شمش طلا به زودی در خوسف تولید می‌شود

شمش طلا به زودی در خوسف تولید می‌شود

فرماندار شهرستان خوسف گفت: معدن طلای شادان خوسف با سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد ریال در آینده نزدیک نخستین شمش طلا را از سنگ استحصال و تولید می‌کند.

محمد شفیعی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: معدن طلای شادان خوسف با سرمایه‌گذاری 350 میلیارد ریال در آینده نزدیک اولین شمش طلا را از سنگ، استحصال و تولید می‌کند. 

وی با بیان اینکه معدن طلای کودکان نیز در حال تجهیز کارگاه است افزود: از سال گذشته در بخش صنعت، سه کارخانه مجوز دریافت کرده که عملیات ساخت و خرید تجهیزات آن آغاز شد و در مجموع 30 درصد پیشرفت داشته‌اند. 

فرماندار خوسف از راه‌اندازی خانه صنایع دستی و موزه خوسف تا دو ماه آینده و راه اندازی مجتمع کشت و صنعت گیاهان دارویی در منطقه سرچاه عماری و باغ گیاه شناسی و حفظ نباتات در روستای فاطمیه نصرآباد خبر داد و افزود: برای ثبت شهر پارچه مله نیز اقدامات خوبی انجام شد.

160 میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی پرداخت شد

فرماندار شهرستان خوسف با اشاره به تسهیلات اشتغال روستایی برای طرح‌های ملی ادامه داد: بر اساس آمار سال گذشته 160 میلیارد ریال تسهیلات روستایی برای طرح‌های اشتغال‌زایی از محل طرح‌های ملی و روستایی و هفت میلیارد ریال تسهیلات به نرگس کاران پرداخت شد و امسال نیز باید تقاضای نرگس کاران پیگیری و تسهیلاتی برای توسعه کاشت گل نرگس پرداخت شود.

وی از راه‌اندازی نمایندگی صندوق کارآفرینی امید در خوسف در آینده نزدیک خبر داد.

ثبت شهر خوسف به عنوان شهر مله بافی

شفیعی ادامه داد: شهر خوسف در بین بیش از 1000 شهر در ایران و پرونده‌های وارده به شورای راهبردی انتخاب شهرها و روستاهای ملی صنایع‌دستی که با حضور داوران در بخش‌های مختلف در سازمان میراث فرهنگی کشور برگزار شد شهر خوسف به عنوان شهر مله بافی ثبت شد.

فرماندار خوسف گفت: با این اقدام شهر خوسف در کنار هشت شهر دیگر ایران در زمینه ثبت ملی صنایع دستی صاحب نماد ملی شد تا زمینه حضور در بازارهای ایران و جهان مهیا شود.

شفیعی ادامه داد: خوسف سرشار از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری است که می‌توان با استفاده از این ظرفیت‌ها زمینه پیشرفت شهرستان را فراهم کرد.

وی گفت: پنبه مله با رنگ قهوه‌ای و کرم منحصر به فرد خود از سالیان گذشته در شهرستان خوسف کشت می‌شده است اما در دهه‌های گذشته به دلیل خشکسالی‌ها کشت این محصول محدود شده که با اقدامات انجام شده این محصول در دوسال اخیر احیا شده است.

افزایش 5 برابری میزان گردشگران از شهرستان خوسف

فرماندار خوسف یادآور شد: بر اساس نظر شورای راهبردی انتخاب شهرها و روستاهای ملی صنایع‌دستی، روستای خور شهرستان خوسف در حوزه تراش سنگ‌های نیمه‌قیمتی به صورت مشروط ثبت شد تا در نشست بعدی شورا، پرونده‌ آن تکمیل و بعد از رسیدن به استانداردهای لازم برای ثبت به عنوان روستای ملی در نشست بعدی شورای راهبردی انتخاب شهرها و روستاهای ملی صنایع دستی مطرح شود.

شفیعی اظهار داشت: روستاهای هدف گردشگری آرک و خور، منطقه گردشگری دق و کویر اکبرآباد، مجتمع آبگرم لوت و جاذبه های گردشگری مذهبی شهرستان همچون مجتمع فرهنگی و مذهبی بلنجیر، مزار حضرت ابوالقاسم(ع) روستای نصرآباد و مزار شاه سلیمان علی (ع) از دیگر ظرفیت‌های گردشگری شهرستان خوسف است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات صورت گرفته طی دو سال گذشته میزان گردشگران از شهرستان نسبت به سالهای قبل از آن بیش از 5 برابر افزایش پیدا کرده است.

فرماندار خوسف افزود: در بحث زیرساخت‌ها در بعضی مناطق گردشگری با مشکلاتی مواجه هستیم و امیدواریم با ورود بخش خصوصی بتوانیم قسمتی از این مشکلات را برطرف کنیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon