دانشگاه آزاد قصد دارد ظرفیتهای بزرگ خود را در اختیار مردم قرار دهد
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد قصد دارد در گام دوم انقلاب و شرایط اقتصاد مقاومتی و تحریمهای ظالمانه، ظرفیتهای بزرگ خود را در اختیار مردم قرار دهد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، احمد حیدری پیش از ظهر امروز در جلسه مشترک با مجمع نمایندگان استان همدان به میزبانی دانشگاه آزاد همدان اظهار داشت: دانشگاه آزاد قصد دارد در گام دوم انقلاب و شرایط اقتصاد مقاومتی و تحریمهای ظالمانه، ظرفیتهای بزرگ خود را در اختیار مردم قرار دهد.
وی با بیان اینکه تمام توان علمی این مجموعه در خدمت مردم است، افزود: در طرح تحولی دانشگاه آزاد برای هر مرکز استان، یک پیشران اقتصادی تعریف شده که دانشگاه بر اساس آن حرکت میکند.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: در طرح تحولی، رشتههای علمی جدید متناسب با نیاز هر استان و منطقه راهاندازی میشود تا فارغالتحصیلان دانشگاهی در محل زندگی خود جذب بازار کار شوند.
حیدری بیان کرد: دانشگاه آزاد، نهاد و شبکه بزرگ اجتماعی و فرهنگی است که همچون شجرهای طیبه از دل مردم سر برآورده و متعلق به مردم و نظام است.
وی اعلام کرد: این مجموعه دارای بیش از 520 واحد دانشگاهی و مرکز در سراسر کشور بوده و یکمیلیون و 200 هزار دانشجو، 35 هزار عضو هیئتعلمی و بیش از 350 هزار دانشجو در دورههای تحصیلات تکمیلی دارد.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد تصریح کرد: دانشگاه آزاد با برخورداری از ظرفیت بزرگ خود باید به خدمت مردم درآید؛ ازاینرو به دنبال تحول است و راه این تحول را نگاه به درون و برطرف مشکلات کشور با تغییر برنامهریزیها میداند.
حیدری گفت: درواقع دانشگاهها باید با راهاندازی شرکتهای دانشبنیان، مراکز تحقیقاتی و سراهای نوآوری کاری کنند که سود پژوهشهای علمی استادان و دانشجویان در اختیار مردم قرار گیرد.
وی بیان کرد: بهعنوان نمونه، دانشجویان رشته کشاورزی بهطور مستقیم در زمینهای کشاورزی، تخصص لازم را یاد گرفته و به پژوهش در مورد محصول و ویژگیهای زمین میپردازد و با این کار هم متخصص کشاورزی نمونه تربیت میشود و هم کشاورزان به مشکلات کار خود از نظر علمی پی میبرند.
حیدری اعلام کرد: در تعریف مزرعه نمونه با این روش، یک مدل علمی توانمند و بهرهور ایجاد میشود که هم به تولید محصول بهتر کمک کند و هم کشاورزان بتوانند با ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی موردنیاز سبب رشد اقتصادی مطلوب منطقه خود شوند.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد گفت: از دیگر راههای ایجاد تحول در دانشگاه آزاد، تدوین بودجه عملیاتی مبتنی بر کارکردها، دادهها و درآمدهاست که سبب تسری منابع به سمت بهرهوری، کاهش هزینهها و ایجاد تنوع منابع میشود.
حمیدرضا حاجیبابایی، امیر خجسته، محمدعلی پورمختار، اکبر رنجبرزاده و حسن بهرامنیا هم در ادامه جلسه به بحث و تبادلنظر در مورد راهکارهای بهرهگیری بیشتر از توان مجموعه دانشگاه آزاد پرداختند.
به گزارش تسنیم، دانشگاه آزاد واحد همدان با 32 سال فعالیت دارای 100 هکتار وسعت، بیش از 15 هزار دانشجو، 230 عضو هیئتعلمی، 300 کارمند، 164 رشته تحصیلی، 40 هزار فارغالتحصیل، 4 دانشکده و 5 مرکز آموزشی است.
انتهای پیام/ش