صلاحیت ۳۰ درصد مدرسان دانشگاه علمی کاربردی یزد احراز نشد


صلاحیت 30 درصد مدرسان دانشگاه علمی کاربردی یزد احراز نشد

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد با اشاره به بررسی صلاحیت مدرسان دانشگاه علمی کاربردی گفت: ۳۰ درصد از مدرسان این دانشگاه در یزد از چرخه فعالیت خارج شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدصالح احمدی‌راد در نشست خبری با اشاره به اینکه رویکرد دانشگاه علمی کاربردی بر خلاف دانشگاه‌هایی که نظری هستند، بر اساس نیازهای بازار در حوزه مهارتی است اظهار داشت: یک هزار و 200 مرکز علمی کاربردی در کشور فعال بوده است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علمی کاربردی در راستای افزایش کیفی فعالیت خود در حرکت است تصریح کرد: نیمی از مراکز علمی کاربردی که در کشور فعال بودند، به دلیل عدم رعایت قوانین دانشگاه و پایین بودن سطح کیفی آنها منحل شدند و در حال حاضر تعداد 560 مرکز در سطح کشور فعال هستند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد مدرک‌گرایی را یکی از آفات هر دانشگاهی دانست و گفت: از مهمترین برنامه‌ها و رویکردهای علمی کاربردی، دوری از مدرک‌گرایی و توجه ویژه به مهارت‌افزایی دانشجویان است.

احمدی‌راد خاطرنشان کرد: در این زمینه طرح ساماندهی مدرسان دانشگاه علمی کاربردی در دست اقدام قرار گرفته و بر اساس این طرح تمام مدرسان دانشگاه باید تایید صلاحیت علمی در حوزه تصخصی را داشته و با تجربه کافی در ارتباط با این حوزه فعالیت کند.

وی با اشاره به اینکه باید مدرس دانشگاه صاحب فن و مهارت کافی باشد عنوان کرد: تاکنون بیش از 30 درصد از مدرسان دانشگاه علمی کاربردی از چرخه این دانشگاه به دلیل عدم بهره‌مندی از صلاحیت کافی خارج شدند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد از دیگر اقدامات این دانشگاه را ساماندهی رشته‌های تحصیلی دانست و ادامه داد: رشته‌های نظری مانند آی‌تی و حسابداری و انواع مدیریت‌ها در این دانشگاه ارائه نمی‌شود و رشته‌ها محدود شده است.

احمدی راد گفت: با توجه به اینکه باید مراکز علمی کاربردی همه دارای اساس نامه و شناسنامه باشند، مراکزی که اساسنامه نداشتند تعطیل شدند.

وی افزود: بازنگری برخی از سرفصل‌های رشته‌های مختلف دانشگاهی با توجه به تکراری و یا قدیمی شدن مباحث در دستور کار قرار گرفته و تمام سرفصل‌ها مطابق با جدیدترین مباحث بروز‌رسانی شده است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه درصد قابل توجهی از مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های اجرایی بودند گفت: در استان یزد 22 مرکز علمی کاربردی فعالیت دارد که در حال حاضر 9 مرکز فعالیت خود را ادامه می‌دهند و مابقی مراکز به علت وابستگی به مراکز اجرایی و دولتی تعطیل شده‌اند.

احمدی‌راد خاطرنشان کرد: علاوه بر 9 مرکز فعال فعلی، مراکز فرهنگ و هنر و مرکز بهزیستی هم به بخش خصوصی واگذار شده و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته مارکز علمی کاربردی مطابق با رسالت‌های تعیین شده در چهار سطح رده‌بندی می‌شوند افزود: امسال یک مرکز در سطح سه و بقیه مراکز استان یزد در سطح دو بودند که امیدواریم در سال آینده در سطح یک و سطح برتر هم داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد خاطرنشان کرد: 27 مرداد تا دو شهریور زمان شروع ثبت نام برای مقطع کاردانی و از دو شهریور تا هفتم زمان ثبت نام کارشناسی است.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران