خام فروشی بلای جان صنعت چوب استان قم؛ انتقاد از حضور غیربومیها در نمایشگاههای مبلمان استان
رئیس اتحادیه درودگران استان قم خام فروشی را بزرگترین مشکل صنعت چوب استان برشمرد و گفت: با خام فروشی ارزشافزودهای نصیب تولیدکنندگان استان نمیشود و این ارزشافزوده به استانهای دیگر میرسد که باید جلوی این خام فروشی گرفته شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حسین معماریان ظهر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قم که در شهرک صنعتی ثامنالائمه(ع) برگزار شد با اشاره به مشکلات صنف درودگران استان اظهار داشت: مهمترین چالش این حرفه در قم تأمین مواد اولیه با توجه به طرح تنفس جنگل و عدم قطع درختان جنگلی است.
وی با بیان اینکه برای تأمین چوب باغات در حال نابود شدن است، ابراز کرد: با راهاندازی شرکت تعاونی، هر خرید از این مجرا دارای ارزشافزوده است که این ویژگی به خریداران آزاد پرداخت نمیشود.
رئیس اتحادیه درودگران استان قم با تأکید بر وجود 500 واحد صنفی فعال در زمینه چوب در استان یادآور شد: 20 هزار نفر به صورت مستقیم در این صنعت در استان قم مشغول فعالیت هستند که نشان از پویایی این صنعت دارد.
وی با اشاره به وجود مشکلات برای صاحبان مشاغل صنعت چوب به واسطه سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: تقسیمبندیهای این سازمان برای بیمه کارگران مشکلاتی را ایجاد کرده است.
معماریان خام فروشی را بزرگترین مشکل صنعت چوب استان برشمرد و اضافه کرد: با خام فروشی ارزشافزودهای نصیب تولیدکنندگان استان نمیشود و این ارزشافزوده به استانهای دیگر میرسد که باید جلوی این خام فروشی گرفته شود.
وی با انتقاد از نحوه برگزاری نمایشگاههای مبلمان در استان قم خاطرنشان کرد: متأسفانه در این نمایشگاهها افراد غیربومی حضور دارند که باید سازوکار مناسبی برای آن در نظر گرفته شود و حداقل 50 درصد غرفههای این نمایشگاهها به تولیدکنندگان بومی واگذار شود.
رئیس اتحادیه درودگران استان قم با گلایه از هزینههای بالای تبلیغات برای این صنوف گفت: تولیدکنندگان به شکل سنتی در این حرفه مشغول به کار هستند و برای تبلیغات باید هزینههای کلانی برای هر ثانیه پرداخت شود که از توان تولیدکنندگان خارج است.
انتهای پیام/ح