خراسان رضوی| خلأ ارتباطی بین فعالان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی محسوس است
رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: ما در اتاق بازرگانی به این نتیجه رسیدهایم که یک خلأ واقعی در حوزه ارتباطی بین فعالان اقتصادی و توده مردم و بخش اجتماعی و فرهنگی وجود دارد و سعی بر این است که برای برطرف کردن آن قدمهایی برداشته شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، غلامحسین شافعی عصر امروز در نشست خبری خود به مناسبت تجلیل از مقام خبرنگاران که در اتاق جلسات اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد اظهار داشت: شغل خبرنگاران بسیار سخت بوده و در بسیاری از مواقع ما حتی شاهد این هستیم که با آنها بدرفتاری میشود اما آنها با نوعی تعهد حرفهای بهکار خود ادامه میدهند.
وی ادامه داد: ما در تهران نیز شاهد برخی از گلایههایی بودهایم که خبرنگاران داشتهاند و متوجه موضوعی شدهایم و آن هم خلأ ارتباطی است که بین اتاق بازرگانی با بخشهای فرهنگی و اجتماعی دارد و به همین علت به دنبال این هستیم که تشکلی را در اتاق بازرگانی ایجاد کنیم تا ارتباط بخش اقتصادی در اتاق بازرگانی را با رسانهها ارتباط دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی ایران تأکید کرد: ما در اتاق بازرگانی به این مسئله فکر کردهایم که در حوزههای فرهنگی و اجتماعی ورود کمی داشته و در این زمینه خلأ داشتهایم و به همین علت انجمنی مشابه با همین که در مورد خبرنگاران به آن اشاره کردم در مورد سینماگران و کارگردانان هم در دست تأسیس است و ما در این فکر هستیم که ارتباط فعالان اقتصادی را با توده و بدنه مردم افزایش دهیم.
شافعی با بیان اینکه وضعیت ارتباط رسانهها با بخش خصوصی رو به سمت بهبود رفته، خاطرنشان کرد: ما باید این را ه بپذیریم که در داخل بخش خصوصی هم مشکلات بسیار زیادی وجود داشته و افراد زیادی به دنبال رانت هستند و اخلاق حرفهای کسب و کار را رعایت نمیکنند اما ما برای اینکه اعتماد مسئولان را به خود بالا ببریم باید بتوانیم مشکلات درون بخشی خود را برطرف کنیم.
وی بیان کرد: اگر مسئولان باور کنند که فعالان اقتصادی منافع ملی را به منافع شخصی ترجیح میدهند میزان اعتماد بالا میرود و با توجه به اینکه شفافیت و وجود اعتماد در اتاق بازرگانی برای ما دارای اهمیت بسیار است تمام اعضای اتاق بازرگانی به تمام عملیات مالی و اطلاعات دیگر دسترسی دارند و ما سعی داریم به همین منوال حرکت خود را ادامه دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی در کشور ما این است که هر کس به که به مقامی دست پیدا کند و اهل هر جایی که باشد به مردم منطقه خود رسیدگی میکند، عنوان کرد: با این روال توسعه متوازن ایجاد نمیشود ما طرح منطقهبندی کشور بر اساس وضعیت اقلیمی را شروع کردهایم که بتوانیم توسعه اقلیمی را آغاز کرده و برای مسئله توسعه پایدار روستایی را از حدود 5 سال پیش در دستور کار قرار دادهایم.
شافعی با اشاره به اتفاقات رخ داده در اقتصاد کشور از انتهای سال 96 تا کنون، تصریح کرد: باید این را در نظر گرفت که وضعیت ابتدایی کشور بسیار سخت بود و نمیتوانیم خودمان را جای مسئولان بگذاریم اما اگر این نوع از تعجیل اتفاق نمیافتاد بهتر بود و اگر بعد از آن اتفاقات تصمیمگیریها اصلاح میشد وضعیت بسیاری رخ میداد.
انتهای پیام/ح