنشان کرد : نتیجه شایعات، محروم بودن جامعه اسلامی از خدمت انسانهای سالم است.
امام جمعه بندرعباس اظهار داشت: جنگ روانی و شایعات زمینه حضور دشمن را در جامعه اسلامی فراهم می کند و ما نباید اجازه دهیم زمینه حضور شایعه سازها و دشمن در کشور فراهم شود.
عبادیزاده در بخش دیگری از خطبههای نماز جمعه این هفته به روز صنایع کوچک اشاره داشت و بیان کرد: در زمان قدیم بخش اعظمی از اقتصاد جامعه هرمزگان با صنایع دستی و خانگی میچرخید و هر خانه به یک کارخانه کوچک تبدیل شده بود.
وی با بیان اینکه همه اعضاء خانواده در اقتصاد خانواده شان سهیم بودند، خاطرنشان کرد: متاسفانه جامعه استان هرمزگان ما، خودش را از این هنر اصلی هرمزگانی محروم کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه اداره فنی و حرفهای با مهارتآموزی، افراد بیشتری را صاحب فن کند، اظهار داشت: یکی از راههایی که در بحث اشتغال جامعه باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد، ترویج صنایع دستی است.
عبادیزاده گسترش صنعت فرشبافی در منطقه گافر شهرستان بشاگرد را نمونهای از همت مردم در صنعت دستی دانست و تاکید کرد: دستگاههای اداری در استان به جای خرید محصول از جاهای دیگر از دسترنج مردم هرمزگانی خرید کنند و حمایت جدی از این صنعت داشته باشند.
وی خطاب به مسئولان در استان، گفت: در زمینه آموزش، هزینه ها را کاهش دهید و افراد مستعد را جذب کنید، گاهی اوقات افرادی هستند که می توانند یک چرخه اقتصادی کوچک را با آموزش، فعال کنند اما استطاعت مالی ندارند و نیاز است که در این زمینه شامل تخفیف آموزشی قرار گیرند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: به امید آن روزی که هر خانه در هرمزگان به یک کارخانه تبدیل شود و با گسترش صنایع دستی و حمایت از صنایع کوچک، چرخ اقتصاد مردم، هرمزگان و کشور بچرخد.
انتهای پیام/ش